Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 248 / 303 oldal |
Vagy kp-ért veszel, vagy más ( Prizee-hoz hasonló pontszeruő oldalakon ) játszol, és az összegyűjtött pontjaidért tudsz venni.
Spring is here! Márc. 28-ig a Prizee-n. Sajna nen tudok vele játszani mert nincs Maxpack-om, hogy lehet szerezni?
Nálam sem működik
De néha szokotti lyen lenni, próbáld meg kicsit később 
De néha szokotti lyen lenni, próbáld meg kicsit később 
Nem akar most velem egy nyelven sem kommunikálni
Próbálom később.
Próbálom később.Most csináltam meg. De egyik nap nálam is ezt csinálta a héten. Próbáld meg más nyelvre átállítani és úgy megpróbálni vagy kicsit később.
Prizee nem tölti be a játékokat (pedig most lenne rá időm). Nálatok működik?
Lehet szerezni más oldalakon is, de az eléggé hosszadalmas szerintem. Viszont Zserbótól tudsz venni, ő megbízható, én már vettem tőle, és minden simán ment.
(2 db. a minimum rendelés, ez amúgy hétszázvalamennyi Ft.)
(2 db. a minimum rendelés, ez amúgy hétszázvalamennyi Ft.)MaxPack kódot honnan tudok szerezni? (Prizee)
Köszi aki megmondja.
Köszi aki megmondja.

Sziasztok!
Megkaptuk a Prizze-on nyert békát és még várjuk az esernyőnket.
Kriszta
Megkaptuk a Prizze-on nyert békát és még várjuk az esernyőnket.
Kriszta
Az 5 bubzos sorsjegyen csak kis értékű dolgokat lehet nyerni
Még jó,hogy megy,lassan 3 hete nem játszottam.De nem is hiányzott

Sziasztok!
Nálam is ment, de nagyon lassan!
Nálam is ment, de nagyon lassan!
Hm. Nem értem. Majd akkor kicsit később próbálom.
Nálam megy!
Reacska: nálam ugyanez a helyzet,délelőtt ment,akkor nem volt időm rá. most van időm,de nem jó az oldal

Már 2 órája meghalt.
Nektek se megy a prizee? Úgyértem be tudok lépni de egyik játék se jön be. 

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni tőletek,hogy ismeritek-e a nbjeux.com oldalt ott is iylen pontokat lehet szerezni,és ajándékokra beváltani.Én nemrég regiztem az oldalra,csak nem tudom,hogy vajon tényleg küldik is az ajándékot?:S És van-e postakölcség vagy ingyen küldik erről fogalmam sincs :S
Azt szeretném megkérdezni tőletek,hogy ismeritek-e a nbjeux.com oldalt ott is iylen pontokat lehet szerezni,és ajándékokra beváltani.Én nemrég regiztem az oldalra,csak nem tudom,hogy vajon tényleg küldik is az ajándékot?:S És van-e postakölcség vagy ingyen küldik erről fogalmam sincs :S
nyerteseknél mit jelent az hogy" patenschaft" 

cica75,
ha a prizee.zsebpenz.com-ról van szó, az nálam jó...
ha a prizee.zsebpenz.com-ról van szó, az nálam jó...