Mondjuk, a T-online-ra írtam, de asszem, tán humorom is van

Ildicc, a T-Online-ban, vagy a humorban

?
Minya, küldd el nekem is légyszi!
Az elején elég furcsán indult az oldal, biztos emlékeztek. Meg az is érdekes volt, hogy akkor is küldött visszaigazoló mailt, amikor blokkot nem is regisztráltam, csak próbáltam ismerkedni az oldallal. A kérdésekre pedig nem válaszoltak.
Minya, az lehet, abban egyezünk!

Ha már ajándékcsomagom nincs, legalább humorom legyen

Azt nem sorsoláson nyertem

Csoda, hogy van még humorod.

Biztos a T-Online-os ADSL nem tetszett nekik

Akkor ez sem lehet hiba. Ildi írta az előbb, hogy ő firefox-al küldte.
Minya: explorert használsz?
A családom 14 pályázatot küldött be Neten

Remélem, mindenkinek elküldtem.
Nekem 8 Garnier pályázatom volt. Mindről kaptam visszaigazoló mailt, de nem nyertem semmit.
Minya: Légyszi nekem is írd meg hol érdeklődtél.
Köszi!
Hát ezek után a 4-5-6 stb. számú pályázatot küldők is megbombázhatják őket

Mert akkor bibi van náluk, ezek szerint. És hogy cserében semmit nem ajánlottak fel, csak "játssz vele újra"....

Minya, kérlek, írd meg, hogy milyen telefonszámon vagy e-mailcímen vagy hol érdeklődtél a Garnier témában. Nekem is gyanús, hogy a sok beküldésemből egy sem nyert, mindet neten küldtem be.
Köszönöm!
A mindkét pályázat azt jelenti, hogy nekem is 3 és a férjemnek is 3 lett beküldve.
Neten küldtem be és mindre kaptam visszaigazoló mailt. Azt írták, hogy : Megnéztük mind a két pályázatot a Szervező által az első sorsolásra küldött listában (mert nem mi vagyunk a webért felelős cég, csupán az adatbázist kapjuk, abból sorsolunk és postázunk) és nem szerepel benne sajnos.
Szerintem ugyanezzel a kóddal játszon ebben a hónapban is. A szervező nevében elnézését kérem.
Sajnos nem fogom tudni megmondani, csak a sorsolás napján hogy az ezen havi webes regisztrációja sikeres-e, mert 1 adatbázisban kapom meg a sorsolás előtti napon és azonnal konvertáljuk a sorsolóprogramba.
Ha valaki többet is küldött be, szerintem is jobb, ha telefonál, mert 500 ajándék azért elég sok. De ezek után megint számítani lehet erre?

Minya! Engem is érdekelne! Megirod? Köszi!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások