dorati! üdv a fedélzeten

Andrea P. küldtem választ a mailedre!
Olyan édesek vagytok, ne háborogjatok! Nem jó az senkinek.
Itt vagyok ismét, ha segíthetek jelezzétek

nagyon nagyon köszönöm szépen!
Nyiltszív ! azt hiszem igazad van mert már én is unom, hogy lusták utána keresgélni egyszerű kérdéseknek. én tegnap a mészköves kérdésel vacakoltam nagyon sokat aztán kiderült, hogy csak többesszámba kellett volna raknom azt a nyomorult kőzet nevet

, de legalább gondolkoztam...
segítene valaki párat sehogyan se tudok megtalálni.
1.A szavak egy részével gyakran ebben a formában találkozunk
2.Az üzemen belüli anyagtovábbítás összefoglaló neve.
3.Mit jelent az olasz "accumulazione" szó?
4.Hogy hívják azokat a nyereményjátékokat, amikre fotókat kell beküldeni?
szia!
életjáradék az egyik a másik pcszerviz
még van egy kérdésem: tengervíz hatására mészkő és mésziszapból keletkezett kőzet. az mi? köszi
Sziasztok!
Ezt a két kérdést megmondaná valaki nekem? Már csak ezek hiányoznak nekem a mai képből, a többit megtaláltam:
ha gondod van számítógépeddel, ezt a lapot keresd!
Egyedülállók biztosítéka öreg napjaikra
Előre is köszi!
mamzi látod ez egy nehéz mert tulajdnonképpen nem a jó olasz kifejezés van rá mert a magyar szónak nem az az olasz megfelelője
a kifejezés van ilyen bélyeg..., szalvéta... stb
na megvan?
Nyiltszív! nem tudom, hogy hány meghívót lehet küldeni az enyémek eddig elmentek! Nekem a múltkor válaszoltak csodálkoztam is nagyon!
sziasztok! sehogy nem megy az olasz "accumulazione" szót .lap.hu formára váltani. segítene valaki? köszi előre is
kovex egy javaslat hangsúlyozom csak javaslat
Dórivalé már beszéltün erről vannak akik kihasználnak minket túl sok kérdést feltevőknek nem segítünk sőt én már ott tartok hogy fekete listát vezetek azokról akik nótóriusan lusták keresgélni és primitiv kérdésekkel zargatnak levélben
egy 98 kérdéből álló e- mail (nem vicc!!ó át tudom küldeni) tette be a kaput
nagyon köszönöm

ildi már ne is haradudj de egy lusta disznó vagy nem igaz hogy ebből egyet sem tudsz keresd meg!
ezt két napja megírtam nekik de tojnak az e- mailemre válaszolni
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások