Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 251 / 2049 oldal |
Nem csak Szeged, hanem egész Békés, Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád megyék.
Csókoltatom a Kópot, Szeged kimaradt a Pöttyös játékból...
Én is maximálisan egyet értek Sadával.
Én is egyetértek sada
" alt="
">
" alt="
">sada,egyetértek
" alt="
">
" alt="
">Ha nyernék egy xxx Ft-os MediaMarkt kártyát, tuti nem Smeg hűtőt vennék rajta.
De!
Direkt jó olyat nyerni, ami szép is, jó is, tetszik is, de az ára miatt sosem venném meg magamnak. S ez ilyen.
De!
Direkt jó olyat nyerni, ami szép is, jó is, tetszik is, de az ára miatt sosem venném meg magamnak. S ez ilyen.
Nem ertem miert kell - most pl az eppen nem mukodo Staropramen jateknal is - a tularazott Smeg markakat eroltetni?! Kozel 200 ezerrel olcsobban egy klasszissal jobb muszaki minosegben eslenyegesen nagyobb tarolo hellyel ott van pl a Hitachi Ertem h 4 sorert meg ajandek lonak de akkor is
https://kaiser.hu/nyeremenyjatek/
A kaiser meg...
Az Ön kapcsolata nem privát
Na, feladom. Megyek sörözni.
Az Ön kapcsolata nem privát
Na, feladom. Megyek sörözni.
A staropramen játék is behalt, telefonon ugrál, laptopon meg másik oldalra irányít regisztráció megerősítés után.
Koszonom ,megprobalom
Burn feltöltés nagyon ritkán működik jól. Tel. szám +36-tal, tartományhoz a megyét írd be. Esetleg más böngészőt használj!
A Burn oldalon allandoan a hibas urlsp uzenet jon fel Akinek sikerult a feltoltes leirna pontasan mit hogyan irt be ? Pl a telefonszam 06 v + 36 tal kezdodjon az orszagnev be van irvs a tartomanyhoz be kell irni s megyet? Minden esetre eguik modon sem sikerult eddig
Ha az A4C tud szólni töltsük már fel újra a blokkot mert nem jól látni.
A Srevo miért nem?
A Srevo miért nem?
Illetve igazam van és mégsincs. Végignéztem a listát, és nem a budapesti üzletek közé sorolták, hanem Fogarasiként tüntették fel.
" alt="
">
" alt="
">sada, nem. Próbáltam. Én a Bp, Pillangó úti hiperben vásároltam, az sem szerepel a listában.
"1.3. TESCO-Global Zrt.-hez tartozó kereskedelmi egységek, azaz valamennyi magyarországi TESCO áruház."
jojó, csak néhány Tescoban.
" alt="
"> Tescoban vásárolhatodFőoldali info miatt buktam a Tesco-Boci pályázatom.
Bármely Tesco áruház nem = bármely, az 1.3 pontban felsorolt magyarországi TESCO kereskedelmi üzletben, vagy a TESCO online shopjában.
Bármely Tesco áruház nem = bármely, az 1.3 pontban felsorolt magyarországi TESCO kereskedelmi üzletben, vagy a TESCO online shopjában.