Koronavírus
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 26 / 48 oldal |
Ápolónőként, sebészeti osztályos múlttal, Felnőtt szakápoló végzettséggel.
Nem baj ha támadtok majd...És mi is használjuk a maszkot, sőt támogatom is.
De és most lemegyek (ALPÁRBA)
Eszünk, iszunk és lesz salak anyag, amit kiürítünk szépen fogalmazva.
Levegőt szívunk, amit kilélegzünk, illetve párologtatunk a bőrön keresztül.
Ezek mind salak anyagok, emberi fogyasztásra alkalmatlanok.
De a MASZK igen is véd, de ha van lehetőséged, meg kell próbálni friss levegőhöz jutni.
A középső hetedikesemnek elmondtam, a szüneteket, az ablakban, vagy az udvaron töltse, ha nem is kell, de egy 45 perces óra alatt többször törölje az orrát, addig is nagyobb mennyiségben kap friss levegőt.
Ez maszek vélemény, jöhet hideg, meleg.
Mi így vészeljük át...amit muszály.
De és most lemegyek (ALPÁRBA)
Eszünk, iszunk és lesz salak anyag, amit kiürítünk szépen fogalmazva.
Levegőt szívunk, amit kilélegzünk, illetve párologtatunk a bőrön keresztül.
Ezek mind salak anyagok, emberi fogyasztásra alkalmatlanok.
De a MASZK igen is véd, de ha van lehetőséged, meg kell próbálni friss levegőhöz jutni.
A középső hetedikesemnek elmondtam, a szüneteket, az ablakban, vagy az udvaron töltse, ha nem is kell, de egy 45 perces óra alatt többször törölje az orrát, addig is nagyobb mennyiségben kap friss levegőt.
Ez maszek vélemény, jöhet hideg, meleg.
Mi így vészeljük át...amit muszály.
Maszkban nem igazán lélegzel ,ahogy egészséges
" alt="
"> iez nem jó senkinek sem
" alt="
"> Helyes légzés: orron beszívod és lassan szájon kiengeded !
" alt="
">
" alt="
"> iez nem jó senkinek sem
" alt="
"> Helyes légzés: orron beszívod és lassan szájon kiengeded !
" alt="
">Megértem, az asthmát, az orrpolipot, meg a szájról olvasást is, az orrpolip kivételével át is élem. A maszk azokat a vírusokat szűri ki, amelyek a porszemcsékhez kötődnek, kevesebb jut be a légútjaidba, az is eredmény, de téged elsősorban az a maszk véd, ami másokon, esetlegesen fertőzött embereken van.
Tavasszal azért ellenezték, mert sok ember nem tudja használni, állandóan igazgatja, nincs az orrán és rászuszog, nem cseréli, nem mossa, stb.
Tavasszal azért ellenezték, mert sok ember nem tudja használni, állandóan igazgatja, nincs az orrán és rászuszog, nem cseréli, nem mossa, stb.
tancsika ..de,sajnos csökken,ez ezer százalék.nem hiszem el amit a tvben mondtak róla,duma,kamu,beetetés,ahogy sok más is..nem birom elviselni,5 perc után szédülök,fáj a tüdöm.gyűlölöm.én még fürdeskor is ablakot nyitok annyira fullaszt a pára..ez tapasztalat,nem hiszti..azonkivülvorrpolipom van ugyhogyvkb negyed annyi levegötvkapok mint egy átlagos ember..apukám hallássérült,plusz mútötték a torkát,öneki szintén egy pokol a maszk..amugy is szájrol olvasna..de igy??? Nekünk gyakorlatilag m1 hogy virus vagy tüdökárosodas,az egyik ugyis adott.plusz a szivbetegeknek se jo..egyaltalan nem lett ez a maszkosdi átgondolva anno..föleg hogy márciusban a Cecilia még kifejezetten ellenezte..Ez van nincs mit tenni ,csak befogni a szánkat,amit persze ez a maszk is tökéletesen képvisel jelképesen .
trita
Kerékpározás közben nem kell felvenni a maszkot!
Kerékpározás közben nem kell felvenni a maszkot!
trita!
Ha asthmás vagy, pláne hordd a maszkot! Lehet, hogy kellemetlennek érzed, de a maszk használata közben nem csökken a vérben az oxigénsaturatio, nem fulladsz tőle. Ha zavar a pára, cseréld gyakrabban.
Ha asthmás vagy, pláne hordd a maszkot! Lehet, hogy kellemetlennek érzed, de a maszk használata közben nem csökken a vérben az oxigénsaturatio, nem fulladsz tőle. Ha zavar a pára, cseréld gyakrabban.
sada köszi
" alt="
"> megnézem !
" alt="
"> megnézem !trita
Az önkörmányzatod oldalán keresd az infót, h nálatok hogy van!
Az önkörmányzatod oldalán keresd az infót, h nálatok hogy van!
sünkutya
Nem a bejelentés, meg a sajtótájékoztatón elhangzottak a döntő, hanem az, ami a magyar közlönyben megjelent.
Nem a bejelentés, meg a sajtótájékoztatón elhangzottak a döntő, hanem az, ami a magyar közlönyben megjelent.
A kormányrendelet szerint a 10 ezer fő feletti településeken kötelező ott, ahol a polgármesterek ezt kijelölik.
Minden városban máshogy döntöttek.
