04.30-ig érvényes DM 50 pontos füzetből sok minden megmaradt. Ha valamire szükséged van, kérdezz rá.
Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 250 / 762 oldal |
megtaláltam a gyerekkori közmondás- füzetemet, 229 db közmondással. Hátha vkinek (vagy gyermekének) jól jönne az iskolában.. válaszborítékot kérnék csak érte.
2 Sulipont - válaszborítékért
3 pontnyi sulipont
Köszönöm!!!
Rencsu kapja a pontokat
" alt="
">
" alt="
">Cicca, írtam emailt!!
Van 8 sulipontom, ha mást nem válaszborítékot kérek.
" alt="
">
" alt="
">Szivesen áttveszem választ boritékot küldök csa a cím kell. Köszönöm szépen
Felajánlok válaszborítékért. kb. 2 garn. Traubi szőlőszemet, amelyből hiányzik a 7-es, meg talán a 3-as, meg egy Tomi blokkot.
Április 30-ig érvényes 50 pontos Joker nélküli kuponfüzetek ( sok) és 150 pontos 2 kuponfüzet végösszegi, Silan, betét, kakaó nélküli válaszborítékért, vagy ha lenne 50%-os kakaós kuponnak nagyon örülnék.
mmanda ,kérlek írj és megbeszéljük .Én szeretném Haribo zacskókat .
Szüksége van valakinek néhány haribo zacsira?
felajánlok 1 hyperspace holnapi belépőt az 1 jelentkezőnek
DM (június 30-áig érvényes) 25%-os kuponfüzetből (kivéve joker) kuponokat felajánlok.
Írj mailt.
Írj mailt.
Ami lemaradt: ez 1 belépőt jelent, csak egy belépővel 2 ember mehet, két hölgy!
Várom a jelentkezőt.
Sajnos csak azért most tudtam felajánlani, mert eddig nem kaptam választ, hogy átadhatom-e másnak, csak most hívtak, mikor már lejár a jelentkezési határidő.
Programtervet emailben tudok küldeni.
Várom a jelentkezőt.
Sajnos csak azért most tudtam felajánlani, mert eddig nem kaptam választ, hogy átadhatom-e másnak, csak most hívtak, mikor már lejár a jelentkezési határidő.
Programtervet emailben tudok küldeni.
Felajánlok 2 belépőt a Glamour-Floriol wellness napra, ami ápr. 16-án lesz. Sajnos csak kb. fél órám van, hogy mondjak 2 nevet.
Sürgősen várom a jelentkezőt.
Sürgősen várom a jelentkezőt.
1 db jegyet felajánlok: Kosbor Bobesztivál 2011 DOROG
http://www.facebook.com/event.php?eid=17495769922
1906
Írj mailt, ha érdekel
http://www.facebook.com/event.php?eid=17495769922
1906
Írj mailt, ha érdekel
Butlers lampion átvételében tudok segíteni.
Vichy kupont én is tudok adni.