Ez nem az a recept, de én ezt szoktam sütni, csak a neve más:
Toszkánai Csokoládétorta
20 deka keserü csokoládé,
20 deka vaj,
10 deka liszt,
30 deka cukor,
6 tojás,
1 sütőpor
A sütőt 180°C-ra melegíteni, egy kerek, 26 cm-es formát sütőpapírral kibélelni.
A csokit, forró vízfürdőben, a vajjal együtt felolvasztani.
Elektromos habverővel összekeverni a lisztet, cukrot, tojást, míg egy világosabb massza nem lesz.
A felolvadt csokit óvatosan hozzákeverni, a formába önteni és kb. 35-45 percig sütni.
A torta a tetején kemény, belül krémes.
A felvágás előtt, teljesen lehűlni hagyni
Egy régebbi Rama receptkönyvben van egy Brownie-recept. Tavaszi, húsvéti kiadás volt, nem spirálos, hanem vékony füzet, valami piros (talán epres süti) van az elején. Be tudná írni nekem valaki? nagyon köszi!

" alt="

">
macika írtam vissza, köszi a recit.
ja, és úgy tudom, örmény nemzeti sütemény... :-)
Viki, nekem az a kedvencem, a Marlenka - főleg a diós. De fontos, hogy friss legyen, különben nagyon száraznak hat, mert a tészta beszívja a krémet...
Tudna vki egy jó babapiskótás receptet küldeni? ne Tiramisu legyen...
vagy egy olyat, amihez nem kell robotgép... csak kézzel kavargatni? megadta magát a robotgépem :-(
Szia!
Örülök neki, de a recept nem az enyém, én is úgy vettem ki a Nők Lapja Cafféról. Nem tudom kinek a receptje, aki feltette őt kell dicsérni, én csak elküldtem neked!
peekaboo beírnád ide a receptet? Én is megsütném. Köszi.
Köszönöm Zsédelnyének a receptet!
Nem működik a freemail, azért nem oda válaszolok
Nagyon szépen megsült a tészta, és nagyon könnyen meg lehet csinálni, és gyönyörű lett

" alt="

">
Köszönöm!!!

" alt="

">
olyat a boltban kapsz

" alt="

">
de amugy mindnek az a titka hogy ne nyitogasd a sütöajtót meg hogy szitáld át a lisztet

" alt="

">
Sziasztok!
Tud nekem valaki olyan piskóta receptet írni, ami tényleg jó? És elronthatatlan?

" alt="

">
előre is nagyon köszönöm!!!
De én csak arra lettem volna kiváncsi hogy finom-e, vegyek-e egyszer. Én nem állok neki sütni az tuti.

" alt="

"> De közben priviben jött a válasz, köszönöm szépen.
VárszegiViki-----süti,dessert-----sok receptet találsz----marlenka recept s bejön az oldal
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen az a Marlenka? Még soha nem ettem. Fincsi? Készen lehet kapni. Azt nem tudom hogy fagyott állapotban-e vagy hogy.
Nincs valakinek jól bevált pudingkocka receptje (aminel igazi, barna tésztája van)?
Bocsi Netti voltam, de nem csak én szoktam itt nézelődni a családból és véletlen az ő nick nevével jelentkeztem be. Még korán van.

" alt="

">
nita67 köszi. Szerintem csak én nem értettem, mert más nem kérdezett rá. De így már tuti megsütöm a héten. Köszi mégegyszer.
Netti
Bocs, ha félre erthető voltam. Én nem tömlőset vettem. A Tescoban van "tescos" dobozos sajtkrém, egy doboz 15 dkg és ebből kell három. Jó lenne a Philadelphia sajtkrém is , de az jóval drágább .
Én sem vagyok valami nagy sütő . Egy-két tuti bevált recept, szerencsére nem túl édes szájú a család. Tegnap túrós rétesmuffin volt. Na még ez a másik amit szeretnek.
nita67 a sajttortába a sajtkrém hogy érted, hogy 3 darab 45 dkg? A tömlős sajt 10 dkg-os. Vagy nem olyat kell venni? Lehet, hogy buta kérdés, de kezdő sütisütő vagyok, de ezt szeretném megcsinálni. Ha más tudja a választ, nekem az is jó.

" alt="

">
vagy annyi búzadarát kell hozzátenni, hogy már kemény lesz...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások