Balaton szelet nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 26 / 69 oldal |
Nekem 15 kódomat nem fogadta el a rendszer, mindegyiknek ugyanaz a 2 betű a vége. Telefonon azt mondták, hogy vissza kell küldenem a papírokat, és ha jogosnak találják a panaszom, minden csokipapír után 2 db Balaton szeletet küldenek.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Na most nekem sem fogadott el a Balaton két kódomat! 

marycsiga
Nem vagy béna
a gyerekemnek sem sikerült a minap, pedig ő elég jól érti az ilyen nyomogatósat 
Nem vagy béna
a gyerekemnek sem sikerült a minap, pedig ő elég jól érti az ilyen nyomogatósat 
ezen a halfogó játékon van valami tipp hogy játsszam,mert eddig még 1 kreditet sem sikerült szereznem.vagy csak én vagyok béna?

nincs nálam a papír, de a cserepartner szerint nem. De már felvette a kapcsolatot a balatonnal. Remélem cserélik őket!
szalika
A V biztosan nem U betű? Ők igen egyformán írják őket, könnyű összekeverni.
A V biztosan nem U betű? Ők igen egyformán írják őket, könnyű összekeverni.
Köszi Smile!
oks
Smile: írtam Neked Balaton ügyben.
egérpad,kártyaolvasó,bögre,nyakbaakasztó,karköt
ő,hűtőmágnes,hátizsák.kulcstartó,férfi boxer,női alsó
ő,hűtőmágnes,hátizsák.kulcstartó,férfi boxer,női alsó
Miket lehet a webshopban venni? Nem látom az oldalon. A haltuning menüpontot sem látom.
tudna nekem valaki segíteni? cseréltem kódokat, de nem fogadja el őket a rendszer, ez a válasz jön:
Sikertelen kódküldés!
Szerver hibakód:
Az általad beküldött kód érvénytelen. Kérjük ellenőrizd a beírt kódot!
a cserepartner szerint ezeket nem lehet máshogy olvasni, most pl. ezzel a kóddal próbálkoztam: 392723GV
mi lehet ez még?
Sikertelen kódküldés!
Szerver hibakód:
Az általad beküldött kód érvénytelen. Kérjük ellenőrizd a beírt kódot!
a cserepartner szerint ezeket nem lehet máshogy olvasni, most pl. ezzel a kóddal próbálkoztam: 392723GV
mi lehet ez még?
Írtam kód ügyben,ezt a választ kaptam:
Tisztelt Csiga Attiláné!
Köszönettel kézhez kaptuk "Minden 4. nyer!" promóciónkkal kapcsolatos levelét.
A nyereményjáték 2007. szeptember 03-tól 2007. október 28-ig tart.
Amennyiben az akciós csomagolás belső oldalán található 8 jegyű kóddal is játszani szeretne a www.balatonszelet.hu weboldalon megnyerhető nyereményekért, abban az esetben a kódot célszerű először a csomagolásról kivágnia, és csak ezt követően leadni a nyerő csomagolást a beváltóhelyen. A játék Szervezője a kódok szabályszerű felhasználását ugyanis szúrópróbaszerűen, bármikor ellenőrizheti oly módon, hogy kérésére a csomagolás kódot tartalmazó, kivágott részét a játékos köteles megküldeni a 2040 Budaörs, Szabadság u. 117. címre.
Amennyiben további kérdései lennének kérem, hívja ügyfélszolgálatunkat a 40/44-11-44-es helyi tarifával hívható telefonszámon, hétköznap reggel 8-tól este 8-ig, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.
Üdvözlettel:XY
és most hívtam őket,mert nem váltották be a nyertes papírjaimat,mert ki volt vágva a kód.
az eladó mutatta a nála lévő szabályzatot amiben az van,hogy ha a nyertes felirat alatt lévő kód megvan ,nem hiányzik,akkor válthatja be.
Erre azt mondták ez arra vonatkozik,hogyha csak a nyert felirat látszik ,tehát hiányos a papír,akkor nem lehet beváltani ,mert az lehet nem nyert is.
Azt mondta,hogy hivatkozzak rájuk,az eladót nem hatotta meg,mikor mondtam,hogy beszéltem velük,az oldalon is fönt van.
Bocsi,hosszú lettem,de ezt be akartam írni.
Felveszik a bolttal a kapcsolatot,mert kötelesek beváltani.
Tisztelt Csiga Attiláné!
Köszönettel kézhez kaptuk "Minden 4. nyer!" promóciónkkal kapcsolatos levelét.
A nyereményjáték 2007. szeptember 03-tól 2007. október 28-ig tart.
Amennyiben az akciós csomagolás belső oldalán található 8 jegyű kóddal is játszani szeretne a www.balatonszelet.hu weboldalon megnyerhető nyereményekért, abban az esetben a kódot célszerű először a csomagolásról kivágnia, és csak ezt követően leadni a nyerő csomagolást a beváltóhelyen. A játék Szervezője a kódok szabályszerű felhasználását ugyanis szúrópróbaszerűen, bármikor ellenőrizheti oly módon, hogy kérésére a csomagolás kódot tartalmazó, kivágott részét a játékos köteles megküldeni a 2040 Budaörs, Szabadság u. 117. címre.
Amennyiben további kérdései lennének kérem, hívja ügyfélszolgálatunkat a 40/44-11-44-es helyi tarifával hívható telefonszámon, hétköznap reggel 8-tól este 8-ig, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.
Üdvözlettel:XY
és most hívtam őket,mert nem váltották be a nyertes papírjaimat,mert ki volt vágva a kód.
az eladó mutatta a nála lévő szabályzatot amiben az van,hogy ha a nyertes felirat alatt lévő kód megvan ,nem hiányzik,akkor válthatja be.
Erre azt mondták ez arra vonatkozik,hogyha csak a nyert felirat látszik ,tehát hiányos a papír,akkor nem lehet beváltani ,mert az lehet nem nyert is.
Azt mondta,hogy hivatkozzak rájuk,az eladót nem hatotta meg,mikor mondtam,hogy beszéltem velük,az oldalon is fönt van.
Bocsi,hosszú lettem,de ezt be akartam írni.
Felveszik a bolttal a kapcsolatot,mert kötelesek beváltani.
www.balatonszelet.hu és a kreditfeltöltésnél...
Valaki elárulhatná nekem is hol tudom a balatonszelet kódját elküldeni. Köszi.
Na ne vicceljenek már
Ha abból az anyagból van a gatya is, mint a póló, akkor azért nem fogok soksok csokipapírt őrizgetni. Maradjon akkor a postásé
Amúgy kidobtam őket. Az előbb rendeltem alsónadrágot, ment a feltöltés is.
Ha abból az anyagból van a gatya is, mint a póló, akkor azért nem fogok soksok csokipapírt őrizgetni. Maradjon akkor a postásé
Amúgy kidobtam őket. Az előbb rendeltem alsónadrágot, ment a feltöltés is.
én kidobáltam mindet :-) elenőrizzenek majd jol megverem őket :-)
valaki váltotta már be a pontjait?
Az utóbbi fél órában küldtem, most már elfogyott a felbontott.
tudtok most kódot küldeni? nekem az előbb szerver hibakódot írt, de mivel cseréltem a kódot nem tudom, hogy beküldték-e már vagy nem jó az oldal?