Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2025
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 26 / 181 oldal |
nálam is mindig ez van
Nálam egy idő után azt kezdte kiírni, hogy lépjek be, pedig be vagyok lépve.
" alt="
">

nem tudom kinél hogy, de mikor megleltem egy szaloncukrot (amit még nem ettek meg
" alt="
"> ) akkor gratulált a hoember , és ott is van egy szaloncukor. Na ha erre a szaloncukorra rávisszük az egérmutatót,akkor megmutatja hány darab szaloncukrod van. Így egyszerű volt mert én is belezavarodtam a számolásba amíg rá nem jöttem erre. Egyébként az ülőgumóim bedagadtak mire megtaláltam mind a 20 darabot.
" alt="
">

erika1983
Ezt mondom Én is már rég. Nem tudom miért kell túl bonyolitani?
Megfigyelhető hogy a minden kérdésnél ott a válasz.
Ezt mondom Én is már rég. Nem tudom miért kell túl bonyolitani?
Megfigyelhető hogy a minden kérdésnél ott a válasz.
A válasz mindig bent van a cikkben.
Mondtam hogy sem az 1., sem a 3. válaszra nem emlékszem a filmből, főleg nem Mannyval kapcsolatosan, és a motkánylányba sem szeret bele ezért gondolom, hogy rossz a kérdésfeltevés. De aztán lehet hogy pont eltörte benne a lábát és én emlékszem rosszul. Különben én is arra gondolok, hogy a motkánylány szerelemre akartak rákérdezni.
Awani
de ha láttad akkor azt tudnod kell, hogy pl. tört-e el benne valakinek a lába......
én nem láttam a 3. részt......
de ha láttad akkor azt tudnod kell, hogy pl. tört-e el benne valakinek a lába......
én nem láttam a 3. részt......
AKkor most már tényleg nem tudom, na majd valamit azért tippelünk.
" alt="
"> Köszi mindenkinek az infót

Igen a mamut neve Manfred, azaz Manny, úgyhogy még most is fennáll az előbbi véleményem. És én láttam a kérdéses mesét, csak azért mondom.
Manfred
jelica
akkor egyre gondolunk
akkor egyre gondolunk
Nem ismerem a filmet, én úgy értelmeztem, hogy a 2. válasz illik rá
mamut az Manred,ésezzel mindent elárultam asszem.....
Már nem azért, de Manny nem a mamut?
Ezért vagyok én is bajba, hogy most mi lehet a jó, mert az 1. és 3. válaszra sem emlékszem, hogy történne vele ilyen. A motkányszerelem viszont bennevan, de az nem Manny, hanem Motkány. Úgyhogy lehetséges hogy rosszul tették fel a kérdést? Hmmm?
Ezért vagyok én is bajba, hogy most mi lehet a jó, mert az 1. és 3. válaszra sem emlékszem, hogy történne vele ilyen. A motkányszerelem viszont bennevan, de az nem Manny, hanem Motkány. Úgyhogy lehetséges hogy rosszul tették fel a kérdést? Hmmm?
cappucci
Mi történik Mannyval ez a kérdés és a lehetséges válaszok.
a 2. szerintem. Ott van a cikkben.
Mi történik Mannyval ez a kérdés és a lehetséges válaszok.
a 2. szerintem. Ott van a cikkben.
Szia csengetyu!
Hát még csak ígérték, MIért Manny egy motkány? Mert én nem ismerem a filmet.
" alt="
">
Hát még csak ígérték, MIért Manny egy motkány? Mert én nem ismerem a filmet.

cappucci
kaptál segitséget??
Az ismertető cikkben ott a válasz
kaptál segitséget??
Az ismertető cikkben ott a válasz
Én csak azokat a szaloncukrokat számoltam, amihez kiírta, hogy nyert. És még így is több lett, mint 20.
sziasztok, a www.freespirit.hu oldalon is van karácsonyi játék, minden nap egy új ajándékért kell 3 kérdésre válaszolni! úgy tudom, egészen december 24-ig fog menni!! talán ide még nem járnak olyan sokan, hátha könnyebben nyerhetünk - és a díjak is jók!! z.
Vigyázzni kell a szaloncukrokkal. Mert nem mindegyik érvényes valamelyikből hiányzik a cukor, az nem számít. Lehet, hogy ezért nem gratulált?