Orvvadász játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 26 / 26 oldal |
Vicke: ja, kifelejtettem, a belső embernek a madárhálókat is le kell adni.
Vicke: ezzel a jelenséggel nem.
A teló második számát a belső ember adja meg amikor leadod neki a mű kacsákat, mű sárgarigót.
A teló második számát a belső ember adja meg amikor leadod neki a mű kacsákat, mű sárgarigót.
Mindent egy helyre:
Hugi71
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 17:09
Köszi vw Közben már más oldalról sikerült továbbjutnom, de tegnap egy másik játékban itt sme akadtam el
vw
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 16:23
Hugi71!
Ugyan így jártam semmere nem megy tovább a figurám egyhelyben topog. .((
Írtam nekik ha válaszolnak megírom.
VárszegiViki
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 15:53
Betti: sajna a madarak se segítettek. Majd beírom persze, csak egyelre én sem mentem vele semmire. Küzdök.
Hugi71
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 15:33
Én is új játékot kezdtem, de itt leragadtam a tóparton, nem tudok semerre sem menni Miért??? Tegnap még ment...
betti79 Hozzászólás - 2005. október 25. :: 15:09
VárszegiViki
Nagy kérés lenne, hogy esetleg megírd a madarak neveit, segítve néhány embertársadon, ki hasonlóan hozzád küzd?
Bár a harmadik számot nem találom sehol sem, nem tudom a madarak segítenének-e!?
VárszegiViki
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 14:56
Wygh: sehonnan. Illetve nincs az újságban benne. Újság nélkül tudom a madarak nevét, de nem megyek vele semmire.
wygh Hozzászólás - 2005. október 25. :: 14:41
Honnan szereztetek Est újságot? A madarak nevéhez.... Miskolci vagyok...
betti79 Hozzászólás - 2005. október 25. :: 14:11
Én már úgy elkeveredtem, hogy rajtam a térkép sem segített! Új játékot kezdtem, de most nem lehet balra eljutni a csónakhoz! Meg tudja mondani valaki, hogy merre induljak, mert a külső út sem visz el arra!?
mel6
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 12:29
Szerintem most már ennek az orrvadász játéknak nyithatnátok új topicot,mert az igazi kérdések elvesznek és csak ezzel a játékkal van tele a topic
iondi
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 12:14
Én lassan megőrülök ettől az orvvadászfogó játéktól.
Egyszer már sikerült megcsinálnom a hidat. Most u.úgy csináltam, erre kiírja, hogy még kell valami!! Lehet, hogy több szög?? Ha azok elúsznak, ugyanott találom meg, ahol először felvettem?
Mellesleg a madarak nevét sem tudom, pedig tegnap egész délután azt kerestem.
Vicke
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 10:35
Na, már el sem indul..
Vicke
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 10:33
Az a bajom, hogy eddig csak egyet találtam, de azt sem tudom megközelíteni rendesen, beülni meg pláne... NA, gyakorlok még egy kicsit..
VárszegiViki
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 10:19
Vicke: összeszedni? Meg kell találni és ha van evezplapátod a hátizsákodban akkor bele tudsz ülni és átevezni a tavon.
Vicke
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 10:15
De hogy lehet összeszedni a két csónakot??
VárszegiViki
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 10:11
Betty: Akkor szerintem te rossz hidat akarsz megjavítani. Én a bal felső sarkiról beszélek, ahova 2 csónakkal lehet eljutni. A híd közepén kb. 3 palló hiányzik.
betti79 Hozzászólás - 2005. október 25. :: 09:43
Köszi, így próbáltam én is, de valamiért nem jön össze egy istennek sem!
Már lassan megőrülök tőle!
VárszegiViki
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 09:41
Betti: párszor nekem is minden elveszett. Szerintem rosszul van megírva a program. Most minden egyes történés után (tárgyak talállása, leadása, akármi) mentek egyet és eddig még nem történt vesztés.
A hidat úgy építettem fel, hogy palló, ráteszed a szöged, rá a kalapács és nekem kész is lett
VárszegiViki
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 09:23
erka: nem értem miért nem tudod megjavítani a hidat, de én is belegolyóztam. Én átmentem a hídon. Megvan a 3 madár neve is, beírtam, de semmi. Ékezetes betűket nem fogadja el. Nekem is már csak az utolsó része hiányzik a számból.
betti79 Hozzászólás - 2005. október 24. :: 23:36
Ez elég vacak tényleg! Én sem találom az utolsó 3 számot! Ráadásul el akartam menteni, erre kiírta, hogy időtúllépés miatt újra lépjek be és így elveszett a 8200 pontom!
Ezzel sem játszom többet!
erka70
Hozzászólás - 2005. október 24. :: 23:02
belegolyóztam ebbe a madárbarát játékba. Egyxűen képtelen vagyok felépíteni a hídat, hiába szórom egymásra a hozzávalókat..
És már csak az utolsó 3 szám hiányzik, de min. 3 órája nyomom..
Hugi71
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 17:09
Köszi vw Közben már más oldalról sikerült továbbjutnom, de tegnap egy másik játékban itt sme akadtam el
vw
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 16:23
Hugi71!
Ugyan így jártam semmere nem megy tovább a figurám egyhelyben topog. .((
