A fődíj nyertese tavaly elött is nyert tavaly pedig egy utalványt.Szóval tutira nem gyűjtötte több éve.
Mindenesetre szívből gratulálok minden fórumos nyertesnek,és nagyon-nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki a mi ovinkra szavazott.
Dudubaba, annyira sajnálom
" alt="
">
" alt="
"> Nekem az is fura, hogy pl. nincs pesti ovi a 10-ben. Alig van pesti nyertes a csomagok között
" alt="
">
Lehet tudni, hogy a fődíjasok között van-e fórumos?
Sztem több éves gyűjtés eredményét küldhették be egyszerre és azért lehet, hogy ilyen sokkal nyertek.
sada!
Nem tudom,de írtam nekik remélem megírják.
Ami még érdekes,hogy állítólag a fődíjon kívűl 10 ovit sorsolnak,de a 10 nyertes oviba benne van a fődíj nyertese is.
" alt="
">
Hihetetlen.
Vajon a nyertes hány vkódot gyűjtött össze?
Nagyon szépen köszönjük.
Igazából azért nem is értem a dolgot,mert a 8 ezerbe nincsenek benne azok a szavazatok amiket az itteni kedves fórumosok küldtek és azok sem amit a falunkba egyénileg postáztak.
dudbaba!
Annyira sajnálom, pedig én is Rátok szavaztam!
Majd legközelebb!!!! Eljön a Ti időtök is!
Több mint 8 ezer beküldött koronás vonalkóddal sem sikerűlt nyernünk!
Sajnos még egy vásárlási utalványt sem.
Dudubaba, annyira sajnálom
" alt="
">
" alt="
">
sada!
Sajnos egyik számon sem lehet elérni őket.E-mailbe meg sablon választ küldenek.
nekünk amúgy idén 8000db körül lett,de még nem jelentkeztek az ovinál hogy nyertünk volna.
Lehet hogy idén sem sikerűlt?
Ez a megbízott marketing cég elérhetősége:
Tel.: +36 (1) 456 7477
koronascukorovi @ a4c.hu
Ez meg a Koronásé:
06-1/309-1106
magyarcukor @ agrana.com
Lassan számolja a közjegyző a vk-okat.
A top listát nem te vezeted, de a sorsoláson még nyerhetsz.
Furcsa azért,hogy a 3-i sorsolás eredménye még nincs fent a Koronás oldalán.A telefonszám ami a szórólapon volt,azt egyszer sem lehetett felhívni...Én kb.1300kódot küldtem be,de tudok olyanról is aki 5000db-ot.Azért reménykedek.
Köszi a választ, remélem a fórumon sok fődíj és díj fog gazdára találni!!
Galeria: nekem kb. 2500 db jött össze, amit egyedül (sok cserepartner és néhány felajánló segítségével) gyűjtöttem. Kíváncsi vagyok, h mire lesz elég.
Mi idén olyan max. 700 db-ot küldtünk be csak, hogy esélye legyen az ovinak a játékra.
Tavaly is beírtam de sokan nem, nem tudom miért pedig sztem nincs jelentősége már ilyenkor, pláne, hogy ki is derül mennyivel nyertek.
Nem akar senki nyilatkozni
" alt="
"> már várom én is az eredményt
" alt="
">
Sziasztok!
Hívtak esetleg már valakit, hogy nyert a koronással?
Most már tét nélküli a dolog, megírnátok kinek mennyi beküldése volt?
Köszönöm!
www.kupakverseny.hu/index.php
Szavazatokat szeretnék még kérni az Erdey-Grúz Tibor Vegyipari és Környezetvédelmi Szakközépiskola, Debrecen javára:
http://www.vizmegtakaritas.hu/hu/szavazas.html
nem éppen az élmezőnyben vagyunk, de van még idő és nagyon szeretnénk nyerni. Nem kell beregizni sem a szavazáshoz. Irjatok és visszaszavazok
" alt="
">
Köszönöm
" alt="
">
Timso80: naná, jó suli
" alt="
">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások