Keresztrejtvények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 26 / 51 oldal |
Szeretnék kérdezni valamit a füles évkönyvvel kapcsolatban.
nem találom a linket sajnos
Légyszíves írd le a betű szám párokat, mert valami nem stimmel. Köszi
Szívesen.
Bármi gond van vele, kérlek írj emailt. Azzal kevesebb gondom van.
" alt="
">
Bármi gond van vele, kérlek írj emailt. Azzal kevesebb gondom van.

köszönöm a 45. szám belinkelését
Kedves "Angyal"!
Én is kérném a segítséged a Füles lapszámok tekintetében. A 2011/45 és 2011/46 és 2011/47 számok kellenének a Füles Évkönyvének a megfejtéséhez. / A 8-9. oldalon feladott rejtvények /
Köszönettel: Bán Judit jutka0623@gmail.com
Én is kérném a segítséged a Füles lapszámok tekintetében. A 2011/45 és 2011/46 és 2011/47 számok kellenének a Füles Évkönyvének a megfejtéséhez. / A 8-9. oldalon feladott rejtvények /
Köszönettel: Bán Judit jutka0623@gmail.com
Sziasztok!
Beszkenneltem a Füles 45. számának rejtvényét, ha még szükség van rá.
Beszkenneltem a Füles 45. számának rejtvényét, ha még szükség van rá.
segítséget kérek, mert a 2011/45 számú Füles rejtvényújságot nem tudom megszerezni és a Füles Évkőnyv-ben lévő rejtvény megfejtéséhez nagy szükségem lenne a betűk és számok párosítására. a következő számok már megvannak4
El sem hiszem, hogy ennyire kifogott rajtatok a 87. oldal rejtvénye! Egészen kis kreativitással megoldható volt. Nyilvánvaló, hogy az "arató" szó rossz helyre került, vagyis elcsúszott egy kicsit. Ha kerestek ott a környékén egy olyan helyet, ahol az első és a harmadik betűnél egyforma szám van, a másodiknál pedig 14-es, oda átírjátok, és már mehet is a megoldás.
Kuned!
Írj nekem, mert a te mail címed nem nyilvános. Tudok segíteni füles ügyben
" alt="
">
Írj nekem, mert a te mail címed nem nyilvános. Tudok segíteni füles ügyben

A Füles évkönyv 87. oldalánál tudok segíteni, bárkinek, ha ír e-mail címet, viszont én is segítséget kérek: a 45,46,47 számú 2011-es Fülesekből kellene az 2012-es évkönyvhöz rejtvény, de nem tudtam ezeket a számokat megszerezni.
Tud valaki segíteni?
Tud valaki segíteni?
orsa74! Írj e-mailt!
Én is elakadtam a Füles Évkönyv 87.oldalán,szerintem jól megkeverték a betűket!Tud segíteni valaki?
Hol akadtál el a Fülesben?
Szeretnék segítséget kérni a heti Füleshez.
Sziasztok, ha van köztetek olyan miskolci, vagy környéki, aki szokta fejteni a Minap keresztrejtvényét, megtenné, hogy a második keresztrejtvény megfejtését elküldi nekem? Karácsonykor vagy szilveszterkor jelenhetett meg, mi egyiket sem kaptuk, így nem tudom beküldeni a négyrészes pályázatot. Előre is köszönöm.
Szívesen!!!!!!!!!!!!!!!!!
" alt="
">

Köszönöm a segedelmet Margitnak és Edusnak!!!
" alt="
">

on-lány!
Írtam privit.
Írtam privit.
A Füles évkönyv 87. oldalon levő rejtvény nem jó?Egyszerűen nem tudom mit kell csinálni vele!