Írtam nekik ha válaszolnak megírom.
VárszegiViki
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 15:53
Betti: sajna a madarak se segítettek. Majd beírom persze, csak egyelre én sem mentem vele semmire. Küzdök.
Hugi71
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 15:33
Én is új játékot kezdtem, de itt leragadtam a tóparton, nem tudok semerre sem menni Miért??? Tegnap még ment...
betti79 Hozzászólás - 2005. október 25. :: 15:09
VárszegiViki
Nagy kérés lenne, hogy esetleg megírd a madarak neveit, segítve néhány embertársadon, ki hasonlóan hozzád küzd?
Bár a harmadik számot nem találom sehol sem, nem tudom a madarak segítenének-e!?
VárszegiViki
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 14:56
Wygh: sehonnan. Illetve nincs az újságban benne. Újság nélkül tudom a madarak nevét, de nem megyek vele semmire.
wygh Hozzászólás - 2005. október 25. :: 14:41
Honnan szereztetek Est újságot? A madarak nevéhez.... Miskolci vagyok...
betti79 Hozzászólás - 2005. október 25. :: 14:11
Én már úgy elkeveredtem, hogy rajtam a térkép sem segített! Új játékot kezdtem, de most nem lehet balra eljutni a csónakhoz! Meg tudja mondani valaki, hogy merre induljak, mert a külső út sem visz el arra!?
mel6
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 12:29
Szerintem most már ennek az orrvadász játéknak nyithatnátok új topicot,mert az igazi kérdések elvesznek és csak ezzel a játékkal van tele a topic
iondi
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 12:14
Én lassan megőrülök ettől az orvvadászfogó játéktól.
Egyszer már sikerült megcsinálnom a hidat. Most u.úgy csináltam, erre kiírja, hogy még kell valami!! Lehet, hogy több szög?? Ha azok elúsznak, ugyanott találom meg, ahol először felvettem?
Mellesleg a madarak nevét sem tudom, pedig tegnap egész délután azt kerestem.
Vicke
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 10:35
Na, már el sem indul..
Vicke
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 10:33
Az a bajom, hogy eddig csak egyet találtam, de azt sem tudom megközelíteni rendesen, beülni meg pláne... NA, gyakorlok még egy kicsit..
VárszegiViki
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 10:19
Vicke: összeszedni? Meg kell találni és ha van evezplapátod a hátizsákodban akkor bele tudsz ülni és átevezni a tavon.
Vicke
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 10:15
De hogy lehet összeszedni a két csónakot??
VárszegiViki
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 10:11
Betty: Akkor szerintem te rossz hidat akarsz megjavítani. Én a bal felső sarkiról beszélek, ahova 2 csónakkal lehet eljutni. A híd közepén kb. 3 palló hiányzik.
betti79 Hozzászólás - 2005. október 25. :: 09:43
Köszi, így próbáltam én is, de valamiért nem jön össze egy istennek sem!
Már lassan megőrülök tőle!
VárszegiViki
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 09:41
Betti: párszor nekem is minden elveszett. Szerintem rosszul van megírva a program. Most minden egyes történés után (tárgyak talállása, leadása, akármi) mentek egyet és eddig még nem történt vesztés.
A hidat úgy építettem fel, hogy palló, ráteszed a szöged, rá a kalapács és nekem kész is lett
VárszegiViki
Hozzászólás - 2005. október 25. :: 09:23
erka: nem értem miért nem tudod megjavítani a hidat, de én is belegolyóztam. Én átmentem a hídon. Megvan a 3 madár neve is, beírtam, de semmi. Ékezetes betűket nem fogadja el. Nekem is már csak az utolsó része hiányzik a számból.
betti79 Hozzászólás - 2005. október 24. :: 23:36
Ez elég vacak tényleg! Én sem találom az utolsó 3 számot! Ráadásul el akartam menteni, erre kiírta, hogy időtúllépés miatt újra lépjek be és így elveszett a 8200 pontom!
Ezzel sem játszom többet!
erka70
Hozzászólás - 2005. október 24. :: 23:02
belegolyóztam ebbe a madárbarát játékba. Egyxűen képtelen vagyok felépíteni a hídat, hiába szórom egymásra a hozzávalókat..
És már csak az utolsó 3 szám hiányzik, de min. 3 órája nyomom..
Nekem az első 3 számot megmondta a sorompós ember, mikor leadtam nála a hangcsapdákat, de azóta semmi. Keresztül-kasul bejártam az egész pályát, egy fia kérdést nem tett fel, nem tudok a csónakhoz menni, ráadásul mikor elmentettem a játékot, abban a pillanatban, mikor nyomtam neki egy mentést lecsökkentette a pontjaimat! Ezzel a jelenséggel találkozott már valaki?
Sziasztok!
Valaki meg tudná írni a madarak nevét?
Előre is köszi.
Valaki meg tudná írni a madarak nevét?
Előre is köszi.
köszi Viki, én is válaszoltam

kitko: írtam
senki nem tud nekem segíteni?

mel6 kérte hogy nyissunk új topikot ennek, mert tele van a kérdések ezzel a játékkal. remélem nem baj ha ezt megteszem. bár én is kérdezni akarok.
Az egyik részen azt kérdezi, hogy mi a telecom elődje, adja meg a számokat ilyen és ilyen formában...nem értem
segít valamelyikőtök. hogy ide mégis mit kér?

Az egyik részen azt kérdezi, hogy mi a telecom elődje, adja meg a számokat ilyen és ilyen formában...nem értem

Újabb hozzászólások