sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni mivel a Jófogáson meghírdetett termékre egy vevő visszajelzett, hogy Háztól-házig szolgáltatással megvásárolná azt. Abszolút tájékozatlan vagyok így kérdésem az, hogy használta már valaki ezt a fajta szolgáltatást és mi mindenre kell/kellene odafigyelni. Köszönöm.
Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 26 / 890 oldal |
Szeretnék a Gyermelyivel nyerni egy gyorsasági ajándékot de sajnos a következő két vasárnap éjszakás leszek így nem tudom megoldani a vásárlást és töltést. Ha van olyan aki segítene nyerni a címemre egy csomagot jelentkezzen már. Utalnám a pénzt a tésztára.
Évi
megkaptam a leveled.válaszolta. Köszönöm szépen
megkaptam a leveled.válaszolta. Köszönöm szépen
csengetyu, írtam, de visszajött az e-mail.
Ja. Így már értem.
Köszi Sada
Az "és"-t nem tudtam értelmezni a játékszabályzatban.
Az "és"-t nem tudtam értelmezni a játékszabályzatban.
1 db Varta LONGLIFE Power 4+2 AA v. AAA
lásd:
www.webnyeremeny.hu/praktiker-nyeremenyjatek--var
ta
lásd:
www.webnyeremeny.hu/praktiker-nyeremenyjatek--var
ta
Praktiker Varta játékhoz egy terméket kell vásárolni?
A családban kallódnak Mountex utalványok.
Mindenkinek 06.01-ig beváltható, vagy volt más dátum is?
Ugye jól emlékszem, hogy online is beváltható?
Összevonható több utalvány is az online vásárláshoz?
Köszi!
Mindenkinek 06.01-ig beváltható, vagy volt más dátum is?
Ugye jól emlékszem, hogy online is beváltható?
Összevonható több utalvány is az online vásárláshoz?
Köszi!
A Cartdedor szanda teendők engem is erdekelnenek! Köszi!
Kaptam választ szandi ügyben, köszi!
Aki nyert ipanema szandit megírná priviben, hogy mit kell csinálni? Anyukám véletlenül kitörölte az sms-t, csak annyit látott, hogy szandált nyert. Előre is köszönöm!
A fregolit szállítom a címre, esetleg lehet magánszemélynek is apparátja, nem szükséges vállalkozó hozzá.
gasex ! ha lesz rá vállalkozó "5 perces munka " ne így közöld ! Ezt nagyon nem szeretik a vállalkozók !
" alt="
">
" alt="
">A mennyezeti fregolim fém tartórúdjának hegesztése szétjött. Tudna valaki Budapesten a II. kerülethez közel olyan hegesztőt, aki elvállal egy 5 perces munkát térítés ellenében. Sajnos a fregoli méretre van és ilyen már nem kapható. Köszönöm
csengetyu, írtam e-mailt
" alt="
">
" alt="
">Évi
. Nem igazán. Olyan útvonal kellene ahol nincs aluljáró
. Nem igazán. Olyan útvonal kellene ahol nincs aluljáró
csengetyu
Akkor a metróaluljárók sem jók?
Akkor a metróaluljárók sem jók?
Évi.
Majd késöbb kellene menjek.Még aktuális a kérdésem ?
Tájékozódási képességem 0. Ezért is szeretném ha valaki pontosan elmagyarázná az útvonalat. Aluljáró kerülendő
Majd késöbb kellene menjek.Még aktuális a kérdésem ?
Tájékozódási képességem 0. Ezért is szeretném ha valaki pontosan elmagyarázná az útvonalat. Aluljáró kerülendő
Sajnos ezt már nem láttam
" alt="
"> Végül odaértél időben?
" alt="
"> Végül odaértél időben?