Lehet ,nekem ez volt az első ajándékom ,és nagyon örültem neki és a matricának is :-)) nem tudtam hogy azt is küldenek
nkasi
matricát minden ajándékhoz küldenek

Nem a rendes ára 8,90 Bubzz :-)
És egy matricát is kaptam ajándékba hozzá!
anianya, mail-ben küldtem a tel.számot
f.judit! Nagy gond lenne ha így ismeretlenül felhívnálak?

De mire 5 Bubz-om lesz addigra megöregszem.... eddig 3-nál járunk. Mondjuk nem vettünk még Maxpack-ot anélkül nincs is esélyem? Mióta játszol? Van vmi tipped?
anianya, bocsi, most látom, hogy tombolát kérdeztél, nem kaparóst. A tombola változó, plüsshoz 1,58 v. 1,98 kell, kulcstartóhoz 1,38, és persze van még egy csomó más ajándék, egyenként meg tudod őket nézni, ha bemégy a tombola oldalra.
5 Bubz. Nagyon kicsi az esély a kaparóson. Nekem is a tombola jön be leginkább, már minden plüsst és minden kulcstartót sikerült nyerni, akkor veszek tombolát, amikor az összes megvett tombolák száma 50 alatt van, persze így sem garantált a nyerés, de ebben az esetben kb. minden 10. tombola nyer.

Mennyi Bubz kell, hogy tombolát tudjak venni? Mennyi az esélye, hogy egyáltalán nyerek-e?
nkasi
Azt a notizblock-ot nyertél? ami a vitrinben 6.90 Bubz ?
én még csak 19 napja játszom a prízeen
de mákom volt mert az első tombolával nyertem
alig vártam hogy annyi bubbzom legyen hogy egyet tudjak venni
:-)))
Remélem a jövőben is ilyen mázlim lesz!!
Én egyszer nyertem vele, igen sok próbálkozásból

Én még sosem nyertem vele.A tombola jobban bejön nekem.
Izgat

mert lassan megvan az 5 bubzom
Sokáig szoktatok játszani kb. hanyadik alkalomra nyer az ember az 5 b. sorsjegyen?
Megjött az ajándékom a prizeetől
egy kis feladatgyűjteményes notesz vagy minek nevezzem
:-))))
Hát ilyen még nem volt nálam

A repülős játék az legelső pályán 0,18 bubzot hozott

Kaptam Prizee-s meghívót, de azt írja ki,hogy hibás csatolt fájl és az üziben nincsen semmi. Mi lehet a hiba?Bocsi,totál kezdő vagyok vagyis lennék.
De kitől tudok kp.-ért venni és egy maxpack mennyibe kerül? Bocsi de még kezdő vagyok...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások