Fearzone: Csatlakozom...Én is örülnék, ha folytatódna a Coke...a férjem összes munkatársa gyűjti nekünk a kupakokat...

" alt="

">
A Coke.hu ujraindithatana a jatekot, van egy csomo kupakom munkatarsak gyujtik nekem

" alt="

">..itt sorakoznak az asztalon
Milka - tudom, hogy most volt, de én tegnap találtam egy doboznyi elfekvő készletet :-)
Knorr - vonalkódosat
Szerintem blokkos játék, és értékhez kötött a jó. Mondjuk az hülyeség, hogy csak az nyerhet nagyot akinek kicsit sikerült.
Amit nem szeretek játék: küldjél be egy csokipapírt, és a postaköltség drágább, mint a csoki. Vásárolj, vagy lopd el a kódot a 30 ft-os borsról, és küld be 30ft-os sms-ben. Vegyél kalifát 100-ért küld be százszor.
A hohes c-nél legalább nem voltak járulékos költségek, konkrét adatokat kértek a beküldéshez, így nem volt visszaélés. Mondjuk azért remélem a pénzes macihoz kérik az eredeti blokkot is.
Nekem tetszett,bár igen, kinek a pap, kinek a papné.

" alt="

"> Én már egyre jobban szeretem a blokkos játékokat is, de az még jobban tetszene, ha jobban meg lenne kötve, hogy melyik játszhat, pl. összeghatárral, a termékek egy kombinációjával, stb. Így kisebb tere lenne a pénztárosoknak és tsaiknak... De legalább itt két termékhez volt kötve.
Wodehouse, én pont az ellenkező állásponton vagyok, nekem nem jött be a hohes-c. Kezdve ott, hogy nyerőidőpontos volt, blokkos volt, de a legrosszabb az volt benne, hogy ha kis nyereményt nem nyertél, akkor esélyed sem volt a fődíjra.
Azt értem, hogy akinek sikerült legalább egy macit nyerni, jó eséllyel várhatta a fődíj sorsolást. Sokan pedig többet is nyertek, ezúton is gratulálok a kitartásukhoz!

" alt="

">
Hohes C vagy más cég ugyanolyan elven működőt, mint a milliomos macis játék.

" alt="

">
Mindegy mi csak vonalkód vagy logós játék, ami nem bolthoz kötött mert nálunk vidéken nincs ilyen lehetőség.
egyetértek én is ,a lényeg,hogy be kelljen küldeni ami szükséges a nyeréshez,ha kihúznak már ne kérjenek semmit,csak küldjék a nyereményt

" alt="

">
Nórika
Egyetértek veled!

" alt="

"> Vagy logóbeküldős is jó bármivel!

" alt="

">
nekem szinte mindegy, csak vk-beküldős legyen!!
Az egyik évben volt 7Days vonalkódbeküldős, most is lehetne!
Vitinne tablettával is volt valamelyik évben vonalkódbeküldős, de már régóta nincs...
Unilever is indíthatna vonalkód vagy logóbeküldőset, mindig vásárláshoz kötött van (pl. Knorr leveskockák, fogkrémek, tea)
Douwe Egberts
Kubu
Szeretnék a CBA-ban blokkos bedobóst.
Whiskas vonalkódos. legalább 3000vk-om van
Én meg ilyen nőciseket szeretnék most

" alt="

">, pl: Lactacyd,Libresse.
Jacobs,omnia,nescafé vonalkódos
Nagyon örülnék valamilyen ásványvizes cimkés játéknak,vagy sport szeletesnek ahol a csomagolást kell beküldeni.
Én valamilyen fogkrémeset szeretnék, mert vennem kellene.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások