Kedves FlyGuy és Paintuci!
Aztán nektek miért fáj ha valaki többet nyer??Gondolom többet is vesz,hisz nem drága játék! Jó magam kb 100-at vettem és 1 db nyereményt nyertem.Jó lenne ha befejeznétek ezt a nagy megmondós dumátokat,mert már ez nagyon uncsi.Magatokat sosem reklámozzátok pedig lenne mit!! Gonosz és irigy emberek vagytok! Látszik hogy boldogtalan senkik vagytok és annak örültök ha másnak szart kavartok!!!
Lehetne magatokba nézni és végre kussolni!!!😉😉😉
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 249 / 2049 oldal |
A mohóság, önzőség nem fogja hagyni ezeket a "megélhetési" Belvita játékosokat, hogy reális esélyt adjanak normális, akár rendszeres fogyasztóknak hogy örüljenek csak 1 nyereménynek is..
pedig ezek csak pár hétig veszik a kekszüket, utána rá se néznek , mert drága és játék sincs vele, az állandó fogyasztók pedig , akikből ugye egész éves bevételük van, folyamatosan vásárolják játéktól függetlenül
Hívtam a Mondelezt, holnapra ígértek magyar nyelven tudó munkatársat..
Nem szabad így feladni... kell nekik a konkurencia... a világ rossz dolgaival szembe kell szállni...
" alt="
">
Nem lesz sok jó barátod ha megteszed, de inkább mint hamisok legyenek.
" alt="
">
Nem lesz sok jó barátod ha megteszed, de inkább mint hamisok legyenek.
Sziasztok 😊
Most sajnos nagyon elment a kedvem ezektől
a nyereményjátékoktól, kicsiben játszom olykor nyerek, általában kisebb dolgokat. Aminek örülök 😊
Nem igazán szoktam belemerülni a nyertesek listájába,
Most itt a fórumon olvastam a kialakult vitát, gondoltam bele nézek
Kár volt, pár név ahol minden játéknál ott a neve, többször is
És ez a belvita nyereményjáték is elvette a kedvem,
egyszer sem nyertem vele eddig, más egymas után is 😔
Félre értés ne essék, senkitől sem sajnálom.
Inkább a tisztességes játék híve vagyok.
Csak nem gondoltam hogy ez így működik.
Mindenkinek további szép estét 😊
Most sajnos nagyon elment a kedvem ezektől
a nyereményjátékoktól, kicsiben játszom olykor nyerek, általában kisebb dolgokat. Aminek örülök 😊
Nem igazán szoktam belemerülni a nyertesek listájába,
Most itt a fórumon olvastam a kialakult vitát, gondoltam bele nézek
Kár volt, pár név ahol minden játéknál ott a neve, többször is
És ez a belvita nyereményjáték is elvette a kedvem,
egyszer sem nyertem vele eddig, más egymas után is 😔
Félre értés ne essék, senkitől sem sajnálom.
Inkább a tisztességes játék híve vagyok.
Csak nem gondoltam hogy ez így működik.
Mindenkinek további szép estét 😊
A müllernek nyáron is volt egy videófeltöltős játéka az instán, első 100 nyert törit. Többször visszadobták a videókat, majd 2t elfogadtak. Utána nem küldték a töriket, rákérdeztem, és azt mondták a GLS-el gondok vannak.
GLS-el nem igazán vannak gondok, a futárok tudják a kapukódot is, elég sűrűn jönnek, nem feltétlen csak hozzánk.
Szóval nem feltétlen megbízható csoport a müller.
GLS-el nem igazán vannak gondok, a futárok tudják a kapukódot is, elég sűrűn jönnek, nem feltétlen csak hozzánk.
Szóval nem feltétlen megbízható csoport a müller.
positivetea
jó a meglátásod
" alt="
">
jó a meglátásod
" alt="
">Müller Müllermilch nyereményjáték. Nem elég, ha vásárolunk, még feltétlenül hülyét is kell csinálni magunkból? :-(
Spar Staropramen-t nem engedi feltölteni 2021.10.05. re azt irja, hogy tartományon kívül van..... holnapig tart a játék a kiírás szerint.
A Belvita játék egyre rosszabb...😟 A nyertes nevek között már olyanok is szerepelnek, hogy "A03105654" vagy "jk cs". Gondolom random próbálkoznak meglelni a nyerő időpontokat, ha megvan, akkor utánna rögtön feltöltik a saját nevükkel normálisan, mivel így automatikusan pótnyertesek lesznek.
A pattexnél még egy bögrére sem futja napi díjként...
" alt="
">
" alt="
">MKKP: "a koronavírus vakcinákkal beadott Bill Gates chipek interferáltak a Facebook domainjeivel, ez okozhatta a bajt."
" alt="
">
" alt="
">Paintuci
igen ,az elmaradhatatlan
" alt="
">
igen ,az elmaradhatatlan
" alt="
">https://index.hu/techtud/2021/10/04/leallt-a-facebook
-az-instagram-es-a-messenger-is/ mindenki nyugogggyon le
-az-instagram-es-a-messenger-is/ mindenki nyugogggyon le
De, és közben maszkot is kell hordani.
" alt="
">
" alt="
">sada
köszönöm
" alt="
">
Facebook ?
" alt="
"> remélem nem Védettségi igazolványhoz kötik a használatát
" alt="
">
köszönöm
" alt="
">
Facebook ?
" alt="
"> remélem nem Védettségi igazolványhoz kötik a használatát
" alt="
">L. Tesco rú. 17. oldal.
Vágási Feri ,Colgate játék lejárt jön be
Túró rudi doboz: Budapest... Haller Coop nem is játszik nem tudom miért kerestem dobozt, Bosnyák tér 18 játszik de nincs doboz, Nagylajoskirályné útja 100 játszik, és van doboz. 3as vili előtte áll meg.
(ez már pozitív)
(ez már pozitív)
...hát igazán nincs mit.
" alt="
">
" alt="
">Köszi lányok,örülök,hogy számíthatok rátok!
" alt="
">DD
" alt="
">DD