Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 247 / 319 oldal |
Tegnap megérkezett a Slim öngyújtó.
elég szép, legalábbis nekem tetszik, és nem emblémázták szerencsére....
Te legalább kaptál tollat,én junius óta semmit.
én hülye a kent-nél kitöltöttem mindhármat egyszerre.... (gondoltam lesz 3 toll, de egyet küldtek csak) és ebből tanulva inkább kérdeztem a pall-mallnál és még nem csináltam semmit..... köszi a válaszokat....
Egyszerre csak 1 kérdőívet tölts ki, már azért is megkapod az ajándékot, néhány hónap múlva a másikat a következőért.
kovax
A Slim 1000-es gyorsaságija szerintem már elfogyott,
a történelmi játék gyorsaságija is,
a nyereményeket viszont fordulónként sorsolják és a fődíjért is ringbe szállhatsz még.
A Slim 1000-es gyorsaságija szerintem már elfogyott,
a történelmi játék gyorsaságija is,
a nyereményeket viszont fordulónként sorsolják és a fődíjért is ringbe szállhatsz még.
én csak most jutottam kódhoz, pedig 1 hónapja kértem..... minden trükköt kipróbáltam hogy legyen... ki tudja, hogy mindegyik kérdőivet ki kell tölteni az ajándékért vagy elég egy is?
Fennt vannak az utolsó forduló kérdései.
kovax
ne aggódj,én már 1 hete nem kerűltem bele...
ne aggódj,én már 1 hete nem kerűltem bele...
köszönöm, de sajna nem voltam bent az ezerben....
kovax 470ft
Mondja meg nekem valakk: MENNYIBE KERÜL A PALL MALL KÉT ÚJ TERMÉKE? 440,- vagy 520,- vagy 470 Ft??
Sziasztok!
Jött két pallmall-es kulcstartó a férjemnek meg nekem. Tök Jó!!
Jött két pallmall-es kulcstartó a férjemnek meg nekem. Tök Jó!!
Az előbb megit felhívtak a pm-től
Hogy a levelemre reagáljanak.... MAjd postázzák...
Azért jól összedolgoznak
Hogy a levelemre reagáljanak.... MAjd postázzák...
Azért jól összedolgoznak

SZiasztok!
Tegnap felhívtak a pm-től, hoyg megkapták a levelemet, annak ellenére hogy nekem visszadobta a rendszer. SZal újra adatot egyeztettünk ( már úgy 4szerre és hogy utána néznek...) nem akartam kérdezni hoyg minek néznek megint utána? No mindegy
Tegnap felhívtak a pm-től, hoyg megkapták a levelemet, annak ellenére hogy nekem visszadobta a rendszer. SZal újra adatot egyeztettünk ( már úgy 4szerre és hogy utána néznek...) nem akartam kérdezni hoyg minek néznek megint utána? No mindegy
Most hívtak a Pall Mall-től, hogy küldjem vissza a napszemüveget portosan és küldenek helyette egy másikat. Ez most gyorsan ment és nagyon rendesek voltak.
Beszéltem a Pall Mall-lel, de a pasi hangjából ítélve, nem én lehettem az első reklamáló. Annyit mondott, hogy továbbítja a panaszom a központnak és reméli, hogy pozítivan döntenek.
Nekem nagyon pozítív a tapasztalatom velük . Én is írtam hogy a napszemüvegért nem tudtam játszani , felhívtak és közölték, arra a döntésre jutottak hogy kárpótlásul küldenek egy hátizsákot 

Nekem visszajött a pallmall -nek írt reklamáló levelem , azzal hogy fullon van a postájuk...
Csodák csodájára hétvégén megérkezett a májusban nyert pallmall késkészlet a garantált tatyó és egy levél kíséretében, amiben arról tájékoztatják a páromat, hogy beküldéseit ugyan nem találták meg, de mivel rendkívül aktív résztvevője promócióiknak, ezúttal kivételt tesznek és elküldik a nyereményt!!!!!
Már csak azt nem értem, ha ennyire nincsenek meg a beküldött kódok, miért is nem engedett naponta akár 50-et beküldeni, ott és akkor valahogy mégis jól működött a memóriájuk...
Már csak azt nem értem, ha ennyire nincsenek meg a beküldött kódok, miért is nem engedett naponta akár 50-et beküldeni, ott és akkor valahogy mégis jól működött a memóriájuk...