Én úgy gondolom, hogy egy bizonyos stoppnak, akkor is lennie kéne.
Eléggé rossz a szervezés így. De ez van!
Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 248 / 284 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
A ipodnál is 2-t akartam nyerni egyet eladásra, a másikat az exnek.
A limitált az hülyeség, mert akkor más számról játszik más néven. De mindig abba a hibába esek, hogy rózsaszín felhők közül tekintek. Akinek nem inge ne vegye magára, nem azt mondom ne nyerjetek csak pár napot adjatok másnak is, de én tényleg úgy voltam az AÁ-s játéknál legyen egy házimozi, Tv, fotel, pár miki csomag ami sör összejön az csá!!!
Tv nem jött össze, a másik 2 amikor megvolt leálltam. Minek fárasszam magam éjszakákat.
Tv nem jött össze, a másik 2 amikor megvolt leálltam. Minek fárasszam magam éjszakákat.
Én meg azt se engedtem volna meg, hogy 1 személy több telefont nyerjen. Nem irtam volna bele a szabályzatba, de aki nyert már azt nem sorsolnám. És a végén is úgy sorsolnék, hogy mindenki 1 kupakkal vagyis a tel számával játszik.
Remélem, hogy lesznek új nyertesek, már várom, hogy új nevet lássak, a fórumosok közül aki nyer
Hajrá
HajráMeg az a másik a nyerős emberek között van 1-2-3 akivel igazán jóba vagyok, legalábbis én úgy gondolom, igazán tőlük nem sajnálom. Meg Fortuna sem. De egyszer az lesz beállítok hozzájuk kupakkal, és addig el nem jövök míg el nem küldik nekem. 

mindíg eszembe jutnak Markóék. Ők ügyesek voltak találtak korán kupakokat és jól értelmezték a hivatalos játékszabályzatot,meg merem kockáztatni,hogy a mostani átlag beküldött kupakok egy töredékéért nyerték a telefonokat,most már megértem Őket. a megoldás: máskor alaposan el kell olvasni a szabályzatot.
Paint, telko: szivemből beszéltetek. Én sem irigységből csak kapjanak már mások is esélyt.
Igen valahogy ezt limitálni kellett volna.
Igen valahogy ezt limitálni kellett volna.
Azért ez részben a szervezők hibája is. Én például nem engedtem volna meg, hogy egy napon ugyanaz a személy többször is nyerjen...
Meg az a másik Markóékra mindenki ki volt akadva, biztos csaltak, itt meg mert fórumos nincs szó ilyenről. Tudom nincs is csalás, csak esélyegyenlőtlenség. Markóékat nem tudom megkérni álljanak már le csak egy kicsit...
Vagy akkor valaki szerencsés, küldje már be a kupakjaim, és becs szó 2 után azt is elfelejtem volt valaha ez a játék.
Vagy akkor valaki szerencsés, küldje már be a kupakjaim, és becs szó 2 után azt is elfelejtem volt valaha ez a játék.Én most értem haza. Nem írigységből írtam, félre ne értse senki. Viszont a többiek nem kapnak esélyt. Én erre szerettem volna felhívni, kedves társaink figyelmét, akik már betermeltek
Én csak gratulálni tudok.
De ha 4-5 teló nem elég, számomra inkább telhetetlenségnek tűnik, más nem. Nekem sima véleményem volt.
Én csak gratulálni tudok.
De ha 4-5 teló nem elég, számomra inkább telhetetlenségnek tűnik, más nem. Nekem sima véleményem volt.
Paint: teljesen igazad van, de aki egyszer vérszemet kapott az 23 telefonig sajna nem fog leállni! Nem olyan fából faragták.
Lehet majd most engem is elküldenek melegebb éghajlatra, de úgy gondolom, meg hát tudom. Itt sok ember segített már a másiknak egyes játékokban, nekem is segítettek páran. De ha csak 5-en álltok le már 500 kupak mínusz kb. Én tényleg csak 2-t szeretnék, egyet eladásra, egyet barátomnak. Azt én már nem is játszanék tovább. De így lófing esélyem van.
paint,igazad van!
Huh mi van itt.... csatlakoznék telko hozzászólásához.
Számomra furcsa bár tudom nincs csalás. Csak tényleg hagyjatok esélyt már másnak is az elmúlt három napban napi szinten közel ugyanazok nyernek. Így kevesebb esély van azoknak akik még nem nyertek. Ismertek nem vagyok irigy, de már én is szeretnék egyet v. kettőt nyerni. Amikor én az Arany Ászokkal egy nagyobb dolgot megnyertem leálltam, másik héten már nem játszottam, hogy ugyanazt már ne nyerjem meg, nyerje más. Tényleg valami önzőség burjánzik. Így hiába nyomom. Annyi Colát meg nem kívánnék venni, hogy ne férjek el a lakásba. Persze nem dönthetem el, hogy elég legyen 3-4db telefon, de én már rég leállnék.
Azt most meg lehet kövezni!!!!!!!!!!
Számomra furcsa bár tudom nincs csalás. Csak tényleg hagyjatok esélyt már másnak is az elmúlt három napban napi szinten közel ugyanazok nyernek. Így kevesebb esély van azoknak akik még nem nyertek. Ismertek nem vagyok irigy, de már én is szeretnék egyet v. kettőt nyerni. Amikor én az Arany Ászokkal egy nagyobb dolgot megnyertem leálltam, másik héten már nem játszottam, hogy ugyanazt már ne nyerjem meg, nyerje más. Tényleg valami önzőség burjánzik. Így hiába nyomom. Annyi Colát meg nem kívánnék venni, hogy ne férjek el a lakásba. Persze nem dönthetem el, hogy elég legyen 3-4db telefon, de én már rég leállnék.
Azt most meg lehet kövezni!!!!!!!!!!
Senkit nem akartam bántani, és meggyőzni, hogy jót tesz vagy nem. Csak a véleményemet mondtam el. Erre meg egyből "drága" meg "én spotoljak" stb. Én speciel nem vagyok olyan túlsúlyos.
Sbetty
tudom,de akkor az összes beküldő közül sorsolnak így még kevesebb esélyem van mint így lett volna.
tudom,de akkor az összes beküldő közül sorsolnak így még kevesebb esélyem van mint így lett volna.
marycsiga!
A Szervező a Játék végén, 2006. július 7-én 12 órakor egy sorsolás keretében a Játék ideje alatt beérkezett összes egyedi akciós kódok beküldői között kisorsolja azokat a 8. pontban megjelölt walkman mobiltelefonokat, melyeknek a kétóránkénti sorsolások során nem lett regisztrált nyertesük.
A Szervező a Játék végén, 2006. július 7-én 12 órakor egy sorsolás keretében a Játék ideje alatt beérkezett összes egyedi akciós kódok beküldői között kisorsolja azokat a 8. pontban megjelölt walkman mobiltelefonokat, melyeknek a kétóránkénti sorsolások során nem lett regisztrált nyertesük.
Valakit csak 2 -3 nap elteltével hívnak fel, úgy hogy még reménykedj! 

Még mindig nincs nyertes 12.-én 12-14-ig.már nem is lesz?most olvastam,hogy ha a nyertest+a 2 tartalék nyertest sem érik el az adott ídőre nem lesz nyertes.az nem jó,mert igazán sorsolhatnának új nyertest.de sajnos nem így müködik.le vagyok törve.ráadásul ma 8-10-ig sincs eddig.Akkor is küldtem,de úgy látszik nem nyertem,mert nem hívtak.gratulálok a mai nyertesnek.