sziasztok. Én voltam az egyik lefárasztód? bocsi nem szándékos volt
Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 250 / 609 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
dorati!jajjjjjjjj !ilyenkor üt meg a guta, mert nekem is a többes hiányzott csak!
gutka tedd fel pontosan a kérdés és válaszolok!
dorati köszi!
kukacoskodó válaszoltam
köszi dorati akkor beírom
Ha megkaptad a kisteherautó tipust, légyszíves küld már nekem tovább. Előre is köszönöm
mamzi elment a válasz
huuaz a reklámos engem is érdekelne
kovex61 teljesen igazad van, mert én is nagyon sokáig rágódom egy-egy kérdésen, és összesen csak ebben a kettőben kértem segítséget, de ez a mészköves nem megy!!!!
kovex küldtem
akkor nem 

Puhica mindjárt válaszolok
Puhica ment a válasz
dorati a következő Megjelenítem más reklámját, cserébe engem is reklámoznak köszi
dorati! szia! nekem segithetnél az utolsó kérdésemre nem megy a válasz. (a mészköves) nagyon köszönöm előre is.
Sziasztok! Ha valaki tud, kérem segítsen néhány kérdésben, mert már megőrítem a családom! Az MTA tagja, író,(nem jön ki a lapon) motor teljesítmény fokozás, sportszergyártó váll., caterpillar, mészkő és mésziszapból lesz. Köszi a segítséget!
kovex tedd fel a kérdést nyugodta, én most egy kicsit kiszellőztettem a fejemet
ma megcsináltam mégegyszer és a guta üt meg, mert egy kérdésre nem tudom a válasz, de bőszen gondolkozom rajta csak már nem nagyon meg!
közben családom tagjai is rákaptak és folyamatosan kérdeznek ittho! ááááááááááááá
közben családom tagjai is rákaptak és folyamatosan kérdeznek ittho! áááááááááááááLátom lefárasztottak, mint engem tegnap