Több másik városban és fővárosi kerületben is kötelezővé tették a maszk viselését minden közterületen.
A szegedihez hasonló intézkedéseket hozott:
Budapest II. és XIII. kerületei,
Erzsébetváros,
Terézváros,
Csepel,
Újbuda,
Kispest,
Pestszentlőrinc-Pestszentimre,
Soroksár,
Pesterzsébet,
Esztergom.
Más településeken differenciált szabályokat hoztak:
Sopronban a játszótereken és a kutyafuttatókon nem kell viselni a maszkot.
Székesfehérváron csak a belvárosban, a pályaudvaron és az állomásokon, illetve a játszótereken és a kutyafuttatókon kötelező hordani.
Gödöllőn az iskolák előtt, a piacon, a játszótereken és a kutyafuttatókon, valaminet a megállókban kötelező a maszkviselés.
Dunakeszin pedig a Casalgrande tér lépcsővel határolt részén, a megállókban és a vasútállomáson kell felvenni a maszkokat.
Minden városban máshogy döntöttek.
Több másik városban és fővárosi kerületben is kötelezővé tették a maszk viselését minden közterületen.
A szegedihez hasonló intézkedéseket hozott:
Budapest II. és XIII. kerületei,
Erzsébetváros,
Terézváros,
Csepel,
Újbuda,
Kispest,
Pestszentlőrinc-Pestszentimre,
Soroksár,
Pesterzsébet,
Esztergom.
Más településeken differenciált szabályokat hoztak:
Sopronban a játszótereken és a kutyafuttatókon nem kell viselni a maszkot.
Székesfehérváron csak a belvárosban, a pályaudvaron és az állomásokon, illetve a játszótereken és a kutyafuttatókon kötelező hordani.
Gödöllőn az iskolák előtt, a piacon, a játszótereken és a kutyafuttatókon, valaminet a megállókban kötelező a maszkviselés.
Dunakeszin pedig a Casalgrande tér lépcsővel határolt részén, a megállókban és a vasútállomáson kell felvenni a maszkokat.
Éjféltől már az utcán is hordani kell a maszkot. De nem mindenhol, hiszen Orbán Viktor bejelentését kicsit később a kormány az alábbiakkal pontosította:
"A 10 ezer főnél nagyobb lakosságú települések egyes közterületein lesz kötelező a maszkviselés. A területek kijelölése a polgármesterek feladata lesz. Sporttevékenység közben, valamint a parkokban, illetve zöldterületeken a maszkhasználat továbbra sem lesz kötelező."
"A 10 ezer főnél nagyobb lakosságú települések egyes közterületein lesz kötelező a maszkviselés. A területek kijelölése a polgármesterek feladata lesz. Sporttevékenység közben, valamint a parkokban, illetve zöldterületeken a maszkhasználat továbbra sem lesz kötelező."
Nem csak Szegeden!
Keress rá: Orbán: Éjféltől....
Keress rá: Orbán: Éjféltől....
sada Meg szeretném kérdezni,hol lehet erröl konkrétumot megtuudni,mert hallottam én is ezt azt,beszélk hogy már az utcán is kell maszk,de nem talalok hivatalos pintos infot sehol.És ez a közterület is "tág" fogalom.városonként változik,vagy országos? En Oroshazán lakom ,megyek bicajjal meloba,akkor is fel kell vennem?
" alt="
"> aztmás vagyok épp elég munkában elviselnem,nekem szemely szerint pokol a sajat elhasznált párás levegöm belélegzése.kóöszönöm ha tudsz segiteni
" alt="
"> aztmás vagyok épp elég munkában elviselnem,nekem szemely szerint pokol a sajat elhasznált párás levegöm belélegzése.kóöszönöm ha tudsz segiteniEgész Szegeden, minden közterületen kötelező a maszkhasználat!
Paintuci
Ilyen mindig van, volt és lesz.
Max. most kiemelik, h a "covid" miatt...
Ilyen mindig van, volt és lesz.
Max. most kiemelik, h a "covid" miatt...
https://www.facebook.com/storymagazin/photos/a.145841
3141093484/2861272524140865/
Mert a Covid miatt tötyörésztek, addig perforált a vakbele és meghalt így kell ezt.
3141093484/2861272524140865/
Mert a Covid miatt tötyörésztek, addig perforált a vakbele és meghalt így kell ezt.
Az én tesztem mutatja a tüneteket !
5 nap mire eredményt kapok /jó pénzért
" alt="
"> aztán még 5 nap mikor feloldják ,aztán le is jár a 10 nap !
5 nap mire eredményt kapok /jó pénzért
" alt="
"> aztán még 5 nap mikor feloldják ,aztán le is jár a 10 nap !Ismerősömnek kiküldték a határozatot:
karantén feloldva, mehet, ahova akar.
Igaz, a karantén vége előtt + lett a tesztje.
De nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal.
karantén feloldva, mehet, ahova akar.
Igaz, a karantén vége előtt + lett a tesztje.
De nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal.
A víruson nem,de az intézkedések azok .Sok más betegség is van, zárkózzunk be előle
" alt="
">
Személyes tapasztalat
Nekem karantén 10 nap .Páromnak nem .Fiam mehet dolgozni .
.
" alt="
">
Személyes tapasztalat
Nekem karantén 10 nap .Páromnak nem .Fiam mehet dolgozni .
.