A Pick vala a "feladó"...
Mind3 esetben.
Lehet, hogy már megelégedtek a matrica-kóddal...
Biztosan Pick volt a 2 korábbi? Mert akkoriban volt más(talán kekszes, vagy kávés, passz) utalásos is. Na, náluk én jártam úgy, hogy 2x utaltak 1 helyett, viszont mikor megnyertem a 3.-at, azt így nem utalták el.
Szóval vagy ez, vagy tévedésből utaltak, mert blokk ellenőrzése nélkül nem utalnak sehol.
Tegnap utalt a Pick 10.000,- forintot.
De korábban már utaltak 2 X 10.000,- Ft-ot...
Kétszer nyertem.
A harmadik egy meglepetésszerű pótnyertesség lehet??? Nem kaptam értesítést pótnyertességről...
... az az adatvédelmi ha csak az emailt nézi egy "xarnak a pofon" esete...de gondolom csak nem....amúgy pár áruház már meg teszi , hogy a posta és csomagolási költséget behajtja ha nem veszi át. én is ezt tenném..... ez a cikkben foglaltakban "csak" pár alkalomra nem jeleníti meg az utánvétet... ez ok.. de pl a spar/tesco/kifli stb kimért árút is forgalmaz azt csak után véttel tudja küldeni.. akkor azt se....
" ...amelyekről kiderül, hogy kirívó mennyiségben rendeltek utánvétes csomagot, amelyek jelentős részét nem vették át. "
Én ezt ettől is sokkal szigorúbban venném.
Ki vágyból, ki ügyeskedésből, ki bosszúból rendel utánvéttel árut úgy, hogy esze ágában sincs átvenni. Ezzel meglepően nagy veszteség jelentkezik a webshopoknál, amelyek minden garast megfognának, különösen most, a növekvő költségek és a csökkenő forgalom mellett. A szakmai szervezet speciális szoftverrel kísérletezik, de senkinek sem kell súlyos következményektől tartania: legfeljebb kimarad egy-két körből.
https://hvg.hu/kkv/20240106_webshopok_online_utan
vetes_vasarlas_utanvet_ellenor_ecommerce_hungary
ui : lesznek akik végig se olvasva jönnek a 15 -30 ...napos elállási lehetőséggel...nekik üzenem nem erről szól....
Egy újabb Friderikusz podcast-et ajánlok két csodálatos emberről.
A video alatti kommentekből is olvasható, hogy nem túlzok

" alt="

">
https://www.youtube.com/watch?v=aFtwQRsDokk
Na ezek jó hírek végülis egy MOL magnummal amit duzzogva vettem meg mert ott drágább a Magnum, egy börönd. De unilever oldalán kellett feltölteni. Az se 100% kutas. Meg Shell pontokat váltogattam, még huszonévesen. Akkor mêg a Meci is adott smart pontot. Azért gyült gyorsabban.
Shell - Magnum (végülis nem tisztán "kutas", de ...): 50000 SMART-pont
A MOL-nál nyertem anno hámozókést, meg régebben volt egy olyan játék, hogy Pick Piccolinot kellett venni, azzal a blokkal a Pick Szeged játékosai által dedikált kézilabdát sikerült nyernem

" alt="

">
Hát a benzinkutas játékokba nem vagyok túl jó... látszik is. Még itthon se szólnak rám. Egyszer vettünk molnál kést de a napi 100ból nem nyertünk... 🤔 De más se nagyon mondta h. nyert. 😳 Most az omvnél vettem egy NASA által tesztelt ővtáskát. Nagyon tesztelhette mert a varrásnál elszakadt a pántja mind két oldalt. ...és nem rajtam. De megvarrtam. Nem is hiszek ezekben a benzinkutasokba. Nyert már ott vmit, vki?
Csibo69
Adatbeállítás, e-mail cím látható, legyen ott: ☑️
Nem fozetesnel fizetesnel Tessek:A sok fozos musor!
Hozzam kepest profi jatekos v ugy h ne vedd okodkodasnak A Mol Mercihez keves a blokk mert a MolMoveban kell regisztralni a jatekra es miutan tankoltal fozetesnel hasznalni az appot de lehet h van mas lehetoseg amirol nem tudok Sok szerencset!
A csere berébe én is viccből említettem meg. A blokk keresése meg nem vicc, tényleg keresek 1t.
Megdolgoztam az első karórámért. Megdolgoztam az első biciglimért és mindenért. Hát persze,hogy viccből írtam ,hogy nem kellene ülésszellöztetés nélkül- egy új Mecedes Hát persze,hogy viccből írtam,hogy nem tetszene a afiat 500X színe. A vicc megértéséhez azért nem árt bizonyos IQ szint A túltengő önbizalom a személyeskedő erőltetett jópofizás az kevés!
ederz, bárcsak szólhatnék már ez ügyben. 😄
Ha a jövőben nyerek ilyesmit, gondolok rád. ☺
pieceofluck Én készpénzért vásárolnék nyereményautót! Szóljál ha aktuális!
Nekem jöhetne bármilyen nyeremény-autó, nem értek hozzá, meg úgyse tartanám meg. 😁
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások