libu
Szerintem igen. És a Volt ill Watt, stb. fesztiválon még 2*5000Ft-os kaja-pia kupon is járt hozzá, meg belépés (külön csuklópánttal) a Multi sátorba, ahol sokféle dologhoz hozzá lehetett férni.
Úgy szeretnék én is nyerni,legalább egy napszemcsit

sada, írtam neked levelet...
Lehet, hogy kicsit buta a kérdésem: De a levélben, ill. az sms-ben is csak az van írva, hogy két belépőjegy. Ezek ugye hetijegyek, és nem csak napijegyek?
libu
Nem látom a címedet.
Légyszi, írj egy levelet nekem!
Köszi
1.) Részvétel módja postai úton: ....a csatolt gyűjtőlappal...
2.) Részvétel módja sms-ben: A játékos a jelen küldeményben megadott személyes kódját (amit máshonnan is ismerünk már), ... a játékkódot,....
Na, jó mindegy, én örülnék, ha Nektek lenne igazatok én csak óvatosságra intettem azokat akik úgy játszanak, mert ugye nemrégen feljelentettek bennünket és nem szeretném, ha ennek is ez lenne a vége, mert ugye van pár jóakaró sajnos ezen a fórumon

.
Csak ennyit szerettem volna kihozni belőle!
"A játékban csak azon dohányzó, 18 éven felüli, állandó magyarországi lakhellyel rendelkező személy vehet részt, akinek jelentkezése a jelen kiírásban meghatározott módon és határidőn belül megérkezik."
Köszi a gratukat!
A nyerős SMS-t nem törlöm ki (nem is szoktam), abban meg egyértelműen azonosítanak a személyes kódoddal, hiszen úgy kezdik az üzenetet. De igazán majd akkor örülök, ha kezemben lesz a gép!
Sziasztok!
Én tavaly voltam az EFOTT-on, és regisztráltam az L&M ill. Multifilternél. Azóta rendszeresen kapom tőlük a leveleket. És minden sms-es játékban részt vettem. 3 hónapja nyertem egy hütűmágnes készítő kütymürét, amivel igen rendesen kidekoráltam a hütűt:-)
Idén is szerettem volna menni az EFOTT-ra, de sajna úgy alakult, hogy annyi pénzünk van a párommal, hogy ha jegyet megvesszük, nem marad költő pénz. Múlt héten minden nap küldtem az sms-eket, semmi válasz. A hét végén el is felejtettem. Tegnap este a párommal meg is beszéltük, hogy ennyi. Idén nem megyünk. Erre ma reggel, tényleg minden reménykedés nélkül elküldtem az sms-t, erre azonnal jött a válasz, hogy nyertem:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
)))))))
Azonnal hívtam a páromat, hogy jövőhétre vegyen ki szabit!!!!!:-))))
Sada, szóval mit éppen én??? Erre a gondolatra azért kiváncsi vagyok!
Én meg a promos levélben található hivatalosból indultam ki.
Hugi71 Hozzászólás - 2006. július 10. :: 07:53
Gratulálok én is
Galeria Hozzászólás - 2006. július 10. :: 07:53
Sada mit én??
Én is beszéltem velük és kérdezte egyből, hogy kaptam-e promós levelet, merthogy feltétele a játéknak.
Én csak azért szóltam, nehogy gond legyen, de ha nem így van akkor jó és akkor lehet örülni
Én csak a pepsiből indultam ki, hogy én is örültem, aztán nem örültem, de aztán megint örültem
sada Hozzászólás - 2006. július 10. :: 07:50
Gia!!!
Gratulálok!
Ne aggódj, a játéknak NEM feltétele a promos levél, csak az abban (is) kiküldött személyes kód.
Fekete-fehéren ott van a hivatalosban.
Galéria
Csak nem te?
hofi Hozzászólás - 2006. július 10. :: 07:44
Gia!!!
Gratula!!!!!!!
Galeria Hozzászólás - 2006. július 10. :: 07:17
Gia, én is gratulálok bár őszíntén szólva sztem nagy butaság ilyenkor beírni , hogy nyertél, hiszen jól tudjuk, hogy már majdnem minden multis cég figyelemmel kíséri az oldalt.
Remélem meg is kapod az ajándékot, mert a telefonban kerek-perec megmondták, hogy csak olyan játszhat aki kapott meghívót! De ügyesen felhívtad a figyelmüket az ellenkezőjére.
Úgy látom még mindig nem tanultatok a pepsiből, azon sem lepődnék meg, ha valaki jóakaró felhívná a multis cég embereit eme beírásra!
Gia Hozzászólás - 2006. július 10. :: 00:36
Köszi Fáreó! Olvastam, hogy Te is a nyertesek táborát erősíted!!
Fáreó Hozzászólás - 2006. július 10. :: 00:34
Húúúúúúú,Gia !
Nagy,nagy Gratula!
Gia Hozzászólás - 2006. július 10. :: 00:27
Most nyertem a Multistílus játékban egy DVD felvevő kamerát!!! Juhééé!
Nagyon örülök!
Gia
Gratula!!!
Ilyenkor jó érzés, hogy van egy ilyen fórum

Nekem kb. félórával később jött az SMS, hogy nyertem egy DVD felvevő kamerát. (Hogy ez milyen, azt nem tudom, de az SMS szövegben pontosan ez szerepel.) Ja és nem kaptam promós levelet, úgy kezdtem el játszani, hogy tea-pot feltette a pontos leírást. Utólag is ezer köszönet érte!
Köszi

Biztos volt róla szó, a Multi non stop küldhető?
lenn a volt feszten lehetett egybol szemelyes kodot szerezni ha meg nem volt eddig.
olyan kuponok voltak amire elore generalt szem kodok voltak.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások