Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 26 / 9363 oldal |
agili Köszönöm!
kanen!
Még én sem kaptam meg!
Még én sem kaptam meg!
Vajh a Screvo komoly nyereményeit elvitték-e már?
Oikos, Rio Mare, Peroni
Költői kérdés vala, de ha valaki már megnyerte az egyiket, ossza meg bátran.
Oikos, Rio Mare, Peroni
Költői kérdés vala, de ha valaki már megnyerte az egyiket, ossza meg bátran.
Milka Wolt kupont a jàték végén kapjuk meg? Köszönöm
Screvo-s Bookline utalványt már kapott valaki e-mailben?
Vágási 2.0
Bocsi, aludtam kicsit. A COOP-ban "csak" a 2 db mosó/mosogatógép a nyeremény, a Goods-ban van napi is.
Bocsi, aludtam kicsit. A COOP-ban "csak" a 2 db mosó/mosogatógép a nyeremény, a Goods-ban van napi is.
Áhh, az egyik Goods/Plus Marketes móka, a másik Coop-os...
Breni csak nyertesség igazoló emailt kaptunk , utalást nem.
https://nyeromarkak.hu/arielesjar#prizes
https://nyeromarkak.hu/nyeroparos
Ez két különböző játék de ugyanazokat a termékeket kell venni?
Mi a titok?
https://nyeromarkak.hu/nyeroparos
Ez két különböző játék de ugyanazokat a termékeket kell venni?
Mi a titok?
B.Reni
Még ne várd az utalást.
A játék 2026. június 14-ig tart. A játék vége után egyszerre, feltehetően 70 napon belül fogják az óránkénti nyereményeket utalni, tehát valamikor nyár közepén.
Még ne várd az utalást.
A játék 2026. június 14-ig tart. A játék vége után egyszerre, feltehetően 70 napon belül fogják az óránkénti nyereményeket utalni, tehát valamikor nyár közepén.
Hasonló mizo játék 3. éve fut. Tavaly és előtte is csak a játék lezárulta után utaltak és azt is csak heti bontásban, azt hiszem.
Persze ettől még lehet idén máshogy, de türelem!
Persze ettől még lehet idén máshogy, de türelem!
B.Reni
Bocsi ,nem láttam a kérdést.
Csak a nyertességről kaptam e- mailt.
A játékszabályzatban úgy emlékszem a játék lezárta után 70 napjuk van utalni .
Az előző játéknál 90 nap volt,így még nem is várom .
Bocsi ,nem láttam a kérdést.
Csak a nyertességről kaptam e- mailt.
A játékszabályzatban úgy emlékszem a játék lezárta után 70 napjuk van utalni .
Az előző játéknál 90 nap volt,így még nem is várom .
még senki nem kapta meg s játékotszervező cég egyszer csak el kezdi küldeni türelem
eskü megkaptuk beírom a postán jött be
eskü megkaptuk beírom a postán jött be
Szia Sada!
Zsusci és Marycsiga írta ki eddig a Nyertesekhez, hogy nyert 10000Ft-ot a Mizo játékon, ezért tőlük kérdeztem, hogy csak a nyertességről szóló e-mailt kapták meg eddig, avagy a 10000Ft átutalást is.
Én május 6-án küldtem meg a Mizonak a nyertesértesítő emailre válaszolva a bankszámla számomat, azóta várom az utalást.... és nem tudom, hogy meddig várjak "türelemmel", mivel a játékszabályzat egy szót sem ír arról, hogy mikor vagy meddig kellene utaljanak.
Zsusci és Marycsiga írta ki eddig a Nyertesekhez, hogy nyert 10000Ft-ot a Mizo játékon, ezért tőlük kérdeztem, hogy csak a nyertességről szóló e-mailt kapták meg eddig, avagy a 10000Ft átutalást is.
Én május 6-án küldtem meg a Mizonak a nyertesértesítő emailre válaszolva a bankszámla számomat, azóta várom az utalást.... és nem tudom, hogy meddig várjak "türelemmel", mivel a játékszabályzat egy szót sem ír arról, hogy mikor vagy meddig kellene utaljanak.
B.Reni
Kitől kérdeztél?
A Nyertesekhez akkor írjuk, amikor megtudjuk;
a Postán jöttbe pedig akkor, amikor meg is érkezik.
Kitől kérdeztél?
A Nyertesekhez akkor írjuk, amikor megtudjuk;
a Postán jöttbe pedig akkor, amikor meg is érkezik.
Lehet egyesével is.
Én a Primában vettem, de bárhol találhatsz.
Nagy forgalmú boltokban, ahol gyorsan cserélődik a készlet, hamarabb találsz.
Én a Primában vettem, de bárhol találhatsz.
Nagy forgalmú boltokban, ahol gyorsan cserélődik a készlet, hamarabb találsz.
Fáreó
Interspárban találtunk
Interspárban találtunk
A Coca-Cola Fifa World Cup dobozos üdítőket csak 4-vél lehet venni vagy darabra is és hol ? Eddig Lidben láttam csak 4db-at,abból is csak 1 csomag volt.
browni
Burn,akiket meg érint,Ti is írjatok nekik,hogy nem lehet feltölteni a kódokat “hibás kód”
Lehet rendszerhiba,ha többen jelezzük lehet hamarabb megcsinálják?!
Burn,akiket meg érint,Ti is írjatok nekik,hogy nem lehet feltölteni a kódokat “hibás kód”
Lehet rendszerhiba,ha többen jelezzük lehet hamarabb megcsinálják?!
van burn játék most is, a burn appba tokent kapsz ami kb másfél évig müködik minden játéknál fel lehet használni. Nekem hibátlanul ment eddig a burn appból, most próbáltam nekem is érvénytelen kódot ír a most kibontott burn kódomra..