Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 251 / 303 oldal |
pmelinda,köszi írtam@-t.
marycsiga, én játszom rajta.
Ha van elég türelmed, akkor jó, PP-t kifogni még nem tudtam, pár pillanat alatt elfogy, de tudsz venni drágábban speedcodot, ami jó a prizze-n.
1 millió pont fölött van már az ára és naponta ha jó napom van akkor 30-40 e pont gyűlik nekem. Kitartással azonban kódhoz juthatsz.
Ha van elég türelmed, akkor jó, PP-t kifogni még nem tudtam, pár pillanat alatt elfogy, de tudsz venni drágábban speedcodot, ami jó a prizze-n.
1 millió pont fölött van már az ára és naponta ha jó napom van akkor 30-40 e pont gyűlik nekem. Kitartással azonban kódhoz juthatsz.
még egy kérdés:a find-jeux.com-on játszik valaki?érdemes?
köszönöm az előbbire a válaszokat.
köszönöm az előbbire a válaszokat.
Pár perce vissza néztem és örömmel láttam feltöltötték az ajándékokat.
Luci köszi,várom

Sziasztok!
Ki tudja miért csappantak le az ajándékok a prizee-n?Alig van valami,az 5 bubzos kaparóson meg egyáltalán nincs jegy.
Újítanak?
Ki tudja miért csappantak le az ajándékok a prizee-n?Alig van valami,az 5 bubzos kaparóson meg egyáltalán nincs jegy.
Újítanak?
marycsiga
Írtam @-t
Írtam @-t

a yacado.comnak nincs sehol magyar leírása?
mert akarok kódot beváltani ott és nem tudom hol kell.tud valaki segíteni?
köszi
mert akarok kódot beváltani ott és nem tudom hol kell.tud valaki segíteni?
köszi
Nekem postázástól számítva másfél hét alatt szokott itt lenni.
ez az első nyereményem és a leendő "kis"tulajdonosa nagyon izgatottan várja már 

Azt olvasom tegnap óta a leendő nyereményemnél hogy Geschickt (elküldve)
Nincs kizárva hogy jövő hétre akkor megkapom ?
Nincs kizárva hogy jövő hétre akkor megkapom ?

Franciául!Köszi mindenkinek, megtaláltam
Ungarn, Hungary, vagy attól függ, milyen nyerlven vagy.
A franciák Hongrienak mondják.
Hongrie! Én először Hondurast választottam

Valaki tudna nekem segíteni?Amikor regisztrálok, a Prizee oldalán az országot ki kellene választanom, de nem találom benne Magyaro.got!Ti mit választottatok ki?Előre is köszi
mindenkinek jó éjszakát!!!!!!!
floo: lassan 2 hónapja játszok vele és még midíg sűrűn kattintok az oldalra 

Átnéztem a honlapot . Saridonért futok . Zsong az agyam a sok információtol. Azt hiszem majd a nagylányommal nézem át mégegyszer , de majd csak holnap , most épp buliban van. Unokatesóm Párizsban él , talán ő is ismeri , még jól is jöhet a kedves rokon

köszönöm a segítséget . ha valami nem megy majd jelentkezem