// Csere-bere feketelista
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 26 / 110 oldal |
na még egyszer... beltenyészet...
Nyuszika.. miért csinálsz ilyet... hát ez egy zártkörű hely, avagy beltenéyszet, itt kiderül hamar... azt annyi...
Én már cseréltem vele régebben, akkor minden rendben ment. Úgy látszik előbb utóbb mindenkit átver egyszer. 2 csatornán próbáltam vele kapcsolatba lépni, de egyik helyem sem reagál. Hát ez van, legközelebb nem lesz csere az biztos.
Göde-Hegedűs Alexandra = nyuszika
Én már többször megszívtam vele. "Elfelejti" feladni a cseréket. Viszont szépen begyűjt magának ezt-azt.
Én már többször megszívtam vele. "Elfelejti" feladni a cseréket. Viszont szépen begyűjt magának ezt-azt.
Kinek mennyit ér az adott szava... " alt="">
Természetesen, megértő vagyok, igen türelmes is, addig minden levelemre reagált, meddig nem kapta meg a cserét, azóta felszívódott. Nekem is 2 gyerekem van, de ha cseréről van szó igyekszem a lehető leggyorsabban lebonyolítani mindent. Nem most kezdtem a csere - berét, ilyen ehhez hasonló esetem nem volt, mindent meg tudtunk oldani.
Persze, olyan is lehet.
De az illető napi szinten itt fórumozik és azt hiszem, nincs gyereke.
De az illető napi szinten itt fórumozik és azt hiszem, nincs gyereke.
Igazán senkit nem akarok a védelmembe venni, mert én is csere közben vagyok az adott személlyel, de azért arra is kell gondolni, hogy magánéleti gondok, gyermeknevelési nehézségek is nehezíthetik az életünket, néha egy egyzserű géphez jutás is szervezés kérdése lehet családon belül. NE feledjétek nem mindenki 20 éves a fórumon, esetleg iskolásba járó egyén.
Tudomásom szerint sokan vagyunk kismamák, így tekintettel kell lennünk egymásra. Természetesen a késlekedő adhat életjelen magáról, mi is a problémája, bizonyára megértjük egymást.
Tudomásom szerint sokan vagyunk kismamák, így tekintettel kell lennünk egymásra. Természetesen a késlekedő adhat életjelen magáról, mi is a problémája, bizonyára megértjük egymást.
Alexandrának KIZÁRÓLAG akkor szabad küldni a cserét, mihelyt az ővé megérkezett!!
SOrsi, ne aggódj érte, semmi nem nyeli el, minden nap itt van a fórumon!
Pedig tele vele ez a topic............
Olvass vissza.
Olvass vissza.
Sajnos be kell ide írnom, hátha ennek hatására sikerül végre postázni a megígért terméket Göde- Hegedüs Alexandrának. 2011. 05. 27 -e óta nem sikerült sem postára mennie, sem pedig a leveleimre válaszolnia. Ekkor jelzett utoljára, hogy megkapta a cserémet, és hogy küldi az általa ígérteket. Na azóta csak várok, semmi reakció a levelekre, a posta sem jött meg. Eddig nem volt vele gondom. Elnyelte valami " alt="">
Móna720
Esetleg beteg is lehet?
Esetleg beteg is lehet?
Móna720 Hozzászólás - 2011. június 25. :: 11:29
wukovics25 már egy hónapnál régebben (05.16) nem jelentkezik, nem küldi a cserét, amit én is adtam volna tovább!( ezzel engem is kellemetlen helyzetbe hozott) Arról nem is beszélve , hogy amit én elküldtem neki az mind garantált ajándékra ment.
Bezzeg nyer a másnak ígért pontjaival is!!
Iszonyatosan dühös vagyok!
Szégyellje magát!
wukovics25 már egy hónapnál régebben (05.16) nem jelentkezik, nem küldi a cserét, amit én is adtam volna tovább!( ezzel engem is kellemetlen helyzetbe hozott) Arról nem is beszélve , hogy amit én elküldtem neki az mind garantált ajándékra ment.
Bezzeg nyer a másnak ígért pontjaival is!!
Iszonyatosan dühös vagyok!
Szégyellje magát!
wukovics25
Nekem is volt már gondom nyuszikával. Szerencsére nem nagy értéket, csak pár DM-kupont adtam fel, az ő cseréje meg valahogy nem ért ide.
Sajnos nekem is kell írnom ide. Molnár Istvánnal vigyázzatok!! (mafepa email címmel) 40 jó reggelt kódomat nyelte be. A csere 30 kóddal indult, de állítása szerint 10 felhasznál volt ebből. 2 pendrive-t kaptam volna érte, még az elején fényképet is küldött róluk.
pufo!
nem írnád be a nevét?
vagy úgy gondolod magára ismer és rendezi a cserét!?
nem írnád be a nevét?
vagy úgy gondolod magára ismer és rendezi a cserét!?
Susa,tudom,de nem állítom sosem ,hogy ilyet tenne bárki is.
bár biztos van ilyen,de sajnos az elsőbbségi-sima levélnél ez benne van a pakliban.
hála sok cserém nem tűnt még el..
bár biztos van ilyen,de sajnos az elsőbbségi-sima levélnél ez benne van a pakliban.
hála sok cserém nem tűnt még el..
marycsiga!
Sztem az is csalás, ha megérkezett esetleg a csere, de a partnered azt állítja, hogy nem érkezett meg.
Sztem az is csalás, ha megérkezett esetleg a csere, de a partnered azt állítja, hogy nem érkezett meg.