Knorr nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 26 / 143 oldal |
Engem ketten is jelöltek a barátnő ajándékra, de csak egyet kaptam, hogy van ez?
Kedves Cirmus22!
Abban a listában, amit mi kaptunk, nem látom a neved, valószínűleg még tényleg egy kis időt igényel az Unileverhez beérkező pályázatok feldolgozása.
futár
Abban a listában, amit mi kaptunk, nem látom a neved, valószínűleg még tényleg egy kis időt igényel az Unileverhez beérkező pályázatok feldolgozása.
futár
cirmus 22!
Én is pont így jártam,mint te! Ma hívtam fel a Knorrt,pont a kedves/szó szerint/ Aranynéval beszéltem.Kis türelmet kértek.Ezeket a pályázatokat még nem küldték át az ügynökségnek.Kb.2 hét mire megkapjuk
Én is pont így jártam,mint te! Ma hívtam fel a Knorrt,pont a kedves/szó szerint/ Aranynéval beszéltem.Kis türelmet kértek.Ezeket a pályázatokat még nem küldték át az ügynökségnek.Kb.2 hét mire megkapjuk
Éppen most ment el a nagyon kedves kollégátok.
Köszi a kézbesítést és a tájékoztatást is.

Kedves futár
Az első fordulóban nyertem ,de valami gikszer volt a beküldésemmel, amit a telefonos egyeztetés alapján Aranyné nevezetű hölgy kijavított. Kérdésem az lenn , mikor jár a kollégád Gyöngyösön? Rajta vagyok-e már a listán, vagy újabb egyeztetésre lesz szükség
Dobosné T. Ildikó a nevem.)
Az első fordulóban nyertem ,de valami gikszer volt a beküldésemmel, amit a telefonos egyeztetés alapján Aranyné nevezetű hölgy kijavított. Kérdésem az lenn , mikor jár a kollégád Gyöngyösön? Rajta vagyok-e már a listán, vagy újabb egyeztetésre lesz szükség

futár, épp most hívott a kollégád. 

Bettinah!
Sose veszítsd el a kétségbeesésedet, ma du. tutira mondta a futi, és egyeztetni is fog időpontot veled.
futár
Sose veszítsd el a kétségbeesésedet, ma du. tutira mondta a futi, és egyeztetni is fog időpontot veled.
futár
Csumika!
Most jár arra a futár, de nem találja a házszámot, és nincs hozzád telefonszámunk. Próbálj meg adni egy mobilszámot vagy vezetékest nekem (06-30-694-2450). Minél előbb annál jobb!
Köszi,
futár
Most jár arra a futár, de nem találja a házszámot, és nincs hozzád telefonszámunk. Próbálj meg adni egy mobilszámot vagy vezetékest nekem (06-30-694-2450). Minél előbb annál jobb!
Köszi,
futár
futárka a második forulóba beérkezö pályázatokat mikor kezdik kihordani?
Kedves Bettinah!
Tudom, hogy melózik a kolléga, megpróbálom elérni, és ha tud rá valami konkrétabb időpontot, visszaszólok.
futár
Tudom, hogy melózik a kolléga, megpróbálom elérni, és ha tud rá valami konkrétabb időpontot, visszaszólok.
futár
sada,gerekati !
köszi,úgy teszek!
köszi,úgy teszek!

Futár, kezdek aggódni...
Még nem ért ide (Nyíregyháza) a kollégád, és nem is hívott. Tutira jön ma? Meddig várható?

Kedves Futár!
Megkaptam a barátnős csomagot! Köszönöm a pontos és gyors szállítást!
Megkaptam a barátnős csomagot! Köszönöm a pontos és gyors szállítást!
Fáreó, 06-40-400-400-on meg tudod kérdezni, hogy nyertél-e.
Kedves futár !
Kkhalasra az Olajbányász u.-ba várok barátnős csomit.
Mikorra várható ?
Kkhalasra az Olajbányász u.-ba várok barátnős csomit.
Mikorra várható ?
Hívd fel az unilever/knorr számát és kérdezd meg!
Az első fordulóra én is feladtam 1 borit,de lehet hogy későn,igaz,ha beérkezett,akkor benne kéne legyek a nyertesek között,mert állítólag nem volt meg a 2500 beküldő. Namost azt honnan lehet megtudni,hogy én is nyertem e tálat?
Eddig nem kérdezősködtem itt,mert nemigen olvastam ezt a topikot,de most átfutottam és kiderült,aki arra a fordulóra beküldte elvileg nyert.
Velem mi a helyzet,mert látom a tálat mindenki megkapta már,és már a barátnős csomikat várjátok...
aki tudja válaszoljon lécci,vagy a futárka,köszi!
Eddig nem kérdezősködtem itt,mert nemigen olvastam ezt a topikot,de most átfutottam és kiderült,aki arra a fordulóra beküldte elvileg nyert.
Velem mi a helyzet,mert látom a tálat mindenki megkapta már,és már a barátnős csomikat várjátok...
aki tudja válaszoljon lécci,vagy a futárka,köszi!
köszönöm szépen
Kedves Ptune!
Kaposvár környékére is ma kanyarog a vonat.
futár
Kaposvár környékére is ma kanyarog a vonat.
futár
Kedves VárszegiViki!
Akkor örülök, minden rendben. A taka-rókát nem mi visszük
futár
Akkor örülök, minden rendben. A taka-rókát nem mi visszük

futár