Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 252 / 275 oldal |
gika írtam a címedre
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Van valakinek németországi kapcsolata, ahova egy nyereményt lehetne kézbesíttetni. Sajnos magyarországi címre nem küldik ki.
Még lehet jelentkezni !!
Akik hajlandóak lennének okos telefonjukkal vagy tabletjükkel a napi vásárlásaikat rögzíteni,írjon nekem,továbbítom az elérhetőségét a GFK-hoz. .
Pontok járnak a vásárlások rögzítéséért,amit évente 2× elküldött katalógusukból ajándékokra lehet váltani.(porszívó,barkácseszközök,edények stb
" alt="
">
Akik hajlandóak lennének okos telefonjukkal vagy tabletjükkel a napi vásárlásaikat rögzíteni,írjon nekem,továbbítom az elérhetőségét a GFK-hoz. .
Pontok járnak a vásárlások rögzítéséért,amit évente 2× elküldött katalógusukból ajándékokra lehet váltani.(porszívó,barkácseszközök,edények stb
" alt="
">http://tinyurl.hu/jV1i/
Így éred el bármikor a gyerekedet telefonon!
Eleged van már abból, hogy a gyerek otthon állandóan a telefonján lóg, amikor viszont nincs otthon, hiába üzengetsz neki, nem olvassa el az üzenetet vagy nem válaszol? Itt a megoldás!
Így éred el bármikor a gyerekedet telefonon!
Eleged van már abból, hogy a gyerek otthon állandóan a telefonján lóg, amikor viszont nincs otthon, hiába üzengetsz neki, nem olvassa el az üzenetet vagy nem válaszol? Itt a megoldás!
Sütött már valaki rózsafánkot?Ennek ennyire kis pillekönnyűnek kell lenni?
" alt="
">
" alt="
">Akik hajlandóak lennének okos telefonjukkal vagy tabletjükkel a napi vásárlásaikat rögzíteni,írjon nekem,továbbítom az elérhetőségét a GFK-hoz. .
Pontok járnak a vásárlások rögzítéséért,amit évente 2× elküldött katalógusukból ajándékokra lehet váltani.(porszívó,barkácseszközök,edények stb.
Pontok járnak a vásárlások rögzítéséért,amit évente 2× elküldött katalógusukból ajándékokra lehet váltani.(porszívó,barkácseszközök,edények stb.
A részt vevők közül bárkinek gondja van h. egy képet megosztottam, és rajta van, látszódik stb... az szóljon, letörlöm.
Nem kérdeztem mindenkit végig h. megoszthatom ez igaz, de remélem nem gond...
Nem kérdeztem mindenkit végig h. megoszthatom ez igaz, de remélem nem gond...
Én jól éreztem magam...
" alt="
">
A busz kicsit rázós volt, a kajcsi finom, a süti, gyümölcs hamar elfogyott...
Eleinte lightos buli volt aztán beindult...
" alt="
">
A tó elég hamar mélyül... pár lépés...
Tettem fel képeket az fb-n az én illetve később majd Pityi oldalán is látható lesz.
Összességében szerintem jó h. volt ez a játék, és fórumon landolt a nyeremény, nagyon köszi h. beírtad.
Remélhetőleg lesz még ehhez hasonló nyeremény v. akár összejövetel.
" alt="
">
A busz kicsit rázós volt, a kajcsi finom, a süti, gyümölcs hamar elfogyott...
Eleinte lightos buli volt aztán beindult...
" alt="
">
A tó elég hamar mélyül... pár lépés...
Tettem fel képeket az fb-n az én illetve később majd Pityi oldalán is látható lesz.
Összességében szerintem jó h. volt ez a játék, és fórumon landolt a nyeremény, nagyon köszi h. beírtad.
Remélhetőleg lesz még ehhez hasonló nyeremény v. akár összejövetel.
Paintuci
Hogy sikerült a buli?
Hogy sikerült a buli?
A GFK Háztartáspanel(Piackutató cég) keres új háztartásokat,akik hajlandóak lennének okostelefonjukkal vagy tabletükkel a napi vásárlásaikat rögzíteni és ehhez a mi,több éve tagok segítségét kérik.
Pontok járnak a vásárlások rögzítéséhez,amit évente 2× elküldött katalógusukból ajándékokra lehet váltani.
Ha érdekel valakit,írjon nekem,továbbítom az elérhetőségét a cégnek.
" alt="
">
Pontok járnak a vásárlások rögzítéséhez,amit évente 2× elküldött katalógusukból ajándékokra lehet váltani.
Ha érdekel valakit,írjon nekem,továbbítom az elérhetőségét a cégnek.
" alt="
">Jó szórakozást!
" alt="
">
" alt="
">Lupa tó 30fős buli: Akkor ma tali Kempinszki hotel előtt 16:30-16:45 gyülekező. Busz 17:00kor indul.
Telefonom nálam. Nem biztos h. gép előtt leszek már.
Telefonom nálam. Nem biztos h. gép előtt leszek már.
Japánba indul szervezett körutazás jövő tavasszal és még pár fő hiányzik hogy elinduljon a csoport.csak azért irok ide, mert szeretnék én is menni, remélem elindu a csoportl, ha valakit érdekel, irjon sürgősen ne tartsa magában.
az ára baráti.
Amugy biztos hogy nagyon érdekes volt szerencsém dolgozni Japánoknak, annyira más..
az ára baráti.
Amugy biztos hogy nagyon érdekes volt szerencsém dolgozni Japánoknak, annyira más..
is-is....
" alt="
">
Hát igen, olyan pici ez az ország, mégis olyan nagy... főleg amikor vonatozni, meg autózni kell...
" alt="
">
Hát igen, olyan pici ez az ország, mégis olyan nagy... főleg amikor vonatozni, meg autózni kell...
paintuci
Gratula!
Fórumos buli lesz?
" alt="
">
Mennék, csak nagy a távolság és annyira most nem is vagyok jól, de akik mennek annak JÓ SZÓRAKOZÁST!!!!!!
" alt="
">
Gratula!
Fórumos buli lesz?
" alt="
">
Mennék, csak nagy a távolság és annyira most nem is vagyok jól, de akik mennek annak JÓ SZÓRAKOZÁST!!!!!!
" alt="
">A vissza hozatal az kb. éjjel fél 1... ugyanúgy a Hotel elé...
Nyertünk egy 30 fős bulit a Lupa tónál, (Auchan Korzó fődíj) van még pár szabad hely... péntek 11ig kell megírnom, hogy kik jönnek...
Korlátlan, étel, italfogyasztás, zene, strand...
Most én írogatok pár embernek, de aki jönne jelentkezzen...
Deák tér 09. 01. 17:00 indulás... Kempinszki Hotel előtt tali, és oda is hoznak vissza...
Nagyjából ennyi...
Korlátlan, étel, italfogyasztás, zene, strand...
Most én írogatok pár embernek, de aki jönne jelentkezzen...
Deák tér 09. 01. 17:00 indulás... Kempinszki Hotel előtt tali, és oda is hoznak vissza...
Nagyjából ennyi...
http://www.origo.hu/kultura/20170827-90-eves-koraban-
meghalt-loran-lenke.html
meghalt-loran-lenke.html
Nyerni minden szempontból jobb lenne,ez igaz.
" alt="
">
" alt="
">lekéstem....ugy néz ki akkor nyerni kell.