Kalapozó topic
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 26 / 136 oldal |
Mizo pontokat kalapoznék, még 95 pont hiányzik, de a boltokban már nem találok olyan mizo terméket, amin van pont.
Ha lenne még valakinek fölösleges páros jegye a Mélytengeri pokol c. filmre, én nagyon szeretném.
" alt="
">

Ha valaki szeretne a Halloween bókfutárral bókot küldeni, de nincs kinek, mert hatókörön kívül esnek a szerettei, akkor nekem küldhet!
" alt="
">

40 pont Mizot keresnék, ha valakinek lenne. Köszönöm.
Tesco 500 Ft-os tchibo kupont kalapoznék e-mailben. Esetleg spar 250 Ft-os kuponokat adnék cserébe.
80 pontnyi Mizot szeretnék, ha van valakinek. Köszönöm.
Mizo kódokat kalapoznék, ha valakinek van felesleges. Köszönöm.
bomec nagyon szivesen
Köszönöm kanen-nek a belépőt!
Pöttyös olimpiai kártyákat szeretnék
Sziasztok! 1 db páros Budapest Park belépőt szeretnék kalapozni, ha van még valakinek felesleg.
pár pont mizo hiányzik még... ha esetleg valakinek van felesleges, én örömmel fogadnám!
" alt="
">
Előre is köszönöm!

Előre is köszönöm!
Mostani LIDL Stikeez, ha valakinek nem kell gondoljon ránk
" alt="
">

Sziasztok!
Mizo kódokat kalapoznék.... Már nem minden kódot enged feltölteni....
" alt="
"> Akinek csak 1-2 van, azt is szívesen fogadom! Köszönöm!
Mizo kódokat kalapoznék.... Már nem minden kódot enged feltölteni....

Sziasztok!
21 db. Penny matricára lenne még szükségem akinek lenne felesleges, kérem szóljon. A mai napon még be tudnám váltani, Békéscsabán személyesen át tudnám venni.
Köszönettel: Marcsi
21 db. Penny matricára lenne még szükségem akinek lenne felesleges, kérem szóljon. A mai napon még be tudnám váltani, Békéscsabán személyesen át tudnám venni.
Köszönettel: Marcsi
A nyerjenkirandulast.auchan.hu játékhoz szeretnék kalapozni bizalomkártyás vásárlásokat (blokkokat) vagy kérnék szépen feltöltést 3 gyermekem osztályainak.
Budapest park belépőket keresek
" alt="
">

Köszönöm szépen a segítséget, sikerült megoldani az átírást!
" alt="
">

ANI-HA: TUDSZ MÓDOSÍTANI,DE a címet is át kell írnod,nem csak a nevet
Szükségem lenne egy Budapest Park páros belépőre. Sajnos azt az egyet, amit nyertem, nem tudom az unokaöcsémnek átadni, mert fb profillal léptem be, és emiatt nem engedi a nevet átírni.
Most akartam az általa kiválasztott koncertre lefoglalni a jegyet, és most szembesültem ezzel a problémával.
" alt="
">
Most akartam az általa kiválasztott koncertre lefoglalni a jegyet, és most szembesültem ezzel a problémával.