Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 248 / 319 oldal |
mailra is telefonon válaszolnak.... mald egyszer.... hetek múlva...
Válaszolgatnak a mailekre, csak lassan megy nekik. Egyébként annak ellenére, hogy visszajönnek a levelek, még megkapják őket, mert én is azt hittem, hogy nem kapták meg, mégis felhívtak és tájékoztattak.
Tegnap hívtak adategyeztetés végett, ma pedig azzal, hogy mégis megnyertem az öngyújtót.
Gépen a pop up tiltást fel kell oldanom...
Gépen a pop up tiltást fel kell oldanom...mel6!
Sztem jobban jársz az infóvonallal, mert a mailokra ( nekem legalább is), nem igen válaszolgatnak!
Sztem jobban jársz az infóvonallal, mert a mailokra ( nekem legalább is), nem igen válaszolgatnak!
Hova írtatok pall mall napszemcsi ügyben?Mert az info@pallmall.hu-ról visszajönnek a levelek!
Jaj , nem ezt a képet akartam.Ez nekem sose jön össze.

Uzsina! (igazán megadhatnád az e-mail címed)
Szóval, Lépj be újra,vagy pedig menj a csúszkával a Klikk ide a részletekért.utána újra a játékra,akkor sztornozódik,amit eddig küldtél a 3. fordulóra. Amikor játszol,indítsd el a lejátszást és ha eljön a neked kellő kép,akkor állítsd le.Úgy tedd a képet a helyére.Ez fontos különben ott marad a kép.Újra lejátszás ,stop,kép helyére.Így menni fog.
Szóval, Lépj be újra,vagy pedig menj a csúszkával a Klikk ide a részletekért.utána újra a játékra,akkor sztornozódik,amit eddig küldtél a 3. fordulóra. Amikor játszol,indítsd el a lejátszást és ha eljön a neked kellő kép,akkor állítsd le.Úgy tedd a képet a helyére.Ez fontos különben ott marad a kép.Újra lejátszás ,stop,kép helyére.Így menni fog.

nem tudom mi van a játékkal de egyszerűen nem tudom megcsinálni.
a 3. kép nem megy tovább. nektek sikerült?
a 3. kép nem megy tovább. nektek sikerült?
az elmult héten ahogy megírtam kaptam egy Jozefina-nak szolo @-t,a kódjával. Azon melegiben visszaírtam nekik,18-as betükkel,hogy szegényJozefina ezt megszívja úgy ahogy én,mert még mindig nem tudok játszani pedig már elég rég van kódom.Ma hívott egy uriember,hogy megkapták a levelet,és valóban fura,mert Ő sem tud belépni az én kódommal.
eddig miért nem hitték vajh el? De most már végre beszállok a ringbe. 
eddig miért nem hitték vajh el? De most már végre beszállok a ringbe. 
Hivd fel a Pall Mall infóvonalat....
Sziasztok ! Hiába van kódom, nem tudok játszani.Nem fogadja el.Mit tegyek ? Előre is köszi.
Fenn van az új játék a pallmallon!!!
Ma küldték sms-ben a 3 napja ígért kódot. Hát, nem valami gyorsak.
Még szerencse, hogy előbb kikönyörögtem telefonon.
Még szerencse, hogy előbb kikönyörögtem telefonon.

még én sem kaptam meg a napszemüveget, pedig benne voltam a százban és már kétszer is reklamáltam, azt mondták türelem...de meddig?
én is megkaptam (reklamáció után)
Én már igen. Én azon a héten hívtam őket pénteken, amikor elkezdődött a játék.
Akiknek reklamálni kellett a napszemüveg miatt, már megkapták a szemüveget ?
És utólag honnan lehet megtudni, hogy nyertem-e?
Sziasztok!
Új vagyok, lelkes vagyok.
Akinek nem jön fel válasz üzenet, nem lehet, hogy le van tíltva a popup, hogy ne jöjjön fel? Nekem jön üzenet, de sajna már nem vagyok benne az ezerben.
Új vagyok, lelkes vagyok.
Akinek nem jön fel válasz üzenet, nem lehet, hogy le van tíltva a popup, hogy ne jöjjön fel? Nekem jön üzenet, de sajna már nem vagyok benne az ezerben.
Sziasztok! Ha már regisztráltak titeket, de még nem kaptátok meg a webkódot, akkor a Pall Mall oldalán az "Elfelejtettem a jelszavam"-nál az adatokat megadva elküldi a webkódot, amivel be tudtok lépni...