MAHTAB
VÁROM!
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 247 / 511 oldal |
mel6 , fel is adtam, megint feladom, de most már ajánlottan az már csak nem tűnik el!
MAHTAB
Örülök, hogy itt vagy!Már nagyon régen várom a beigért cserédet, 3 hete megint azt mondtad feladtad....de hol????
Örülök, hogy itt vagy!Már nagyon régen várom a beigért cserédet, 3 hete megint azt mondtad feladtad....de hol????
Azon ne aggodj az összes számunkhoz azt írja ki,biztos csak rendszerhiba. Amail címükre írtam,hogy mért nem jön az ajándék,ha válaszolnak beszámolok.
Smile én sem kaptam meg még a garantált ajándékot a danone-tól, a net oldalon kiírta, hogy megvan a garantált ajándék, most meg ha felmegyek, hogy lekérdezzem az egyenlegem azt írja ki, hogy undefine!
Én sem kaptam még meg a garantált társast, pedig nekem is hamar összejött!
Jó párszór hívtam a danon infovonalát,mert már mindenki megkapta a környezetemben a Danon garantált ajándékot csak én nem akinek legelösször összejött,de csak zene,zene ,zene szól hosszú percekig majd megszakad a vonal.Jó kis szolgáltatás.

Nekem ujabban innen jönnek kéretlen angol nyelvü levelek:
pauzadia@freemail.hu:
teynnzb@hotmail.com:
Próbáltam nekik visszaküldeni, de sajnos a postamester nem tudta kézbesiteni...
Kicsit unalmas...
Már meg se nyitom öket, de telepakolják a fiókomat, ráadásul a cim amire kapom nem publikus
pauzadia@freemail.hu:
teynnzb@hotmail.com:
Próbáltam nekik visszaküldeni, de sajnos a postamester nem tudta kézbesiteni...
Kicsit unalmas...
Már meg se nyitom öket, de telepakolják a fiókomat, ráadásul a cim amire kapom nem publikus

Fáreó,
nekem arra az emilemre jött, amit a karácsony-környéki nyereményjátékra kreáltam és csak itt használom, mikor időnként publikussá teszem a címem.
Még semmilyen nyereménylistában nem szerepelt, sajnos.
nekem arra az emilemre jött, amit a karácsony-környéki nyereményjátékra kreáltam és csak itt használom, mikor időnként publikussá teszem a címem.
Még semmilyen nyereménylistában nem szerepelt, sajnos.

Már Németh Zsófia is küldözgeti a leveleket. 

Dettó!
Anyukám nevére is jött 1 ilyen hírlevél invitáció,még szerencse,hogy vissza kell igazolni!!! Pedig Ő nem is fórumos,és az emilcíme sem publikus! Tuti vmi nyereményjátékos listából szedték össze, megint a mailcímeket! 
Anyukám nevére is jött 1 ilyen hírlevél invitáció,még szerencse,hogy vissza kell igazolni!!! Pedig Ő nem is fórumos,és az emilcíme sem publikus! Tuti vmi nyereményjátékos listából szedték össze, megint a mailcímeket! 
Szeretettel üdvözlök minden dabasit, de a város hírlevelére nem óhajtok feliratkozni. Jó lenne, ha más se tenné a nevemben.
Még jó, hogy visszaigazolást kérnek a 'jelentkezésekről', így se győzöm kidobálni a sok kéretlen levelet.
Még jó, hogy visszaigazolást kérnek a 'jelentkezésekről', így se győzöm kidobálni a sok kéretlen levelet.
gythomas minket is megszórt, ráadásul kétszer is. Mindkettöt nem publikus címekre küldte. 

kicsit megtekertem a mondatot mert közben megszólalt a telcsim. bocs...
régiúj kriszta!
Én is kaptam levelet ettöl az embertől spamat ettől a"gythomas@freemail.hu"-tól. Küldtem neki cserébe egy 3 megás kis szösszenetet. Had töltögesse a gépe.
Én is kaptam levelet ettöl az embertől spamat ettől a"gythomas@freemail.hu"-tól. Küldtem neki cserébe egy 3 megás kis szösszenetet. Had töltögesse a gépe.
flori Hozzászólás - 2005. május 10. :: 18:41
A balatoni hÍrek honlapján ez a "toborzós" játék nem található.
Legalábbis nálam...
Ügyes hoax
A munkatársuk levelében is a "szokásos" településes játékra van csak utalás...
a pr@balatonihirek.hu cím tulajdonosa gyűjti a mail címeket
A balatoni hÍrek honlapján ez a "toborzós" játék nem található.
Legalábbis nálam...
Ügyes hoax
A munkatársuk levelében is a "szokásos" településes játékra van csak utalás...
a pr@balatonihirek.hu cím tulajdonosa gyűjti a mail címeket
Viki!
Mert eddig nem ismertem, és a nem játékos címeimet is bombázta.
Sajnos sok ilyen elvetemült ember van, aki pl. a balton játék miatt képes vadidegen embereket zaklatni.
Mert eddig nem ismertem, és a nem játékos címeimet is bombázta.
Sajnos sok ilyen elvetemült ember van, aki pl. a balton játék miatt képes vadidegen embereket zaklatni.
Nem, mert akkor minket is el kezdene bombázni. De miért nem állítod be a leveleőd, hogy az arról a címről jövő leveleket autómatikusan törölje?
gythomas@freemail.hu
címről az összes levélszekrényemet bombázzák spammal. Nem lenne kedvetek segíteni viszonozni a "szívességet"?
címről az összes levélszekrényemet bombázzák spammal. Nem lenne kedvetek segíteni viszonozni a "szívességet"?
Szerencsére még nem kaptam ilyen medencés levelet,de a hugomnál láttam,pedig neki köze nincs a fórumhoz.