120 alkaRommal vásároltál?
Ómájgád...
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 248 / 9336 oldal |
Maxxon azt írja, hogy frissítsük a böngészőt és próbáljuk meg újra😁🤔
Fáreó
én percenként küldtem az Aldis-s játékra éjjel 1-3 ig, sikerült is nyerni
" alt="
">
én percenként küldtem az Aldis-s játékra éjjel 1-3 ig, sikerült is nyerni
" alt="
">
Aldi-nyerjakedvenceiddel oldal se működik,nem megy el a beküldés és vissza se jelez semmit.
Nemcsak ot 3-4 játékos oldalnál ugyanez a helyzet,se Firefox se Chromal se működik.
" alt="
">
HIBA: Adatfeldolgozás sikertelen! Kérjük próbálja újra!
" alt="
">
HIBA: Adatfeldolgozás sikertelen! Kérjük próbálja újra!
Eisberg-nél is ugyanez volt délelőtt és most is
Magyar a nyerő - Abonett/Detki
HIBA
Adatfeldolgozás sikertelen! Kérjük próbálja újra!
HIBA
Adatfeldolgozás sikertelen! Kérjük próbálja újra!
pappocs, màr règ megkaptam a konzerveket.
Sziasztok! Globus jatekon nyert konzerv csomagot kapott mar vki?
Köszi, köszi!
A kifli.hu -n is fut egy játék.
Vágási Feri
https://nyeremenyportal.hu/szurkoljajagerrel
pár napja beírta valaki a nyereményjáték infókba a konkrét linket, de most nem találom. Lehet álmodtam....
https://nyeremenyportal.hu/szurkoljajagerrel
pár napja beírta valaki a nyereményjáték infókba a konkrét linket, de most nem találom. Lehet álmodtam....
Dárágíje gyétyi, a Jagermeister játékról tudunk valamit?
ZsuVi írta be még 15-én, hogy 27-én indul(t)...
ZsuVi írta be még 15-én, hogy 27-én indul(t)...
törpilla
Vágási Feri a másik fórum témakörnél (negatív) írt valamit, hogy napi 3 kódfeltöltést fogad el a rendszer.
(én nem iszom sört, nekem ez a játék kimarad)
Vágási Feri a másik fórum témakörnél (negatív) írt valamit, hogy napi 3 kódfeltöltést fogad el a rendszer.
(én nem iszom sört, nekem ez a játék kimarad)
Heineken kódfeltöltés működik nálatok? köszi
És a Lacikonyha:
Kedves Szervezők,
feltöltöttem egy pályázatot a játékra, de a feltöltés után nem érkezett visszaigazolás.
Sem a képernyőn, sem e-mail-ben nem kaptam infót, hogy a pályázat rendben elment/beérkezett. Más nyj-ok esetében (mint pl. az unileveres játékok, melyeknek hasonló a felülete) mindig érkezik valami megerősítés, hogy a pályázat érvényes, azt megkapták, vagy a pályázat feldolgozását megkezdték.)
Vagy ne is várjak ilyen jellegű üzenetet?
A válasz:
Köszönjük, hogy jelezte.
Kellene, hogy adjon az oldal visszaigazolást, utánanéztünk és most már működik.
Üdvözlettel,
Lacikonyha
Bárhogy is, megpróbáltam újra feltölteni, kiírta, hogy már fel lett töltve korábban, ergo ez a páHázatom biztosan megérkezett.
A Knopperszben nem vagyok biztos...
Kedves Szervezők,
feltöltöttem egy pályázatot a játékra, de a feltöltés után nem érkezett visszaigazolás.
Sem a képernyőn, sem e-mail-ben nem kaptam infót, hogy a pályázat rendben elment/beérkezett. Más nyj-ok esetében (mint pl. az unileveres játékok, melyeknek hasonló a felülete) mindig érkezik valami megerősítés, hogy a pályázat érvényes, azt megkapták, vagy a pályázat feldolgozását megkezdték.)
Vagy ne is várjak ilyen jellegű üzenetet?
A válasz:
Köszönjük, hogy jelezte.
Kellene, hogy adjon az oldal visszaigazolást, utánanéztünk és most már működik.
Üdvözlettel,
Lacikonyha
Bárhogy is, megpróbáltam újra feltölteni, kiírta, hogy már fel lett töltve korábban, ergo ez a páHázatom biztosan megérkezett.
A Knopperszben nem vagyok biztos...
A levelezésem Knopperszékkel:
1.
Kedves Szervezők,
az imént töltöttem fel egy pályázatot a játékra, de a feltöltés után nem érkezett visszaigazolás, hanem átdobott a program a szörfös játékra.
Sem a képernyőn, sem e-mail-ben nem kaptam infót, hogy a pályázat elment/beérkezett. (Fórumon olvastam, hogy mások is így jártak. Más nyj-ok esetében mindig érkezik valami megerősítés, hogy a pályázat érvényes, azt megkapták.)
Vagy ne is várjak/várjunk ilyen jellegű üzenetet?
A válasz:
Köszönjük a visszajelzését, és elnézését kérjük a kellemetlenségért. Technikai probléma adódott, amiért nem jelenik meg a sikeres feltöltést jelző üzenet, de biztosítom róla, hogy a pályázata beérkezett hozzánk.
Köszönettel és Üdvözlettel,
Lebonyolító csapat
2.
Kedves Lebonyolító Csapat,
köszönöm a választ.
Azóta töltöttem fel újabb pályázatokat, a helyzet nem változott.
Ha a mostani promónál már nem is lehetséges, azért jó lenne, ha legközelebbi nyereményjátéknál érkezne visszaigazolás a feltöltésekről.
Ez így nem megnyugtató.
No és erre is érkezett válasz:
Köszönjük a visszajelzését, és elnézését kérjük a kellemetlenségért. Technikai probléma adódott, amiért nem jelenik meg a sikeres feltöltést jelző üzenet, de biztosítom róla, hogy a pályázata beérkezett hozzánk.
Lebonyolító csapat
Igen, jól látjátok, kontrol cé kontrol vé-vel megoldották...
Hihetetlen... Amatőr banda.
1.
Kedves Szervezők,
az imént töltöttem fel egy pályázatot a játékra, de a feltöltés után nem érkezett visszaigazolás, hanem átdobott a program a szörfös játékra.
Sem a képernyőn, sem e-mail-ben nem kaptam infót, hogy a pályázat elment/beérkezett. (Fórumon olvastam, hogy mások is így jártak. Más nyj-ok esetében mindig érkezik valami megerősítés, hogy a pályázat érvényes, azt megkapták.)
Vagy ne is várjak/várjunk ilyen jellegű üzenetet?
A válasz:
Lebonyolító csapat
2.
Kedves Lebonyolító Csapat,
köszönöm a választ.
Azóta töltöttem fel újabb pályázatokat, a helyzet nem változott.
Ha a mostani promónál már nem is lehetséges, azért jó lenne, ha legközelebbi nyereményjátéknál érkezne visszaigazolás a feltöltésekről.
Ez így nem megnyugtató.
No és erre is érkezett válasz:
Lebonyolító csapat
Igen, jól látjátok, kontrol cé kontrol vé-vel megoldották...
Hihetetlen... Amatőr banda.
Nádudvari túró nyereményt vár még valaki? A heti nyereményt, wellnesst kérdezem.
Írtam nekik újra, hogy nem sikerült javítani.
(Bár nem is ígérték, hogy kijavítják...)
Várom az Ízmester válaszát is, náluk sem jön visszaigazolás.
(Bár nem is ígérték, hogy kijavítják...)
Várom az Ízmester válaszát is, náluk sem jön visszaigazolás.
Knopperst nekem sem jelzi h sikerült feltölteni