Jelica: trendy leírta a lényeget... szerintem a srác vak lehet, elég sokszor számhúzók, matematikailag lehetetlen ennyiszer... nincs kizárva sajnálatból úgy gondolja a Szerencsejáték Zrt. h. menjenek, és nyerjenek... ez idáig elég nemes gesztus, de sok ilyen beteg, szerencsétlen, nyomorult, hajléktalan és sorolhatnám milyen emberek vannak az országban... akiket lehetne támogatni.
Ha a nem mínuszos cégek, a gazdagok, meg a celebek összefognának lehetne támogatni az ilyen embereket...
Szeretnék egy olyan műsort látni ahol a senkiházi celebek, nem aki tanult és műsorvezető, hanem Berki, Kiszely, meg társai a pénzükből adnának egy szegény embernek, nem alapítványnak ami a haveré...
Sziasztok! Segítsetek légyszi! 08.hóban rendeltem valamit egy webáruházból. Nem azt küldték, visszavitték futárral a terméket, mondván kiküldik újból a jót. Több hét után kiderült nincs a beszállítónál ( azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy jelenleg is ott van az oldalukon, ráadásul raktáron címszóval), ezért adjak szlaszámot, küldik a pénzt. Újabb hetek, semmi, érdeklődésemre, kiderült ők már utalták, megkaptam az utalási bizonylatot, amin nem az én szlaszámom szerepel. Újabb reklamálás, elnézést, ismét küldik. Ma kiderült, hogy múlt héten kiküldték másodszorra, persze nem kaptam semmit, holnapra ígérték az újabb utalási bizonylatot. Eltelt két hónap, se termék, se pénz, maguktól soha nem keresnek, hogy tájékoztassanak, én írogatok és telefonálgatok aug.óta. Nem kevés pénzről van szó. A fogyasztóvédelem azt mondják nem foglalkozik egyéni, lakossági bejelentéssel, akkor mégis kihez, hova forduljak, hogy visszakapjam végre a pénzem?

" alt="

">
Én is lemaradtam róla...
Megírjátok érthetően, hogy akkor mi van velük?
Beteg a srác?
Sajnálom, ugyanakkor továbbra is érthetetlen, hogyan is csinálják......

" alt="

">
Hol tudom megnézni a szombati 5-ös lottó sorsolást, most már érdekelne a dolog ?

" alt="

">
oooh!!! hat azert ez nem semmi!!! de jo nekik! nekem meg bizonygatnom kell, hogy jogosult vagyok egy 500ftot ero tolltartora... mik vannak :/
https://www.digitaliscsalad.hu/biztonsag/ne-dobd-oda-
gyereked-pedofiloknak/
Fontos, hogy megtanítsuk gyerekeinknek a fotófeltöltéssel kapcsolatos szabályokat, és időben elmagyarázni nekik, hogy amit feltöltenek, az nagy valószínűséggel ott is marad kitörölhetetlenül. Arra is figyelni kell, hogy mi, szülőként mit töltünk fel a világhálóra. Matusek M. Zsuzsanna internetbiztonsági szakértővel beszélgettünk a témában.
bati!
"Örökös"lottószámhúzó-jelöltek.A Szerencsejáték Zrt.fb oldalán kb.már csak róluk van szó,főleg az oldal értékelésénél.
Egy doktor házaspár és a fia Szolnokról.Vannak akik évek óta figyelik őket,idén 40 alkalommal voltak kisorsolva számhúzó jelöltnek(vannak akik vezetik papíron)és ebből idén másodjára számhúzók is lettek,ami ugye alkalmanként 1millió Ft-tal jár.
lemaradtam. ki az a nemes andras?
Amúgy nem érint a dolog, életem során kb. 2 lottószelvényt töltöttem ki, meg ha vettem max. 15db sorsjegyet... Mondjuk a sorsjegy 15ből 3 nyert...
Én nem hiszek a Szerencsejáték Zrt. -ben, -nek...
Bűnözők...

" alt="

"> Abból is a legrosszabb, fehérgalléros...

" alt="

">
Kétségtelen, h. hú de rossz neki, de hány ilyen ember vagy kicsiny országunkban, aki szintén beteg... akinek jól jönne 1 millió, és lehet olyan is akinek az apukája nem áll ott és nem segít neki. Szerencsejáték Zrt. támogassa ezeket az embereket, van miből, és használjon korrektebb sorsoló programot, amely után én mint földi halandó el is hiszem h. korrekt, és valós, és talán még be is lehet jutni.
Örülök h. jó helyre megy a nem első nyeremény, én sem sajnálom, és szomorú ilyet látni, de sajnos látni más hasonlót is.
...és sok esetben oda nem megy 1 millió.
Akik gazdagok, és amely cégeknek jól, v. jobban megy, ott a kezükben a lehetőség segíteni.
De nem így kellene ezt megoldani.
Igen, én is most láttam. Szegény, ez az egyik legrosszabb dolog, ami egy emberrel történhet. Biztosan nagy élmény ez a számára. Örülök, hogy sikerült neki(k).
Kapcsoljatok már a lottóshow-ra, Nemes András húzza a számokat...
Hát...én nem sajnálom tőle a pénzt

" alt="

">
trendy
Jysk anyaga jó csak a párna méret keskenyebb
A minőséget tükrözi az ár.
Lidl- ben is jó a minőség csak ott nincs állandóan meg vannak műszálas
Garniturák is de legalább ellehet hinni ami a cimkén van, nem ugy a kinainál😀
Tudok varrni de ha minőségi anyagott veszek többe van mint a kész
5-5,5 m kell egy garniturához!
Nekünk kedvencünk a tescoban vett FF ágyneműből a drágább, extra méretben. Nagyon szépek, és szárítóról az ágyneműre.
handmade ?

" alt="

"> jah hát akinek csak a márkás jó ?
Nem szeretnék "handmade" ajándékot adni.
De egyébként nincs az a pamut,amit ne kellene vasalni.
trendy ! legjobb amit varratsz ! Pld pamutból ,vasalni sem kell és meleg is !
Jó minőségű ágyneműhuzatot szeretnék venni ajándékba.A Jysk-ben árultakról tudtok infót?Vagy hol érdemes venni?
https://wmn.hu/elet/15499-a-rak-megallitja-a-szerelme
t-szentesi-eva-es-d-toth-kriszta-rendhagyo-beszelget
ese
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások