Chicaloca: Én is arra gondoltam, miért nem bíztam a 0:1-ben annyira, hogy 5-6 ezer forinttal megrakjam. Sajnos akkor épp nem voltam annyira eleresztve anyagilag, de megérte volna!
Mai szelóm:
014 Haka-JJK Jyvaskyla H 2,38
017 KuPSKuopio-Mariehamn H 2,00
020 Dt. Pölten-Trenkwalden Admira D 3,10
600 Ft-ra hoz 8.855 FT-ot de tettem D-ket is, mert ezeken a meccseken bármi lehet!
017 D 3,15, 020 D 3,10, 034 D 3,05
Ez utóbbira sokan H-t mondanak, de hátha!
600 FT-ra hoz 17.870 FT-ot!
Raktam 6 döntetlent is: 014 D, 017 D, 023 D, 034 D, 040 D, 046 D
jojó: Képzeld, azt is megálmodtam épp akkor, amikor a nagy nyeremény volt, de csak a 17-re emlékeztem biztosan, 28-at raktam és az 51 helyett 50 volt, 21-es a számom, közel voltam a 4 találathoz... Fiam mondta is, el kellett volna mennem hipnotizőrhöz, hogy az álmomat előhívja. Megérte volna... De most annak örülök, hogy az ötös lottó számhózónak Elizt sorsolták ki, ő nyert 1 millió 30.000 Ft-ot, én is nyertem a spanyolokkal 16.200 Ft-ot, de hol van az már... Tegnap sajnos megtettem a spanyol hosszabbításos győzelmet, de én ökör betettem a Szávay ellen a Schneider győzelmét, meg is érdemeltem, mert így nem nyertem semmit.
hajrá spanyolok és uruguay!
Puyolnak nagyon örültem h. ő fejelt!

" alt="

">
Magic
Sajnos nem raktam Spanyolra, azt raktam erre a meccsre h. nem lesz kiállítás, és h. mind2 csapat gólt lő, hát a németek nem lőttek

" alt="

">
így ment a szelóm a 4ból 3 jött be
mondjuk nagyon örülök a Spanyoloknak nekik drukkoltam de tartottam a németektől (most rájuk se lehetett ismerni)
Érdekes ez a vb, pl. múltkor az argentínok azelőtt a japánok vitték el a tippjeimet mert egyik se rúgott gólt, holott az előtte lévő meccsen(ken) taroltak

" alt="

">
ha meg nem a papírformára rakok tuti nem jön be

" alt="

">
már csak a döntő és a harmadik hely van h. javítsak
bocs, kicsit sokat írtam ide
Magik-Jól álmodtad!!!---esetleg lottószámokat is megálmodhatnád?
Magic!
Gratulálok a szép nyereményhez, sajnos most pár bukott szelvény miatt nem tudok már a héten játszani, pedig jó lenne

" alt="

"> majd jövő7en ismét belevetem magam.

" alt="

">
Ma vitték le a német oddsot, ezért szívem szerint is V-re, Spanyolországra játszottam, van egy ismerősöm, 0:1-re álmodta a meccset... Hiszek neki! De ha több góllal nyer Spanyolország, akkor is örülök neki!
chicaloca: Ha jól ismerlek, Spanyolországra raktál, ahogy én is! Remélem nyersz!
jojó, köszi!

" alt="

">
Magic gratula az újabb nyerésekhez!

" alt="

">
Nekem a tegnapi meccs (nincs kiállítás, mind2 rúg gólt bejött)
még a mainak kell összejönnie, hátha
Meg tudná mondani valaki, hol nézhetném meg, milyen eredményekkel játszottak eddig a spanyolok a vb-n?
Vagy ha valaki fejből tudja, az is elég lenne!

" alt="

">
Magic, gratulálok!

" alt="

">
Mai szelóm: 144 Houston-Chivas USA D 3,25 /ez lehet V is/
169 Fred-Start 2-3 gól : D /ez bármi lehet/ 1,93
186 /0-1/ Viking-Kongsv. D 3,55
200 Németország-Spanyolország ez meglepetére játszva: D 3,15
239 Seattle-Los Angeles D 3,10
100-as alappal 4/5-ben játszva 38.000 Ft-ot hoz.
500 Ft-ért nem lenne rossz...
chicaloca: Minden szériának, remélem csak a rossznak, vége szakad, még van a holnapi meccs, én a spanyol továbbjutásra teszek, valahogy azt érzem és norvég kupát valószínű gólokra játszva, holnap felrakom, mi a szelóm.
Ma is nyertem még a hétvégi szelókkal, most számoltam össze: 23.450 Ft.
Végre nekem is beindult! Előtte én is sokszor jrtam úgy, hogy csak 1 meccs ment el, most a 4 döntetlen jött, s az ötödik és 4:3 lett! De nem vagyok telhetetlen, ez most megy a gyerek gyógyíttatására, valószínű ezért nyertem.
rossz lesz, h. a héten már vége is lesz a VB-nek, legszívesebben minden este VB meccset néznék.

" alt="

">
Magic gratulálok! jó kis szelód volt, rövid és sok pénzt hoz. Az ilyen nekem is tetszik.

" alt="

">
Nekem sajnos elfogyott a virtuális számlámon (szerencsejatek.hu) lévő pénz, úgy h. egy szelóval se nyertem.
Legutóbb is az vitte el, h. az Argentínok nem rúgtak gólt. a többi jött volna. nah mind1. játszani továbbra is jó, csak az nem h. nem akar összejönni a szerencsém.
Magic--ilyen tippet nekem is megtehetnél? Gratulálok! Bocsika,hogy itt teszem!
Úgy látszik, nekem egyenesben kell játszani, kockázattal, s akkor jön:
Hétvégén raktam ezt a szelót az utolsó 1.000 Ft-omból:
196 Mariehamn-Lahti D 3,15
203 ChivasUSA-Philadelphia D 3,15
211 Mjöndalen-SadnesUlf D 3,15
Nyeremény: 31.255 Ft!
Hajnali 3/4 3 körül néztem meg az eredményt, utána nem is tudtam aludni reggel 5 ig! Nagyon nagyon örülök!
175 Sarpsborg-Hönefoss D 3,10
194 KuPSKupio-Tampere Utd. H 2,41
198 Ops-Jp-KPV Kokkola D 3,00
400 Ft-ra hozott 8.965 Ft-ot! Nagyon kellett! Sajnos a 181 nem lett D, Haka is kikapott, de legalább most visszajött egy kis pénz.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások