Egyébként tegnap adni akartam az orvosi rendelőben a recepciós srácnak egy belvitát mert tök cuki gyerek, azt mondta ő nem eszik ilyet, rossz a gyomra amúgy is...

" alt="

">
Aztán a Savoya Auchannál akartam adni egy hajléktalan bácsinak, azt mondta köszöni nem kéri, neki is van.

" alt="

">
(...és amúgy az olyan embereket akik az olcsó játékokkal amihez tömegesével lehet blokkokat találni, meg mondjuk ilyen módon nyerni, én nem irigylek tőle semmit. Sok melója van vele. Meg lopkodja a doboztetőt, kódot, akármit mondjuk ez 2010 előtt volt divat.
Sajnálom őket, mert csak így tud játszani. Esélye sincs mondjuk 5db whiskyt megvenni, vagy jagert, vagy bármi más drágább játékban részt venni, mert olyan blokkot nehezebben talál.
Nem megy le pl. Siófokra amikor a Sió Plázának van játéka.
...és stb. Sorolhatnám...
Meg képeket lopkod a neten.
Meg lehet majd nézni a leltárt ahol 100ftos csokiból való nyeremény, meg cba unilever, meg spar pick nyeremények lesznek, amiből annyi blokk van mint a szemét. )
Akinek nem inge az ne vegye magára.
verka nem állsz be a sorba, oké, de így az esélyed csökken, és ki veszi el az esélyt Tőled???
Aztán volt olyan vkitől 4 blokkot kértek be, mikor nyert 1 vmit. Másoktól meg semmit, mikor nyert többet.
Azért kell beírni, mert Progressive azt gondolta biztos mindenki egyszer küldi... egy adattal több... biztos jó úgy, meg a HPS-nél kétszer lehetett küldeni egyszer simán AP idő, utána kért nyugtaszámot. Ebből is voltak viták. Persze volt, hogy bekérték az összes blokkot.
Na most látom a listát, 3 perccel korábban töltöttem fel, hát ennyi!
Én nem akartam a vitába bekapcsolódni, de egy valamit nem értek: az előbb töltöttem belvitát, nem nyertem, (gondolom mindjárt kiírná Ebben az órában ez volt a második, ma vettem mindkettőt, még vártam is 1 percet a fizetéssel, hogy ne legyen gond) . De feltöltésnél kéri a nyugta számot is. Azt írjátok, hogy sokan többször feltöltik ugyanazt a nyugtát, akkor a nyugtaszámot nem figyeli a rendszer? Akkor minek kell beírni? Mert így már mindjárt kiszűrhető lenne, - hisz mindkettőnek más a nyugtaszáma - ha valaki trükközik.! Na mindegy, még talán 2-3 db-ot veszek, aztán feladom!
megjavítják, visszaszűrik, meglátod...
már csak azért se fogok időt/energiát sajnálni erre, mert túl nagy szájuk lett a pofátlan csalóknak, meglátjuk ki nevet a végén

" alt="

">
Lehet, hogy én hülye vagyok, de nem szoktam második feltöltéssel próbálkozni, én ezt baromi pitiámernek tartom.Ez játék, egy pályázattal is nyertem már fődíjat is, és sokkal is semmit. Mindenki úgy él, ahogy akart, nem fújok a csalókra, de nem is állok be közéjük. A nyeremény megtalál, amikor kell. A tiszta játék az élet többi területén is bejött 😁
Úgyhogy nem én vagyok a szemétláda, a Progressivenél dolgoznak nem odavalók, bakker másokat kisebb hibáért kirúgnak, más munkahelyen.
Na ezért rossz az ilyen típusú játék... mert bizonytalan, vajon kiszűrik, vajon nem??? Vegyem, ne vegyem??? Hogy küldjem???
Nem egyszerűbb lenne 1szer bemegy az várom a csodát????
Értitek mit akarok mondani, vagy nem megy át????
Én se boldogtalan

" alt="

">
Hétfőtől 1 hét Rodosz, nem (Belvita) nyereményből

" alt="

">
Ti csak gyüjtögessetek, triplán küldve... úgyis kiszűretem a csalókat, mielőtt átutalnák, erre vegyetek mérget

" alt="

">
FlyGuy és a Progressive nem mond semmit?
Vagy jól van az úgy?

" alt="

">
(Figyeljetek tényleg nem vagyok irigy 300 000+120 000+1 200 000ft kp nyertünk idén keno, milka napi, milka fődíj 06. hónapig, nem fogunk irigykedni arra aki nyer pár 20 000ft-t... ne engem, minket nézzetek, nézzétek azokat akik nem olvassák a fórumot csak pislog miért nem nyer... mert nem tudja 3szor küldheti a belvita blokkját.)
(300 000 kenon nyertük nem csalás
120 000 napi ott meg is álltunk úgyse nyerünk még egy napit, meg mondták többször küldhető
fődíjat utolsó 6 blokkból sikerült utolsó nap. Egyszer küldve, nehogy felnyomjon vki azt bukta.)
Szóval, én lelkiismeretem tiszta.
Pityesszel meg én nem vagyok boldogtalan köszi...
Szerintem meg FlyGuy igenis jól teszi, hogy jelezte a problémát a szervezők felé. Aki tisztességesen játszik annak úgysincs mitől tartania, ha esetleg indítanának egy felülvizsgálatot. Nekem sem a mennyiséggel van a bajom, mert tényleg nyerjen az, aki szerencsésebb/több pályázatra van pénze, de ne az, aki minimális költségből trükközve nagyokat szakít.
...jó és még egy kérdés a milkával akkor nagy okosok, hogy játszottatok, egy blokk hányszor ment be???
Addig kell küldeni amíg nem nyer????
Játék ez???
Régen max. kétszer lehetett beküldeni.
Fogjátok már fel, normális játékokat szeretnénk...
1szer lehessen küldeni, azt a 100ft-os csokoládé blokkot. Ennyi...
A klón nevek alapján meg látszik ki hogy küld.
Végig nyomja saját családnevén A -val, klónon már AP-vel.
Figyel arra is az APkód ne egyezzen csak a saját családnevén.
Az, hogy gonosz vagyok... hát pofára megy az is vkihez igen, vkihez nem.

" alt="

">
...és az a 100t hányszor küldted be? Van lehetőséged 300szor, megtetted? Vagy rendesen játszol? Ez itt a kérdés, nem az én milyen ember vagyok.
Mit irigyeljek? A csalást? Vagy mit?
...és szemtől szembe bátortalan vagy mi???
A mondandónk nem az de szemét vagy, vagytok mennyit nyertek, hanem hogyan...
Ezt kellene felfogni. Ha van mivel.
Nah a névtelen senki be akart szólni, de olyan sötét mint az éjszaka szegényke

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások