sada! Tudom en,hogy a szerencse forgando... de na! A johoz hozza szokik az ember 😂 ez nem bun!
Pityesz! Na ne csinald ezt a dumat! 😂😂😂
Pick 40/0, az előző játékon többször is sikerült nyerni, igaz nem fődíjat de szép ajándékokat. Ezzel vagy többen játszanak, vagy csak ennyire rossz időpontban töltöm a blokkokat. Talán vmi nagyobb várat magára.

" alt="

">

" alt="

"> én is megállapítottam sok mindennel nem nyertem a többi.... de már ismertek, nem?

" alt="

">
pityesz76
Hű, de bölcs vagy.
Nem sírtunk, csak megállapítottuk a tényeket.
S ráadásul nem szakadt v. hiányos blokkal (nem) nyertünk.
pityesz drága!Olvasd el légyszi a topik címét!Nem kell ideírni,ha nem akarsz,de ez a topik pont arra van,amire használtuk batival.
hu de sok mindennel nem nyeretem én se és?

" alt="

">
pick eddig 26 ból semmi na és?? amúgy is veszem a Pick termékeit

" alt="

">
senki nem tart fegyvert a fejünkhöz hogy játszunk

" alt="

">
ha nyerek örülök, ha nem akkor mi van???
S van, aki se akkor, se most.
A szerencse forgandó.
trendy! Mi is igy vagyunk vele. 19/0 ... kinomban mar inkabb Saga felvagottat vettem 😂😂
Bezzeg tavaly,tavaly elott minden masodik blokkal nyertunk :/
Egészen hihetetlen már ez a Pick!Oké,szeretjük,egyébként is ezt vesszük,csak most kettesével,de 57/0.Szerintem életemben nem volt még ennyi pályázatom semmire.Az a baj,hogy már lassan a terméktől is elveszik a kedvemet,pedig nem is olyan hű de nagy nyereményekről van szó!

" alt="

">
hofi, ámen! És egyet én is nyerek.

" alt="

">
dandi... dettó..sok
blokk..legközelebb egy lesz, amivel nyerek is...
hofi, ez nem a mi játékunk.

" alt="

"> Mindig játszottam vele több blokkal, mert szerettem volna a mosógépet, mert kell, de semmi...

" alt="

">
dandi.... Dettó

" alt="

">
"Természetesen" most sem nyertem mosógépet, mert szükségem lenne rá és nem eladásra...

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
csatlakozom kaporka63-hoz, ma 2x 2 különböző hölgy hívott 2 nyeremény miatt, a vicc, hogy ugyanazzal a blokkal nyertem 2x!!!
A délutáni hívásnál úgy búcsúzott a hölgy, lehet, hogy még hívnak mert még van esély a fennmaradt sorsolásokon is....
Mondtam is magamnak, hogy szerintem ezek sem tudják mit csinálnak.....
én egy blokkal két nyereményt is nyertem.
azt mondták, hogy tegyem el, mert részt vesz minden sorsoláson 1 blokk
jojó igazad van és még az is benne van, hogy a sorsolás után értesítik a nyerteseket, nem a játék utolsó sorsolása után... na, de persze a szabályok ránk vonatkoznak, a játékosokra, a többi eddig sem számított

" alt="

">
Szabályzatban ez áll!
Az első kapcsolatfelvételi kísérlettől számítva a Szervező /7 munkanapon / mindent megtesz annak érdekében,hogy a nyertessel kapcsolatba lépjen !
Engem most hívtak a Nescafetól, meg mindig az első hét első nap.
Van még remény.
CSASZKOV, NE ADD FEL! még mindig lehetsz pótnyertes, nagyon könnyen lehet, hogy valaki vagy nem veszi fel a telefont (szám nélkül hívnak) vagy nincs meg a blokk, nincs meg az 1000 ft, vagy ilyesmi, majd szeptemberben bánkódj, addig simán értesíthetnek.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások