És ilyenkor mit tegyek?
Ha újra feladom lehet,hogy kiírja,hogy már játszott és szerepelni fog a naplómban is.
hofi
nekem mind fönt van amit küldtem,de nem nyertem.
Amit ma feladtatok az látszik?
akkor nincs szerencsém. Ráadásul most leellenőriztem a kupaknaplómat egy kupakot nem én küldtem be, három kupak meg amit beküldtem nem szerepel. A ma feladott két kupakból is csak egy van a listámon..
Nektek rendben van?
lara29,
van igazad. Sok játék tök egészségtelen termékek fogyasztására ösztönöz.
de ez nem nyerőidőpontos játék, itt sorsolnak, úgyhogy a szerencsén múlik minden

Még én sem nyertem, pedig csak egyet szeretnék.Nálam a nyerő időpontos játékok eddig sem jöttek be!
AKI MÁR UNJA A TELCSI NYERÉST NYUGODTAN ÍRJON MERT NEKEM KELL EGY MEGVÉTELRE!!!!

Van szobabiciklim drága.
Nem szoktam idegeskedni ha nem nyerek.

Mert általában sikerrel veszem az akadályokat.

Csokit szinte soha nem eszem, megeszi helyettem a férjem, az unokaöcséim és újabban karitatív célokra is adtam. Mivel ez játék és én szeretem csinálni nem fogok a kardomba dőlni ha netalán nem nyerek.
Maximum 1-2 órát foglalkozom egy eltűnt dologgal, megreklamálom, utánajárok, kesergés helyett.
Egyébként nézz inkább magadra. Neked lenne nagyobb szükséged sportra nem nekem.

gondolkodjunk pozitívan, nyerjünk mindannyian, ördögi kör ez, aki nem nyert, azért dünnyög aki nyert, még akar, sosincs vége de azért nem kell beállítani hibátlan amazonnak senkit, szenvedélybeteg itt mindenki
Mindenki maga dönti el, hogy mi az egészséges és mi nem.

Reacska!
És nem idegeskedsz akkor amikor:
-eltünik a postán valami?
-éjszaka fent vagy, és nem nyersz?
-veszed a csokit, és nem nyersz?
-küldöd a pall mall kódokat, és nem nyersz?
Vagy mindig nyersz?
Mikor futottál este egy jót?
Mikor sétáltál a Margitszigeten csak úgy?
paint,igen,főleg ha jó sokat találsz.semmi sem lehetetlen....
Kedves lara!
A mai világban már minden egészségtelen. Egyik újságban már azt is olvastam, hogy a zsírosabb tejet se igyak.
Nos én a zsíros tejet szeretem. A 3,5 %-osat. Mivel ezt szeretem ezt iszom. Speciel a snickerst és társait nem csípem, de ettől még játszottam, odaadtam másoknak a csokit.
Mindenki maga eldönti hogy él. Nem élek egészségesen, de rohadt boldog vagyok és most nem a nyereményekre gondolok, hanem úgy általában.

Mondasz valamit.

Nekem meg az a véleményem, hogy eszitek a sok csokit balaton snikers, valamelyest iszátok a Colát, ott a chips, ültök a gép előtt nem mozogtok, mindezt sok-sok Fund. utalványért, amely persze jó, meg a telefon is, de a Cola még a szívnek sem tesz jót. Nyertek oké, de az egészségeteknek ez nem tesz jót. Gondolom, mellé még cigiztek egy páran. Az egészség a legnagyobb érték!!! Gondolom idegeskedtek is sokat, sikerüljön, nyerjetek. Megéri????
Most küldtem el egy kódot... hátha.....!!!!!!!!!!!
sátánka
Tudom, nem vigasztal, de én sem nyertem

Pedig szeretnék (ki nem?)
Nekem is csak 1-2 kódom akad egyszerre, de hátha...

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások