GOLDENBURG MasterClass Főzőiskolája

" alt="

"> piros pont a Gouldenburgnak, nálunk csak a Pennyben lehetett ilyen burgonyát venni, de amit vettem 1kg-os hálóban, azon nem volt PROMO kód. Írtam nekik a feltöltés előtt, azt írták, ha ez a helyzet, töltsem fel LOT számot. A könyvet szerettem volna, de ez is jó

" alt="

">
Ma délelőtt 10-kor feltöltött 3 Nagyi titka blokk már jóvá van írva!!

" alt="

">
Tegnap este írtam Pöttyöséknek Fb-on és már itt is a válasz

" alt="

">
Kedves Zsuzsa!
Köszönjük, hogy jeleztél te is, elnézést kérünk az eddigi kellemetlenségek miatt! 😕 Technikai problémák adódtak, de a hiba elhárult, próbáld újra léci. 😉
Köszönjük az eddigi türelmedet! ❤️
További szép napot kívánunk!
a Pöttyös csapata
Vasárnap nyertem 5000 vásárlási utalványt,tegnap délben Glossy játékon kenyérpirítót.Délután küldtem a blokk fotóját.Ma már megjött mindkettő!!! Hol élünk????? Csak ámulok és bámulok!!!!! Semmi 90 nap???
https://www.feldobox.hu/oldal/Kozlemeny
(Az utolsó kettő igaz negatív.)
Jó ez a burger játék csak az a baj vele 500ftos blokkot lehet találni, meg a maxxon csinálja.
Akkor elcseszték a matricás szóróanyag hátulját.
Köszönöm pappocs

" alt="

"> ,örülök,hogy segítettem !!! Minden jót kívánok !

" alt="

">
Nagyon pozitív Jojó Lidl- Milka vásárlása! Jól esett a segítsége/ kedvessége!
Feri
Az Intersparban ki van írva nagy táblán, hogy a karácsonyi édességekre is fel lehet használni!
Lidl - Milka
A rendszer első körben is kéri a nyugtaszámot. Nó mór dupla feltöltés.
Spar - 25%-os matrica
Azt írja a hátulján,hogy karácsonyi édességekre nem lehet felhasználni de a tibi szaloncukorra mégis.
szindilu
Ok! Legyen így!

" alt="

">

" alt="

">
Zsuzsa Nr.1. köszönöm és az infót is, neked is sok szerencsét, legyen egy jó kis hajrá így év végére!!!

" alt="

">
szindilu
Én már egy korábbi LIDL-játéknál 10 e ajándékkártyán kaptam,
tuti már így fogják küldeni.
Sok szerencsét

" alt="

">
Köszi Rita21, most igazán megnyugtattál XD
Hihetetlen, hogy még a saját áruházláncuk utalványait, ajándékkártyáit sem tanítják meg használni... Na, mindegy, azért próbálkozunk majd a játékon és technikailag nem én szívok majd a beváltással, hanem a pénztáros és a mögöttem állók a sorban, már sikerült kibújnom abból a rossz beidegződésből, hogy kellemetlen, ha feltartom a sort

" alt="

">
Én jártam már úgy hogy egy egyszerű plasztik ajándékkártyát se tudták hogy kezeljenek és ez nem lidl . Ez nem azon múlik hogy papir e vagy plasztik kártya hanem hogy vannak betanítva a dolgozók. Én is voltam kasszás szóval van némi tapasztalat. Ha be vannak normálisan tanítva és minden el van magyarázva mit hogyan kell akkor nem lehetne ez probléma.
Ha lehet hinni a Lidl újságban szereplő képnek, akkor idén végre nem a papír alapú Lidl utalványokat osztják majd nyereményként a Milka újságban, hanem az ajándékkártyás formát. Szuper lenne. Előző két évben mindig sikerült 1-1 alkalommal nyerni és mindig kínszenvedés volta a papír alapú utalványok beváltása, mert hiába jártam velük véletlenszerűen legalább 4-5 üzletben (mindig apránként költöttük el), soha egyik pénztáros sem tudta, hogy hogy kell őket "használni", mindig percekig feltartottuk emiatt a sort, hogy kiderítse, készpénzként kell beütni (én már a végére rutinosan mondtam is, de hát nekem nem hihet csak úgy...). Nem is értettem, hogy lehet kibocsátani olyasmit, amit aztán a saját pénztárosaik nem tudnak lekezelni...Pedig ez a kártyás formájú dolog már egy ideje forgalomban van.
Célt ért a sok @nyázós komment.
Holnap reggel újra sorsolnak a Retro Rádióban 1.000.000,- Ft-ot.
Akkor azt kívánok.... 💗❤️💓💕💖
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások