http://konyves.reblog.hu/alexandra-ujjaszuletes-akiad
ok-cserbenhagyasaval
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 250 / 275 oldal |
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Nincsen meg valakinek aki esetleg megvalna tole,a Ferfiak a marsrol,a nok a venuszrol jottek cimu konyv?
Őket én is kihagyom.
Nyeremény autó ígéretével rengeteg címet begyűjtenek, amikre később
mindenféle hirdetéseket küldenek megbízásból.
(árulják az adatbázisukat.)
Aki játszik, ehhez hozzájárul, de nekem tele van velük a hócipőm és a postafiókom. Győzök leíratkozni a rengeteg címről, ha egyáltalán lehet.
Pl: Top Shop, GfK, Aesthetica Orvosi Központ,Start Utazás, Lottoland, Unibet,
elég rákeresni, milyen ajánlatok jöttek info@dm.targetmax.hu címről.
De most, hogy itt rágózom a témán, beugrott, hogy erre a címre beállítok egy szűrőt.
Nyeremény autó ígéretével rengeteg címet begyűjtenek, amikre később
mindenféle hirdetéseket küldenek megbízásból.
(árulják az adatbázisukat.)
Aki játszik, ehhez hozzájárul, de nekem tele van velük a hócipőm és a postafiókom. Győzök leíratkozni a rengeteg címről, ha egyáltalán lehet.
Pl: Top Shop, GfK, Aesthetica Orvosi Központ,Start Utazás, Lottoland, Unibet,
elég rákeresni, milyen ajánlatok jöttek info@dm.targetmax.hu címről.
De most, hogy itt rágózom a témán, beugrott, hogy erre a címre beállítok egy szűrőt.
"Teljesen ingyen nyerhetsz egy autót!"
" alt="
">
Komolyan fetrengek ezektől az e-mailektől!Mondjuk nálam egyébként sem játszik a Targetmax és társai adatbázis-építő cég...
" alt="
">
Komolyan fetrengek ezektől az e-mailektől!Mondjuk nálam egyébként sem játszik a Targetmax és társai adatbázis-építő cég...
Kéménybéleléshez ért valaki?
Köszi!
Köszi!
" alt="
">
" alt="
">Széchenyi fürdőben van sörfürdő fél óra 20 euró, sörben ülsz, és tölthetsz egy csapnál.. alkoholmentes, ilyen drágán mérni az alkoholmentes sört... ez hallatlan...
Fölhívtak az előbb egy nyeremény miatt és kérdezte a hölgy a nevemet.Erre ő:
"Ó,régi kedves ügyfelünk!"
Tiszta cikin éreztem magam,pedig ez a cég nem is csinál gyakran nyereményjátékot.
Ilyenkor de szeretnék Kiss vagy Tóth lenni!
" alt="
">
"Ó,régi kedves ügyfelünk!"
Tiszta cikin éreztem magam,pedig ez a cég nem is csinál gyakran nyereményjátékot.
Ilyenkor de szeretnék Kiss vagy Tóth lenni!
" alt="
">nekem nem enekelt a tejberizs 😒🤣
köszi! :-)
Szeretettel köszöntelek újra közöttünk! Jó látni,hogy régi játékosok is visszatérnek!
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok! Csak beköszöntem! Üdv mindenkinek! Sajnos a baba meg nem sikerült, de úgy döntöttem újra játszom így majd 2 év kihagyás után! 😁
Vágási Feri ! Ezzel nem próbálkozom,egyszerűen csak zsírban vagy olajban kicsit pirítom,felöntöm kétszeres vízzel,só,kis bors,szelet vöröshagyma és lassan párolódik !
Lagris rizs - Nekem valahogy soha nem sikerül normálisan megfőzni. Hiába csinálom úgy, ahogyan le van írva a dobozon, egy összeállt, rettenetes állagú "masszát" kapok. Ha kevesebb ideig főzöm, az állaga picit jobb, de kemény marad a rizs.
Ha Uncle Ben's rizst főzök, az mindig tökéletes. De ez a helyzet a nóném Sparos vagy Auchan-os főzőtasakos rizzsel. Azokban sem csalódtam.
Nektek mi a tapasztalatotok a Lagrisszal kapcsolatban? Mi a titok?
Ha Uncle Ben's rizst főzök, az mindig tökéletes. De ez a helyzet a nóném Sparos vagy Auchan-os főzőtasakos rizzsel. Azokban sem csalódtam.
Nektek mi a tapasztalatotok a Lagrisszal kapcsolatban? Mi a titok?
Azt vágom...de itt összehasonlítva egy LOT kódossal, a LOT szám helyett csak a gyártás dátuma szerepel (nap. hónap. év egy betű és óra:perc)
A kódot le lehet vágni anélkül, hogy a csomagolás sérülne.
Vagyis továbbra is légmentesen zár.
Vagyis továbbra is légmentesen zár.
Figyeljetek a Milka csokikra, mert kaptunk ajándékként egy olyat, amin nincs LOT kód csak a gyártási és a szavatossági dátum! CHOCO & BISCUIT
origami teafiltertasakokból:
goo.gl/BKD7Vu
goo.gl/BKD7Vu
Ne add el olcsón...
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok!
Aki 2 éve megnyerte az OMV-vél a mercit, megtartotta? Tudna nekem aki autót nyert valamivel, pár kérdésben segíteni? Kösziiii 😊
Aki 2 éve megnyerte az OMV-vél a mercit, megtartotta? Tudna nekem aki autót nyert valamivel, pár kérdésben segíteni? Kösziiii 😊