Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 247 / 2049 oldal |
Nem írtam, hogy tudom. Csak figyeltem milyen reakciók jöttek rá és egyik sem volt építő jellegű. Egyébként onnan sejtem, amit te is írsz, hogy évek óta fennálló probléma és még sincs változás ezen a téren, hiába jelezted feléjük. Tehát valószínűleg nem vagyunk hozzá elegen.
Paintuci
Nekem is ég a gyomrom a Belvitától, nem csak a recepciós srácnak.
" alt="
">
Nekem is ég a gyomrom a Belvitától, nem csak a recepciós srácnak.
" alt="
">Honnan tudod, hogy más nem jelez, intéz, stb?
Mert nem fröcsög itt?
Ahhoz, hogy vki jobbítási szándékkal lépéseket tegyen, nem kell itt napokon át személyeskedni.
És honnan tudod, h bmit is intézett, nem csak kavarja a sz@rt itt, mert most nem felé lejt a pálya?
Mert nem fröcsög itt?
Ahhoz, hogy vki jobbítási szándékkal lépéseket tegyen, nem kell itt napokon át személyeskedni.
És honnan tudod, h bmit is intézett, nem csak kavarja a sz@rt itt, mert most nem felé lejt a pálya?
Az a baj, hogy ha valaki megpróbál fellépni az ügyben és ténylegesen intézni is valamit, mint például most, nemhogy nem támogatják, hanem egyenesen szétszedik ízekre, amiért egyáltalán szólni mert. Így tényleg soha nem lesz változás, pedig elvileg közös érdek lenne.
FlyGuy legyél tökös legény!!!
Ez a probléma nagyon régi, nem most találkozunk vele először.
Ha olyan tökös legény vagy, az elmúlt években miért nem győzted meg őket az igazadról?
Akkor mindenki megemelné a kalapját előtted, de ez a fröcsögés nagyon visszatetsző.
Nem személyeket kell kipellengérezni, hanem elérni, h a lebonyolítók korrekt játékokat szervezzenek.
Nehéz, mert nem érdekli őket, meg tán fel sem fogják, mi a gond.
Ha olyan tökös legény vagy, az elmúlt években miért nem győzted meg őket az igazadról?
Akkor mindenki megemelné a kalapját előtted, de ez a fröcsögés nagyon visszatetsző.
Nem személyeket kell kipellengérezni, hanem elérni, h a lebonyolítók korrekt játékokat szervezzenek.
Nehéz, mert nem érdekli őket, meg tán fel sem fogják, mi a gond.
én elnémultam, intézkedek a háttérben
minden duplázó triplázó, el lesz kaszálva
" alt="
">
sziasztok
" alt="
">
minden duplázó triplázó, el lesz kaszálva
" alt="
">
sziasztok
" alt="
">...és a nem tenném tűzbe a kezem, a tenném is feltételes mód? Nem?
...és a gyengébbek kedvéért a LEHET és a GONDOLHATUNK... feltételes mód. Ez még nem rágalmazás és stb...
2010 év eleji, közepi = 2010es olyan 2012-2013-2015-2016 körül...
Egyébként másra azt mondani idióta meg hülye, az milyen kategóriát feszeget a szabálysértés, bűncselekmény terén????
Az a baj tudjátok, lehet a klubtól sokan megváltok, csak az a baj bizonyos játékoktól nem.
Mert ha igen akkor ők profik én kérek elnézést, és vajon a blokk hamisítást látja e ha nem kér eredeti blokkot????
Látja e rendesen a fotót, és scanelést?
Látja e rendesen a fotót, és scanelést?
EZAZ... és azt is látja ha másik néven, és emailen töltik fel???
Jelica az Auchant nem is rád értettem... úgy tudtam nem is játszol, mert arra nincs is Auchan.
2010 év eleji, közepi Auchan problémákról beszéltem.
Arra pedig nem figyeltél, mert Manyaszek Pétert volt, hogy nem AP-val töltötted, hanem APA val gondolom siettél, és véletlen elütötted, miközben Patriciát meg A-val... A Te és férjed nevét meg AP-val.
Szóval itt a probléma, LEHET hogy véletlen elütötted, de LEHET nem...
Szóval a lényeg egyiket így a másikat úgy... amiért arra gondolhatunk egyik nevet végig tolod egy varriációval, a másikat a másikkal...
De ez csak LEHET...
2010 év eleji, közepi Auchan problémákról beszéltem.
Arra pedig nem figyeltél, mert Manyaszek Pétert volt, hogy nem AP-val töltötted, hanem APA val gondolom siettél, és véletlen elütötted, miközben Patriciát meg A-val... A Te és férjed nevét meg AP-val.
Szóval itt a probléma, LEHET hogy véletlen elütötted, de LEHET nem...
Szóval a lényeg egyiket így a másikat úgy... amiért arra gondolhatunk egyik nevet végig tolod egy varriációval, a másikat a másikkal...
De ez csak LEHET...
Mekkora idióta vagy!!!😂😂😂
A progressivnek van egy táblázata minden feltöltőről,ha valaki ugyan azt a nyugtaszámot feltölti látják. De nyugodtan lovagoljatok rajta,hisz nincs más örömötök!!! Ezt az oldalt kellene feljelenteni valahol,mert itt azért elég durva dolgok vannak....Rágalmazàs,becsületsértés stb.....
A progressivnek van egy táblázata minden feltöltőről,ha valaki ugyan azt a nyugtaszámot feltölti látják. De nyugodtan lovagoljatok rajta,hisz nincs más örömötök!!! Ezt az oldalt kellene feljelenteni valahol,mert itt azért elég durva dolgok vannak....Rágalmazàs,becsületsértés stb.....
jelica
Hahaha
" alt="
">
visszaigazolták, szerencsére az még távol van az átutalástól, addig még változik a szélirány......
Hahaha
" alt="
">
visszaigazolták, szerencsére az még távol van az átutalástól, addig még változik a szélirány......
Azért majd nézz egy nyerteslistát a 2 legutóbbi auchan jatekon (majd ha lesz)...Csak hogy bizonyítsam az igazam...
Utaztam érte sok kilometert, megvettem, bekuldtem, nyertem.
Nem tudom miert is kell ezert mindjart csalot kiabalni.
Vagy nyilvan oda utaztam guberalni... vagy nem is tudom csereltem olyan blokkot ahol 3 hajdu van meg 1000 Ft-ert hey-ho...
Ugye ?
Basszus neked ugye mindig igazad van ?
Persze nem mondom, hogy rossz a gondolatmenet.Csak az sem.igaz, hogy mindenki csal aki nyer....
De nem vagyok hajlandó többet válaszolni. Ahogy mázlist is, én is megválok ettöl a "kitünő" klubtól.. Itt lassan már csak irigyek maradtak...
Ja és...
Tegnap visszaigazolták a jogos nyereményem, persze senkinek semmi köze hozzá!
Utaztam érte sok kilometert, megvettem, bekuldtem, nyertem.
Nem tudom miert is kell ezert mindjart csalot kiabalni.
Vagy nyilvan oda utaztam guberalni... vagy nem is tudom csereltem olyan blokkot ahol 3 hajdu van meg 1000 Ft-ert hey-ho...
Ugye ?
Basszus neked ugye mindig igazad van ?
Persze nem mondom, hogy rossz a gondolatmenet.Csak az sem.igaz, hogy mindenki csal aki nyer....
De nem vagyok hajlandó többet válaszolni. Ahogy mázlist is, én is megválok ettöl a "kitünő" klubtól.. Itt lassan már csak irigyek maradtak...
Ja és...
Tegnap visszaigazolták a jogos nyereményem, persze senkinek semmi köze hozzá!
Egyébként emlékeztek régebben az Auchan játékokkal mennyi gond volt???
Csak annyit kérdeznék ugye most jó kezekben van az A4C-nél???
Ugye, a nyerteslisták azért változatosabbak???
Nem nagyon hallok panaszt az A4C-re, Auchan játékokra sem.
(Egyébként tudjátok ki dolgozott az egyik Auchanban? Lehet nem mondok újat, én 2017ben kaptam infót róla.)
Csak annyit kérdeznék ugye most jó kezekben van az A4C-nél???
Ugye, a nyerteslisták azért változatosabbak???
Nem nagyon hallok panaszt az A4C-re, Auchan játékokra sem.
(Egyébként tudjátok ki dolgozott az egyik Auchanban? Lehet nem mondok újat, én 2017ben kaptam infót róla.)
Loreál értesített már vkit?
Tűkön ülök...
Tűkön ülök...