Müller Mónika monika.muller@athame
Vajon mit szeretne Mónika ezzel a pezsgőfűrdővel?

fozo.gabi, sajnos nem ez volt. Én egyszerre dobtam be a postaládába 2 pályázatot és csak az egyik ért be. A hölgy, akivel beszéltem nagyon kedves volt, megnézte a gépben és azt mondta, hogy ilyen néven nem érkezett be pályázat. Akkor minden pályázat fel volt dolgozva. Azt is megígérte, hogy még egyszer átlapozza a beérkezett leveleket.
fozo.gabi, jó lenne ezt hinni, hogy legalábbb nem nyúlták le... de elsőbbségivel (2 + ajánlottan is) ment mind a 6! Az ügyfélszolgálatos hölgy szerint még kb. 500 boríték van, amit nem dolgoztak fel, azokat a hónap vége felé postázzák - mármint a bögréket. Felírta a nevem, és azt ígérte, ha azok között lesznek a fennmaradó leveleim, akkor visszahív. Azért jó lenne...
Smile,
ez volt a bögre dobozán (mert a 2 bögre ma érkezett):
A "Linco Tavasz" nyereményjáték
megbízásából feladja a
Suvet Gandore Bt.
1056 Budapest, Váci u. 40.
tel: 061 266 1058
nagyon kedves, segítőkész volt a hölgy!
Juno!
Nem lehet, hogy inkább az történt, hogy az ajánlott leveleidet előbb kézbesítették, mint a simákat. A simák később értek be, és igy nem kerültek be az első 1000-be. Szerintem biztos ez volt.
arpi001!
Dunaújvárosban egyedül a Tesco-ban van akciós marlboro!!!!Én már végigjártam.
Igen, most már emlékszem, a 6-ból 2 ment ajánlottan...Nem volt itthon több ajánlott szelvényem, a postán (Déliben), meg már nem maradt időm kérni, és kitölteni a többire is, utaztam tovább. Hát ezt lett a veszte a leveleimnek! De ha aznap nem adom fel, akkor meg kicsúszom ez első 1000-ből.....
Azért mindenesetre felháborító, hogy csak az ajánlott levelek vannak biztonságban, ill. ahogy olvasom a fórumon, időnként még azok sem!

Juno! Megadnád nekem azt a számot?
Smile, telefonáltam nekik, és megmondták. Bár vannak még feldolgozás alatt levelek..... de már lemondtam róluk, nagy szomorúan
Honnan van az infotok hogy be sem ért?
juno, én is így jártam, igaz nekem 2-ből ért be csak az egyik.
A 6 linco pályázatomból csak 2 ért célba.

egyszerre adtam fel őket, elsőbbségivel... és előtte másfél hónapig jártam a boltokat, hogy találjak akciósat. A két szendvicskrém azóta sem fogy.... (először ezt találtam), a margarinok pedig a hűtöben sorakoznak, bedobozolva....
ezt akár írhattam volna a "Minden ami a magyar postához...." ba is

jaaaaaaaaaaaaaaa

én a papírra gondoltam amit ki kell tépni

akkor köszi, megnézem pár üzletben

vagyis remélem csak egyben és ott egyből kapok

arpi001
Szerinted a nyító csík belül van?
Ahol a celofánt felnyitod, ott a RED RACINGes szöveg!
hát ezen nem volt semmi szöveg...

asszem elmegyek egy másik boltba is...
kívülről nincs semmi ismertető jele?
Arpi001!
Csak akkor van a doboz tetőn belül kód, ha olyan cigit vettél, melynek a csíkján amit nyitáskor leszedsz, rajta van a RED RACINGes szöveg.
van, van benne kód...
a doboz tetején belül keresd...
vettem ma egy marlborot (pedig soha nem szoktam ezt szívni) de sehol nem találom benne a kódot....
hol kéne pontosan lennie?
esetleg van valami különleges ismertetőjele az akciós doboznak???

A posta után a futárcégek is kezdik a szívatásunkat???
Kaptam ma egy emilt, hogy a futárcég az általam megadott címen azt a tájékoztatást kapta, hogy a címzett ismeretlen

Évek óta itt lakom, eddig minden futár megtalált, ez honnan vehette, hogy a címzett ismeretlen??
Kint a nevem a kapucsengőn, a postaládán, az ajtón. Vajon miért nem talált meg?? Megpróbálta egyáltalán?

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások