Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 251 / 284 oldal |
Ha találok küldhetek neked? Van vmid ami engem érdekelne? Mert megyek majd a gyereknapra.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Margitszigetre gondoltam pl. gyereknapi rendezvények,juniális,vagy hasonlók.
törpi mire Sziget lesz, hol lesz ez az akció....és a kollégám volt hétvégén a Városligetben egyet sem talált. De sokan veszik ha jól tudom.
Az emberek mindig is rivalizáltak, irigykedtek, de ezzel csak magadat idegesíted. Fortuna nem egyszerre egyformán oszt. Lehet nyersz majd egy nagy dolgoz csak te, pl. egy autót, utazást. Én inkább depis vagyok már, és csalódott, valamiért fortuna engem kihagy. Talán mást szán nekem. 

igen Sátánka,én és nem is fogok most már nyerni,lemondtam teljesen róla. mert pl. a Szigeten vagy egy csomó BP-en lévő rendezvényen eldobállnak egy csomót és azokat össze lehet szedni,én meg 169 ft-ért veszem. nem irígykedem,csak rá kell döbbennem,hogyha felém nincs ingyenes lehetőségem találni,akkor pénzért ilyen drágán venni felesleges,mert egy-két kupakkal nyerni nagyon nehéz.eddig 9000 ft-ot ráálldoztam és semmi. a nyerőperces csoki az más volt,mert ott a csoki elfogadható árban volt,nem úgy,mint itt. mi mindíg Pepsit iszunk,de a két literes mégiscak kedvezőbb 229 ft körül
sátánka
akkor nosza rajta
akkor nosza rajta

ismersz olyat aki nem irigy?! én az vagyok, nyerni akarok végre ezzel!!!
Szerintem több olyan van aki nem nyert, mint aki nyert.....
sátánka
már miért is kéne utálni??irigységből??
már miért is kéne utálni??irigységből??
és van olyan fórumos aki még nem nyert? nem sokat, egyet se? rajtam kívül
Most már nem mert behozzuk őket, illetve behozzák. 

azért szép kis hétindítás, gratulálok! tatabányai-akat nem utáljuk már?
Hát Luci nagy mákod volt!
Gratula neked és a többi szerencsésnek is!
Gratula neked és a többi szerencsésnek is!

Köszi a gratukat
a többiek nevében is. Ne keseredjen el senki, én ehhez a telóhoz 2 db kódot küldtem, és nyertem.
a többiek nevében is. Ne keseredjen el senki, én ehhez a telóhoz 2 db kódot küldtem, és nyertem.már én is nagyon szomorú vagyok, olyan nagyon régóta szeretnék már új telcsit..
Csak az vígasztal (egy frászt!!), h Nokia-fan vagyok, de ennek a telcsinek az árából már tudnék venni 1 jó nokiát is, brühümbrühüm :l
(kellene egy sírós arc is)
Csak az vígasztal (egy frászt!!), h Nokia-fan vagyok, de ennek a telcsinek az árából már tudnék venni 1 jó nokiát is, brühümbrühüm :l
(kellene egy sírós arc is)
Szép estét!
Véletlenül nem közülünk való a mai 10-12 közötti nyertes? /R.L. Zsanett/
Véletlenül nem közülünk való a mai 10-12 közötti nyertes? /R.L. Zsanett/
Kezdek kicsit csalódott lenni, ennél a játéknál szerintem nem terem babér nekem.
Fent maradtam 2-ig, 4-6-ig is küldtem
Szomorú.... 
Fent maradtam 2-ig, 4-6-ig is küldtem
Szomorú.... 
ildicc,azt tom. !
Csak azt hittem az is rokon,családtag,egyéb,pl. a párod tesója v. ilyesmi.
Gratú a fiadnak is,ez már a 2. telója a napokban! Legközelebb te jössz! 
Csak azt hittem az is rokon,családtag,egyéb,pl. a párod tesója v. ilyesmi.
Gratú a fiadnak is,ez már a 2. telója a napokban! Legközelebb te jössz! 
én is szeretnék egy telót nyerni

Fáreo, nekem Istvánom van!
De a mai egy telonak is örülök!
De a mai egy telonak is örülök!