Kedves Fortuna! Köszöönöm a segítséged,kérlekmaradj továbbra is velünk.

" alt="

">
Kedves Fortuna!
Nagyon szépen köszönöm az eddigieket, de kérlek, még segíts kicsit! Légyszíves!!!
Kedves Fortuna! Nagyon szépen köszönöm!

" alt="

">Kérlek a továbbiakban is segíts.Köszönet és hála.

" alt="

">
Kedves Fortuna!
Nagyon régen nem gondoltál rám,jó lenne ha egy kicsit visszatérnél hozzám .
Szeretnék: - öblítős játékot ( lenor,silan,coccolino)
- kávésat de nem tchibo ( DE..omnia)
- tusfürdő de nem palmolive
- mosószer de nem persil
- fogkrém , étolaj .........

" alt="

">
Szeretnék már egy jó, chipses nyereményjátékot. Lassan belefulladunk a sok édességbe... A cheetos nem a kedvencem..

" alt="

">
Kedves Fortuna!Mint annyian mások,én is szeretném a segítséged kérni.Légy szíves!
Kedves Fortuna !
Köszönöm szépen,hogy segítettél nekem az utóbbi időben !Nagyon sokat jelentett nekünk a kissebb nagyobb nyeremény.Kérlek holnap is legyél segítségemre nagyon fontos lenne Te tudod mit szeretnénk nagyon! Köszönet neked !
Kedves Fortuna!
Kérlek, segíts megvalósítani a tervem! Te is tudod, hogy milyen jó lenne, ugye?

" alt="

">
Igaz, de vannak esetek amikor nem esik sehova, sőt annyira kevés van, hogy emelkedik.

" alt="

"> Tényleg tőzsdeszerű.

" alt="

">
Igen én hoztam fel az NB uti esetét, de akár felhozhatnám a coca maci esetét is.... Juj mindenki de akart nyerni, most meg bagóért lassan utánad dobják... de rájöttem ez a fórum mint a tőzsde... egyszercsak felugrik az árfolyam, aztán meg leesik.... csak ki kell várni...

" alt="

">
Ja egyébként lehet még vettem volna ha lett volna választék, de az én méretemben már alig volt 4-5 féle és nem is tetszettek.
Rea!
NB-re csak reagáltam,nem én hoztam föl.Az elején még adtam el én is utit,de a végén már nem akartam olyan olcsón adni,mint mások,így nálunk is megvan oldva jó időre a cipő,még a legkisebbnek is lesz pár évig új cipője,pedig neki még nő a lába is.Nekem mindenképp pozitív volt a játék.
A rágó meg szerencsére nem egy romlandó dolog,én azóta már nyertem is,igaz más márkát!

" alt="

">
trendy: az NB utiknál 1 személy/1 nyeremény volt, ha valakinek több volt azt a családtagjai nevén nyerte.
Én is eladtam párat, mert már mindenkinek volt cipője a családban és azt vallottam mindig, hogy a kereslet - kínálat határozza meg az árat. NB uti sok volt, olcsón ment csak. Penny pont kevés volt horror összegért.
Itt ezen a fórumon sosem (vagy nagyon ritkán) megy el valami jó áron. Azon az áron megy amiért viszik. Ha nem ottmaradsz vele.

" alt="

"> Vagy nem itt kell hirdetni, ahol mindenkinek van legalább 1-2.
Ja NB, nekem tetszett, nyertem is, következő pár évben nincs gondunk sportcipőre és még zsé is jött belőle. Lehet hogy rágóra se.

" alt="

">
Gabi!
Ez tényleg szerencsés helyzet.Nekem az általam említett okból egy Auchan,egy Aldi,egy CBA utalvány,hiába élelmiszer,nem ér annyit,mint mondjuk egy Deichmann uti,(hacsak nem több tízezer Ft,amiért már érdemes elutazni),de az üzemanyagkártyát is mondhatnám.Míg más egy az egyben fel tudja használni,mert többször is tankol egy hónapban,addig nekem csak egy plasztik,mert nincs kocsink.Viszont jó cserealap.
hát igen...
nekem mázlim van ilyen szinten, mert két auchan is van a közelben, két tesco. szinte nem tudok olyat mondani, ami ne lenne a lakhelyem vagy a munkahelyem közelében...
gabinál a pont... amin kaját is lehet venni az majdnem kp...
Így igaz: kettőn áll a vásár.
Ha neked nem jó, nem cserélsz.
De pl. auchan sincs minden városban...
én azért nem minden esetben értek egyet az utalványok egyező árban történő cserében. Persze ha akad ilyen, hogy mindkét fél örül. De: pl ha valaki írja, hogy Deichmannos utalvány cserélne pl cba-s vagy auchanos utalványra... nekem az utóbbi kettő olyan mintha kp lenne, mert élelmiszert miegymást lehet venni belőle, a deichmannosból pedig csak cipőt táskát stb... szerintem az nem ér annyit mint pl egy auchan utalvány.
igaz, ha sikerül a cserepartnereknek egymásra találni és boldogok ettől.
trnedy,
igazad lehet, én nem értek a nagybani dolgokhoz.

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások