Az A4C Marketing Kft a szervező?
Van facebook oldaluk. Esetleg oda is lehet írni
Sada
Nem kesergésnek szántam a kérdést, csak kíváncsi voltam, hogy csak az csak az én emailem nem tetszik a rendszernek, vagy másé sem. Írtam a Ferrero általános email címére is.
És írtatok a lebonyolítónak? Vagy csak itt keseregtek?
(Nem az adott játék címére, mert az láthatóan nem működik.)
Lizzy13
Nutella e-mailt ismét nem sikerült továbbítani, egy nap múlva jött róla az értesítés....bosszantó, ha emiatt bukjuk a nyereményt.
Én is ugyan így jártam a screvon tegnap. Nem engedett pörgetni
Andi-
Azt hittem, hogy csak én jártam így! Jól válaszoltam, nem pörgethettem, de azt írta ki , hogy nem nyertem! Tegnap nem is jött üzenet, nem is tudtam játszani. Nem szeretem ezeket a játékokat. A Screvon még soha nem nyertem vásárlás utáni blokkjaimmal, csak pár száz pontot az ingyenesen!
Screvon jól vàlaszoltam, mègsem pörgethettem🤔
A Screvonál elfogyott a 100 pont is. 🤨
fcnv; marcsi8; jojó
Köszönöm a válaszokat. Az email cím jó. Én is elküldtem újból a választ, de az előző elküldés után is csak egy nappal később jött üzenet a sikertelen kézbesítésről. Telefonszámot meg nem adtak meg.
Lizzy13
Nekem is jött értesítés, hogy nem tudták kézbesíteni a nutellának küldött e-mailt. Ma újra küldtem.
KicsiGila
Köszönöm a hozzászólásodat!
Mivel ezen a héten újra értesített KitKat nyertességről ( a múlt hetiek után újra ), az én email címemre, de más nevére, így írtam a Nestlé fogyasztói szolgálatának.
A mai napon jött válasz: Nagyon sajnálják a kellemetlenséget a technikai hibák miatt. Felajánlottak egy KitKat ajándécsomagot.
Szóval a telefont buktam. Nagyon csalódott vagyok... vásároltam, beküldtem, nyertem, visszaigazolták, aztán elvették.... A hosszú nyereményjátékos évek alatt még sosem jártam így.

" alt="

">
Lizzy13!
Igen,én most küldtem el a választ .
osztozzunkaszeretetben@nutella.hu
Sziasztok!
Van aki tudott válaszolni a Lidl Nutella játékon a szervezők emailjére? Nekem azt írja, hogy a szerverük nem tudta fogadni a levelemet, ezért nem lehet kézbesíteni😢
Köszi!
Mostanában egyre több játéknál kell az örökkévalóságig várni, mire küldik a nyereményeket.
A P&G-nél már az értesítéssel is annyit várnak, hogy már az ember azt sem tudja, hogy mi is volt a játék...

" alt="

">
Rewart Kft, Screvo és társai: ezeknek a cégeknek komolyan fizet valaki a lebonyolításért? Aki nem tartja be a (saját maga alkotta) játékszabályt + határidőket?! Aki nem, vagy törötten küldi a nyereményt? Akinek az ügyfélszolgálata nem elérhető, stb., stb.?
Komolyan mondom, valamelyik szervező (=megbízó) cég helyében elgondolkodnék, hogy addig nem fizetek, amíg minden (!) felmerült problémát nem orvosoltak a lebonyolító részéről. Mert így csak lejáratja magát egyik-másik márka... és még fizetnek is érte... nevetséges!
Weber
Én is várom még a mogyi mezem
jött válasza SPAR DOLCE GUSTORA:
Kedves Játékos!
Köszönjük az érdeklődésed és szíves türelmed.
A nyeremények várhatóan jövőhéten kerülnek Hozzátok, amelyről a futárszolgálat értesítést fog küldeni.
Üdvözlettel,
a Dolce Gusto csapata
Tehát legalább már gondolatban elindították.
Nem tudom ilyenkor mi lehet, mert a lentebb írt mez névre szóló, még ott el is fogadható, hogy gyártatni kell, stb, de egy utalványnál nem.
A Human Telex is jól bebiztosította magát a Tesco Vanish játéknál, mert 120 napos kézbesítést írt a megszokott 90 nap helyett. Lehet ez lesz a trend.
Majd 2x örülünk, mert mire megjön, elfelejtjük mit nyertünk.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások