Paint
Szegény mamóka, most vihet másik üveget.

" alt="

">De lehet, hogy Tomi folyékony mosószerest fog vinni legközelebb pl.
Paintuci!
Azt már nem,bedobtam a szemetesbe!
Újíthatnak/csak Theodorát kérek

" alt="

">
Tegnap vásárolni voltunk a Tescoban a férjemmel és a kisfiammal. Mivel a 3 éves dackorszakossal nem lehet elmenni bevásárlókocsiért, a férjem hozott egyet. Boldogan mutogatta, hogy talált egy 20ezres blokkot: "Majd nézd át, hogy van-e rajta valami játszós!" felkiáltással.
Azt használják locsolónak...
Ezt azért nem gondoltam volna

" alt="

">---temetőben találtam egy "piros"Theodora címkét /flakont!

" alt="

">
A fiamat is hívták svájci borotva ügyben (csak a postázást kell fizetni), mire ő:
Én vallási okokból nem borotválkozom.
Rövid beszélgetés volt.

" alt="

">
Találtam a kosaramban a Tesconál egy blokkot az alábbiakkal: 6 kg Tomi, 3 l Silan, 16 Tekercses Zewa, 3 domestos, Delmák, Nestlék, Flora........ Hogy lehet így vásárolni, hogy semmire sem jó a blokk nekem?

" alt="

"> Legalább Arielt és Lenort vettek volna.

" alt="

"> Végre azt hittem találtam valamit...... De legalább mellette hagyott 3 db 100 Ft-os kupont a jövő hétre, valamint a kis füzetet amit most küldtek a pontokért, így lett egy ingyen nylon táskám, amit ingyen cserélnek, ha elhasználódik.

" alt="

">
ÉRDEMES A FŐOLDALI NAPTÁRBAN RÁKLIKKELNI a 31-re!!!
Hónap vége, sok játék véget ér.
Hát igen.... nálam sokszor előfordul, hogy ha veszek valamit amit szeretnek a lányok egyből megkérdezik: De jó, ez most játszik? :-)
Vagy a másik fel... hogy mikor lesz már ezzel vagy azzal játék? :-)))
De a kisboltban, ahova naponta betérek, és veszek valami olyat, amit egyébként nem szoktam megkérdezik, hogy ez most nyerős?
Erről újra eszembe jutott egy sok évvel ezelőtti, ide már többször beírt eset, mikor a férjem a vasárnapi fazékba ezen szavak kíséretében kukkolt bele:
"Lássuk, mivel van most játék!?!"

" alt="

">
Csak most úgy átment a fejemben, és jót mosolyogtam :-)
- most épp medvesajtos pogácsát sütök... az előző játéknál kiötlött recept alapján :-) ( a margarin benne egy hiányzó sárga vonalkódos Rama, a cukor Koronás...
- tegnap pizza volt - természetesen Pickes, a tetejére került némi maradék reszelt Frico sajt, és pár karika maradék Csabai szeletelt kolbász is...
- a rakott tészta csak Gyermelyiből készülhet
- a rántottsajthoz Univer majonéz dukál
- a desszert Koral jégkérm
- délután már csak Nescafet iszom
- a jövő héten Pickes virslis paprikás krumpli lesz egyik nap az ebéd
- a titkos nasi - arra az esetre, ha szükség lenne rá - Mogyi és HIT keksz
- az orrom Forest zsebkendőbe fújom, a konyhában Forest kéztörlő- vagy maradék Zewa, a fürdőben Forest WC-papír
- mindenki Fa sprayt és tusfürdőt használ a családban
- a hajam Schwarczkopf samponnal mosom, és a hajfesték is ua.
- mindent a Coopban vett Vénusz étolajjal főzök
- a táskámban a munka délutáni túlélésére ott lapul egy Milka, vagy egy CBA-Balaton
- a barátnőmnek kisfia született, mikor meglátogattam az ajándékok közt ott lapult a Johnsons lágy fürdető is
(Hál Isten a Tena Ladyvel még nem játszok... :-))), de jöhetne egy Always játék.... három nő van a családban :-)))
Szerintem a dolgozói létszám azért csökkent le igen sok helyen, mert a külföldi multik felvásárolták a cégeket és egyszerűen leállították a termelést a gyárakban, ezzel megszüntették a konkurenciájukat. Győrben pl. tucatnyi céget tudnék felsorolni. És ez nem a modernizáció miatt van. A modernizáció könnyebbséget hozna, ha lenne közben termelés, de sajna az nincs, nem hallom, hogy "dübörögne". A férjem is számítógép vezérelt gépen dolgozik, van rá kereslet, jól néznénk ki, ha még mindig csak "fapados" esztergagépek léteznének. A modernizáció az alapjában véve egy jó dolog, sztem más tényezők azok, amelyek ekkora munkanélküliséget okoztak hazánkban. Pl. szeretnéd Te azt, hogy még mindig kaszával arassanak? Vagy hogy még mindig lovaskocsin hordják be a gabonát a raktárakba? Mindeniknek lenne munkája akkor, de milyen emberpróbáló lenne az?
carla
Már fizettem úgy, hogy egy részét kártyával, a többit kp. vagy utalvánnyal.
Nem kérdeztem meg: lehet-e, hanem közöltem, hogy így fogom fizetni.

" alt="

">
Úgy látszik, akkor nem az "agresszívkismalacpénztárost" fogtam ki.

" alt="

">
Lehet hogy naiv vagyok.

" alt="

">
Susa!
Szerintem pedig naiv dolog azt hinni,hogy ugyanannyi embert megtartanak,mikor az önkiszolgáló pénztáraknál 1 ember felügyel 3-4 pénztárat.Ráadásul lehet dolgoztatni reggeltől-estig,nem fárad el és nem panaszkodik.Hamar be fog jönni az ára.
A férjeméknél mióta számítógép vezérlésűek a gépek,kb.10 év alatt a tizedére csökkent a dolgozói létszám!

" alt="

">
Ez az önkiszolgáló pénztár tetszik nekem. Sajnos még Győrben nem láttam ilyet sehol. Sztem ez nem fog leépítést eredményezni, mert igen sokan vannak, akik nem akarnak önkiszolgálni. Amikor a számítógépek elterjedtek, akkor is azt hittük, hogy többé ránk nem lesz szükség, de aztán kialakultak más munkakörök, ahol nem szolgamódon kell pl. könyvelni, hanem igen jó programokkal. Az önkiszolgáló mellé is kell kezelő, vagy nem? Akinek ott kell lennie egész nap a boltban, csak nem kell szolgamunkát végeznie közben mint egy pénztárosnak.
még 1 dolog, ami miatt jó az önkiszolgáló, többször előfordult már, hogy otthon vettem észre, hogy nem az akciós áron blokkolták a terméket(ez persze nem a pénztáros hibája), nem volt átállítva a gép stb, viszont az önkiszolgálónál akkora számokkal van kiírva a termék ára, hogy akarva akaratlanul észreveszed, ahogy húzod le a vk-ot, legutóbb a fogkrém volt 200 Ft-tal elárazva(akciós helyett régi ár maradt a gépben), egyből feltűnt, a sima kasszánál meg egy csomó idő még a blokkot átnézed miután már fizettél.
azzal nem játszottam, általában ritkán játszom gyorsaságival, a többivel még nem volt gond, bár a leépítés miatt nekem is van némi rossz érzésem emiatt, de az sem volt jó, amikor 2-3 blokkot szerettem volna és ment a megjegyzés, stb és itt sosem kell várakozni legalábbis nálunk, mert kevesen használják, csak nézegetik messzebbről, a pénztárosok meg elég mogorvák ebben a tescoban kb 2en vannak, illetve szerettem volna kp vel és kártyával is fizetni 5000 ment volna kártyára és 220 Ft kp-vel, ezért kellett hívni a boltvezetőt, mert a pénztáros szerint így nem lehet fizetni

" alt="

"> Van mindegyiknek jó és rossz oldala, viszont az idő sokat jelent munka után így ezentúl is az önkiszolgálóhoz fogok menni.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások