Adom én is

" alt="

"> ezt a játékot kihagyom !
Akkor Tiéd...

" alt="

">
Én szeretnék!

" alt="

">Minden héten megveszem a Nők lapját!

" alt="

">)
Ki akar nyerni Nők lapja előfizetést? ...és az 56. vízszűrő kancsóját?

" alt="

">
ederz
Válaszoltak, azt írták, hogy jól működik a feltöltés. Hogy egyszerre egyikünknek sem sikerült, kissé furcsa.
De ma este újra próbálkoztam és sikerült a feltöltés :-)
Nyújthat... az feltételes mód... azaz bármennyi pályázatot beküldhet magyarul.
Az előbb beleolvastam a tibis játékszabályzatba. Nem akartam hinni a szememnek: egy játékos naponta 500, egész játék alatt 5000 pályázatot nyújthat be. Ilyen van?Ki az aki ennyi csokit vesz?1.000.- Ft értékben kell, beszorozva 500 illetve 5000 -el, létezik ilyen játékos? Vagy elírták?Itt nem autó a főnyeremény, gondolják, hogy lesz ilyen pályázó?
szibilla Majd írjál légy szíves ha megoldódott. Köszönöm!
Két perce írtam nekik e-mailt, nekem is ugyanez a probléma. Várom majd a válaszukat.
Penny magyaranyerő nyereményjátékra nem enged kódot feltölteni. Azt írja ki, hogy Hiba, hiányos adatok. Nektek sikerült?
Tesco - Johnnie Walker
Elsejétől nyj, de az akciós ár csak szeptember végéig él...
Hihetetlen.
Betája, egyetértek.
Mondjuk, én alapból nem szeretem az alkoholos játékokat, mert egyáltalán nem iszom, így ha veszek is max. 1-2 dobozzal vagy üveggel, azokat meg elajándékozom. De ez a whisky nagyon drága, legalább játszhatna a legkisebb kiszerelés is, ami ezer forint alatt van, de azt nem találtam a listán.
Ez a Johnnie Walker játék nem gondolnám, hogy túlzottan meg fogja növelni a piaci részesedésüket... 🤣 napi 3 rongyszatyi.... több ezer forintos vásárlással, amikor 79 Ft-os csokival napi 10×10 ezres utit lehet nyerni... Legalább a lebonyolító jelezhette volna nekik, hogy ez nem túl vonzó! Tudom, nem muszáj játszani, nem is fogok, ez csak úgy kikívánkozott... 🙄
Ez a Rauch- Yippy jatek a ket db szimpla rollerrel nem eppen galans. A legutobboi wellness hetvegesnel sem talsltam nyertes listat pedig kereskedelmi mennyisegbe veszem a Yyppy mert az unokak kedvece Delehez h a nyerteslista keresesben En vok ugyetlen?
...nyerje, bocs elírtam...
Szóval akkor annyit jelent a sima nem aldis cerbona játéknál az 1 milláért is kaparni kell?
...és ha esetleg kikaparom az 1 millát utána derülhet ki életlen, olvashatatlan a blokk?
Na az finom lesz.

" alt="

"> Így simán tudják irányítani ki nyertje az 1 millát.
Ha én járok arra én látom a pöttyös dobozt szólok. Az eladóknak igaz nem szóltam, úgyse tudták volna miről van szó.
A Haller Coopban még nem volt kint a pöttyös doboz. Ha vki arra jár szólna ha kint van? Köszi... Továbbá én nem láttam, de abban az üzletben nincs Pringles termék?
Figyelmetlen voltam, mivel csak a webnyeremény naptárát néztem.

" alt="

"> Itt maradt egy rakás Jar blokkom, amit nem küldtem be 09.15.-ig

" alt="

">
Sok esetben amúgy is kérdéses a doboz bevitele.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások