Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 26 / 135 oldal |
hát jó ha odajön hozzád egy marlboros nő te nem ismered a játékot azt mondajh vegyél cigit nyerhetsz, veszel beküldöd, kitöltöd a papírt amit ad viccaadod neki, és ő baszik mondani hogy hallod ezt meg ezt őrizd meg, akkor érted...
Az. Tipikus vak tyúk szindróma. Először játszik az ember, nyer aztán rájön, hogy játékszabályt jobb elolvasni.
nah akkor nem vehetem át a nyereményt, ha kéri a futár a cigikódot, hát ez naon szar ügy

Így már világos. A személyes kód az mindenkinek megvan, az azonosít téged. A cigisdoboz meg a nyereményt. 

de beküldtem mind a 2-őt, de vasárnap hajnalba jöttem haza buliból és a dobozt kidobtam mert a nő nem mondta h tartsam meg. a személykódom az megvan, de a doboz nincs. érted?
Hát ez érdekesen hangzik. Csak a személyes kódod küldted cigisdoboz kódot nem? Mert akkor az nem is szabályos nem értem hogyan nyerhettél. 

Van egy kódom, azt küldték el abban az sms-ben hogy kedves péter (itt a kód) hát nem tom az az egy kódom van, a járékszabályt meg nem mondta nekem a nő csak hogy küldjem be és csók, ez azért idegesítő.
Peti!Bent van a játékszabályban,hogy meg kell őrizni a kódot,mert kell a nyeremény átvételekor!
Hát akkor lehet nem lecc ebből pda
+ van a szelvényem , megvagyok én is csak a cigisdobozos kód nincs
a cigis doboz kódját amúgy megnézik vagy csak hogy doboz
?
+ van a szelvényem , megvagyok én is csak a cigisdobozos kód nincs
a cigis doboz kódját amúgy megnézik vagy csak hogy doboz
?Sziasztok!
Másnak is feltűnt, hogy a marlbis MP3-asból hiányzik az fm rádió? A leírás szerint pedig még felvenni is lehet rádióból ezzel a kis kütyüvel!
Másnak is feltűnt, hogy a marlbis MP3-asból hiányzik az fm rádió? A leírás szerint pedig még felvenni is lehet rádióból ezzel a kis kütyüvel!

csak nekem a marlboros csaj nem mondta amikor kitöltöttem vele a papírt hogy a dobozt tartsam meg, de a kiskártyát azt megtartotttam a dobozt meg kidobtam. nah szerintetek? ez aztán szívás... nah de hátha nem kéri
Még annál is cifrább.
Nálam 2-szer volt ugyanaz a futár, és egyszer direkt kérte, másodszor meg nem.
Nálam 2-szer volt ugyanaz a futár, és egyszer direkt kérte, másodszor meg nem.
sada
Épp ezaz,futárja válogatja,ki ezt,ki azt kér,ki mindent és van aki semmit....
Épp ezaz,futárja válogatja,ki ezt,ki azt kér,ki mindent és van aki semmit....

Én átvehettem a férjemét igazolvány és meghatalmazás nélkül.
Én ma nem kaptam meg az Mp3 lejátszómat,mert nem volt meghatalmazásom,így a futár holnap újra kihozza
Nálam nem kérték a dzsekinél a kódot.
Tőlem kérte a kódot (nem az egész dobozt), addig oda sem adta a dzsekit,
az mp3 lejátszót pár nappal késöbb egyszerűen csak átadta, nem kért semmit.
az mp3 lejátszót pár nappal késöbb egyszerűen csak átadta, nem kért semmit.
peti88
Mi nyertünk egy dzsekit és sapkát. A telefonban a hölgy a lelkemre kötötte, hogy csak átvételivel és kóddal együtt adják át. Készültünk rá, de a futár csak aláírást kért. Szóval, ha már nincs meg, akkor azért próbálkozz, hátha nem kéri vagy anélkülis megkapod, de ha megvan, azért tedd a közelbe.
Mi nyertünk egy dzsekit és sapkát. A telefonban a hölgy a lelkemre kötötte, hogy csak átvételivel és kóddal együtt adják át. Készültünk rá, de a futár csak aláírást kért. Szóval, ha már nincs meg, akkor azért próbálkozz, hátha nem kéri vagy anélkülis megkapod, de ha megvan, azért tedd a közelbe.
Halljátok, most olvastam azt a linket, és azt írja, hogy a cigisdobozt megkell őrizni mert csak azzal lehet átvenni, az ajándékokat, ez most télleg így van?
Köszi !