Köszi a válaszokat
vettem egy tombolát és ezt küldték
megmondanátok mit jelent?
nyertem vagy csak azért gratulálnak, mert vettem a tombolát?
Még nagyon kezdő vagyok
köszi
Date : 15/03/2007 at 05:07pm
Subject : Gift Request in the Tombola Section
Congratulations Nora!
For the first time, you have chosen a present in the Tombola Section. Thank you!
The amount corresponding to the chosen ticket has been debited from your Treasure Chest.
A draw shall take place so as to determine the winning Tickets.
The presents that have been won are shipped directly after the draw.
Thank you for your loyalty!
Best Regards
The Prizee Team
Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 250 / 303 oldal |
www. prizee.zsebpenz.com.
villám! Köszi! Akkor inkább kódra hajtok!
Prizeevel már sokmindent nyertem!
Prizeevel már sokmindent nyertem!Nicika!
A g2space oldalon a plüss cuccok mellett ott a megjegyzés, hogy Livraison : France Métropolitaine , ami szabad fordításban körülbelül annyit tesz, hogy csak francia nyelvterületre küldik el az ajándékot.
Ez az oldal inkább csak kódszerzésre jó.
A Prizee viszont sok mindent elküld, így a plüss játékokat is.
A g2space oldalon a plüss cuccok mellett ott a megjegyzés, hogy Livraison : France Métropolitaine , ami szabad fordításban körülbelül annyit tesz, hogy csak francia nyelvterületre küldik el az ajándékot.
Ez az oldal inkább csak kódszerzésre jó.
A Prizee viszont sok mindent elküld, így a plüss játékokat is.
Szerintetek ha a g2space oldalon összegyűjtök megfelelő mennyiségű pontot és megveszem valamelyik plüssöt azt Magyarországra is kiküldik???
Köszi!!! Akkor tényleg megéri! 

Ha egyszer megveszed a madárijesztőt az mindíg meg lesz, és nem kell aktiválni, vagy ilyesmi, mert automatikus. Engem volt hogy már a 5.-ik 6.-dik pályán elvitt a madár, de amióta megvettem a madárijesztőt egyszer sem.
Sziasztok! A Sinkyfrog's Ark nevű játékban melyik pályától érdemes venni madárijesztőt? És az csak egy pályára szól, vagy ha 1x megveszem, akkor az összes szinten automatikusan ott lesz, míg be nem esek a vízbe...? Köszi 

A yacado.com és a tolkido.com mindkettőn lehet olyan kódot venni ami jó a prizee-n. Mindkettő francia oldal, vagyis a reg-hez a kérdések is hasonlóak mint a prizee-n. Nem gyűlik hamar össze a pont, viszont sosem fogy ki a butik, vagyis ha összegyült a pontod mindíg kapsz kódot, és azonnal. (saját tapasztalataim szerint)
Sziasztok
Én 13 napja játszom a prizee-n
De alig gyülnek a bubzaim
Hol tudok még szerezni?
Regisztráltam még két játék oldalra g2space azon szoktam játszani, de alul a prizeehez valami kódot kér, + find-jeux-ra is regisztráltam, de ott nem tudom hogy kell játszani, mert mind fizetős vagy mi?
angolul nem értek
Segítsetek hol tudok szerezni prizzet köszi: Nóra
Én 13 napja játszom a prizee-n
De alig gyülnek a bubzaim
Hol tudok még szerezni?
Regisztráltam még két játék oldalra g2space azon szoktam játszani, de alul a prizeehez valami kódot kér, + find-jeux-ra is regisztráltam, de ott nem tudom hogy kell játszani, mert mind fizetős vagy mi?
angolul nem értek
Segítsetek hol tudok szerezni prizzet köszi: Nóra
nyertem ma a freelotton, mert felmentem egy sorozat weboldalára és kiírta hogy nyertem 2000 dollárt! nem tudom elküldeni a címem, stb. mert nem engedi. azt írja ki hogy ebből a térségből nem lehetséges a nyomtaványt kitöltve visszaküldeni, pedig így utalnák a pénzt. most mit csináljak? itt ülök a kurva gép előtt és nem vágom mit tegyek,ha kilépek, elbukom a lét!
shermi: én a helyedben nem adnám ki a hitelkártyaszámot. nagyon visszaélhetnek vele! én is kapok rengeteg ilyen levelet, hogy kisorsoltak és nyertem csak fizessek.
vagy kérdezz rá náluk pontosan.
vagy kérdezz rá náluk pontosan.
Szeretnék valakitől segítséget kérni. Nagyon bután hangzik, nem is vagyok bene a netes szerencsejátékokban, így nem tudom eldönteni, hogy nyertem-e vagy sem. Arról van szó, hogy egy bizonyos oldalon 999.999-edik látogató voltam, így azt állítja a FreeLotto, hogy nyertem. A mail-jeikkel naponta bombáznak, arra kérnek, hogy adjak meg egy hitelkártya számot (azt hiszem, csak dombornyomott a jó), ezzel felíratkoznék a F.A.S.T. játékra is. Ha valaki tud segíteni abban, hogy ez az egész hogyan működik és lenne hozzám türelme, arra kérném, hogy küldjön mail-t, mert nagyon sötét vagyok a témában, de nem akarok lecsúszni a nyereményről. E-mail: shermi@freemail.hu
Sziasztok!
Nyertem egy esernyőt kb. mikor kaphatom meg?
Kriszta
Nyertem egy esernyőt kb. mikor kaphatom meg?
Kriszta
cica75
nem
nem

elnézést
5 bubzos sorsjegy
5 bubzos sorsjegy

tombolán
3 kifestőre,1 uzsistatyó, és 1 persely tombolát vettem ezidáig
a kifestők nem jöttek össze
ha megveszem 5 bubzért azt a tombolát és nem nyerek elveszik a bubzom?
3 kifestőre,1 uzsistatyó, és 1 persely tombolát vettem ezidáig
a kifestők nem jöttek össze
ha megveszem 5 bubzért azt a tombolát és nem nyerek elveszik a bubzom?

Az 5 Bubz-os sorsjegyen nyerted?
Annalotti
gyerek uzsis tatyót
és ma nyertem egy perselyt
remélem megkapom őket
gyerek uzsis tatyót
és ma nyertem egy perselyt
remélem megkapom őket
cica75: Mit nyertél?