Hát pedig nem én voltam, elindultam a Reálba a Szentkirályiért. Aztán vissza fordultam mert félő, hogy elázok.
Aztán elmentem, de nem mondom meg hogy hová mert a titok. Az is ilyen játékos.
Én ennyi idézetet meg szólást nem tudok, mert mint említetted régebben egy prosztó vagyok.
Nincs kizárva valaki nem te mert te W vel írod koppintja a kedves stïlusom.
De most bocsánat mert lassan jön haza a kedvenc fórumosom.
...és szerintem van nála dörmi és azt meg kell dézsmálnom.
Puszika!!! 😘
Ejnye Pain... akarom mondani Bazsuci, hát szabad álnevet használni? Bár a háryjánossal kapcsolatos háborgásoddal kivételesen egyetértek, igazad volt, a stílus maga az ember, csak te még a dupla sorközt is úgy felejtetted két nickcsere közt.

" alt="

"> Testhezálló idézetként Magilla Gorillától: Pompás szám, csak még egy kicsit gyakorolni kell...

" alt="

">
Sokunknak mint a falra hányt borsó.
Szeretnék úgy szólni a fekete lyukba, hogy be is menjen a hang.
Gyengébbek kedvéért:
Nyertesek topik: jaj de jó nyertem a dörmivel, rauchal, cbaval, akármivel.
Postán jött topik: Képzeljétek meg is érkezett a dörmi, és már postázták a rauchot. is, nagyon örülök.
Hidd el ez szimpatikusabb.
Próbáld ki.
Ha már a szólásoknál maradunk /és ezzel le is zárom/, olyan mint ha lóval imádkoznék...
Megosztod te azokat a módszereket, nestle gabonapehely addig küldve a blokk/kód amíg nyer és stb.
Te is valószínű ugyanúgy mész blokkot gyűjteni mint mások és stb.
Mindent megosztasz csak kicsit körbe írva. Megcsavarva.
Egyenes beszédre lenne szükség semmi másra.
Sokszor: ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna.
Az a te legnagyobb bajod nem tudsz viselkedni. Előtérbe helyezed magad kicsinyes hülyeségekkel, nyersz 50 gumi kacsát, meg 25 pólót, meg nem tudom mit és mekkora sztár vagy.
Régebbi nagyobb nyeremények is nap mint nap felhozva.
Te, és te és te.
Egyenes beszéd a többi nyertesnek is információ Rauch postázta a nyereményeket!
Jaj de jó nyertem dörmit! Példának okáért.
Erre megvannak a megfelelő topikok.
Azt a bizonyos csont jól lerágva, de mindig előásva.
Rosszul vagy ha nem veled foglalkoznak. Ha nincs szó rólad.
Én speciel sajnálni tudom az ilyen esetet.
A bölcs az nem dicsekszik, az csendben van.
Annak adni kell aki dicsekszik.
Dzsenifer 75!
Inkább legyen tíz irigyem, mint egy sajnálóm!
üdv
Megint elkezdődött, pedig már lerágott csont.
Én még soha nem foglalkoztam azzal ki mit ír be, vagy mit nem ír be.
Mindenki maga dönti el. De egyesek soha nem fogják felfogni, hogy itt mindenki a másiknak ellenfele, mert mindenki nyerni akar...
Vannak, aki alapvető dolgokkal sincsenek tisztában, ezért ők nyernek X-szer, mások meg 10X-szer.
Nem kell senkinek megerősíteni, de már néhány kezdő játékosnak nagyon sokat segítettem, még mielőtt önzőnek kikiáltanátok. Ha meg valaki nem azért van itt, mert sokat szeretne nyerni, az önmagának is hazudik.
Jó ez az oldal, díjazom érte a Danit, kár, hogy nem én találtam ki! Tudom, a régi időkből Ő is mennyit nyert, sőt ötletelve többször megkeresett. Én továbbra is a saját módszereimmel játszom, bocsánat /Balázs/, ha ezeket nem osztom meg!
/egyébként a Dörmit hiába írom be, mert még van 11 másik időpont/
üdv
Bazsi84 egyetértek. Engem régóta irritál, de nem tudtam így megfogalmazni, ahogy te.
Nem mellesleg borzasztó nagyképű.
Stílus: Kevesebb néha több.
(Ez is egy mondás)
Hátulról mellbe, kancsóval fejbe. Tartja a másik mondás. Nem ráutaló dicsekvő, hencegő óvodás magatartással kellene a nyereményeket tudtára hozni a többieknek, hanem konkrétan, egyenes beszéddel a nyertesek topikban.
Hé figyeljetek, elvittem a dörmit!
Meg ott a postán jött, feladta Kun Melinda ezen, és ezen a játékon nyert kártyát.
Ennyi.
Próbáld ki, menni fog ez.
Péntek! Ezek után kíváncsi lennék a nyerményeidre. Én soha nem irigykedtem, ha valaki nyert, sőt inkább motivál a nyertesek topic mert látom, hogy működik egy-egy játék és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.

" alt="

">
Így van! /Utolsó mondat./ És nincs szégyenkezni valóm...
Sokkal szimpatikusabb lenne, ki tudja lehet másoknak is, ha a nyertesek topikba kerülne valami nyeremény, pláne akkor ha valami óra, napi, heti díj elviteléről lenne szó.
Az, hogy sztároljam magam nem az én stílusom, és ki tudja még az is elő fordulhat lenne mivel.
A stílus maga az ember tartja a mondás.
Az Aldi-Pick nyeremények tetszenek.
Megtalálták az arany középutat (a nyeremények összértéke alig több, mint 1 millió, mégis ..)
Nem falrengetőek, nem változtatják meg az ember életét, de szabad szemmel is láthatóak és praktikusak.
Az utalványok olyan helyre szólnak (Jysk, Aldi), ahol mindenki szívesen vásárol (pl. nem DRK, .)
Elég sok a nyeremény (63+3+3=69), de mégsem túl sok.
A napi 3 db 10 ezres Aldi uti sokkal jobb, mint óránként egy vágódeszka.
(S mennyivel egyszerűbb a kiküldése!

" alt="

"> )
Be kell ülni az autóba és el kell menni minden lánchoz pl. Rauchért, vagy éjfélkor el kell menni Dörmiket venni...
Ennyi!
Kedves Balázs!
Jó reggelt!
Itt sokkal többen vannak, akik nálam jóval gyakrabban írnak be nyereményt. Én direkt nem irkálom be, mert egyrészt nem győzném, másrészt éppen hogy nem szeretném, ha egyeseket irritálna /mint Téged/.
Engem életemben soha nem húztak fel mások megérdemelt sikerei, sőt, próbáltam én is úgy csinálni, ahogy ők.De inkább még jobban.
Vagy inkább tudod, mit mondok? Sztárold magad Te is, ha van mivel!
üdv
Mit sztárolod magad állandóan?
Számold meg, hány láncnál volt a játék? Már írt is választ, hogy a héten küldik a kártyákat.
üdv
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások