Pár perce ezt az sms-t kaptam. Vége a titkolódzásnak itt az új PM családtag a Super Sims! kétféle ítben stb. Info és játék www pallmall.hu
én nem látok semmit. Ti valamire jutottatok?
Megreklamáltam e-mailban, hogy a játék elsö napján a PM oldalának müködése miatt, nem tudtam napszemcsit nyerni, amit én nagyon fájlalok, mert nagyon szerettem volna. Kisebb reklamáció ( válasz hiánya) után, pénteken felhívott egy kedves hölgy , és közölte, hogy valóban az ő hibájuk volt, és beérkezett a megfejtésem, így én is kapok ajándékot.
A 2. forduló 2. képével nem boldogultam. Írtam a PM-nek és ma
Horváth Ágnes visszahívott és nagyon kedvesen segített, bár a megoldást nem mondta meg, azért végül összejött és el tudtam küldeni a megfejtést
A férjem megrekllamált napszemcsije is megjött tegnap és a kulcstartóra is rákérdeztünk,küldték is tértivevényes küldeményekként.De a kent tollat még egyikünk sem kapta.Talán az is csak rákérdezés után jönne?
végre már én is játszhatok, de a napszemüvegről ezek szerint lemaradtam? kulcstartó azért lesz a kérdőívért? a képeket is jó helyre húztam, azért sorsoláson veszek részt?
Mea Culpa, valóban elnéztem csak az elsőben lehetett, azért igazán adhatnának fordulónként valami ajándékot - bár én mindég lekésem, de másoknak jól jönne - nem hiszem hogy az első 100 olyan horribilis kőtség lenne, hogy nem bírja ki a cigigyár.
hatvanhét !
Most szerintem nem lehetett, ebben a fordulóban napszemcsit nyerni,csak az elsőben, a 2 héttel ezelöttin! Vagy lemaradtam én is róla,és rosszúl tudom???
A lassúságom még a régi, hétfő reggel még leveleket küldtünk a BAT-nak, aztán meg lemaradtam a napszemcsiről is. Ugye aki dolgozik nem ér rá nyereménytárgyakat nyerni, vagy csak figyelmetlen