Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 252 / 9336 oldal |
Ti kaptatok mostanában everdayme tesztelő nyereményt, pár hete kaptam e-mail, hogy csomagot készítettek össze a nevemre, azt mondtátok everdayme portorlo, de azóta sem jott
sada
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Vágási Feri
Nem elektromosch, hanem elektronikus.
Nem elektromosch, hanem elektronikus.
Rita21 nekem bejön az oldal működik.
Heineken játék másnál is halott ? Vagy csak nekem nem tölti be az oldalt ?
Napibetevő
Igazad van Sajnos egyre több vagy az értéktelen nyereményeket vagy nem életszerűeket tartalmazó és ráadásul hanyagul szerkesztett promóció. Az igaz h ez ingyenes játék de fogalmazhatnának pontosan és korrekten is, ugyanis a vásárlók között sorsolnak és akkor már nem is annyira ingyenes.
Igazad van Sajnos egyre több vagy az értéktelen nyereményeket vagy nem életszerűeket tartalmazó és ráadásul hanyagul szerkesztett promóció. Az igaz h ez ingyenes játék de fogalmazhatnának pontosan és korrekten is, ugyanis a vásárlók között sorsolnak és akkor már nem is annyira ingyenes.
Flótás. Köszi. De számomra nem világos még most sem, hogy milyen időközönként sorsolják az Iphone-t.
Napibetevő
lidl.hu
Hírek&Újdonságok
Lefelé görgetsz
2024.04.03
Ilhone 15 nyertese
Szűcs Tímea
lidl.hu
Hírek&Újdonságok
Lefelé görgetsz
2024.04.03
Ilhone 15 nyertese
Szűcs Tímea
Knopppppppppers:
Köszönjük a visszajelzését, és elnézését kérjük a kellemetlenségért. Technikai probléma adódott, amiért nem jelenik meg a sikeres feltöltést jelző üzenet, de biztosítom róla, hogy a pályázata beérkezett hozzánk.
Köszönettel és Üdvözlettel,
Lebonyolító csapat
Köszönjük a visszajelzését, és elnézését kérjük a kellemetlenségért. Technikai probléma adódott, amiért nem jelenik meg a sikeres feltöltést jelző üzenet, de biztosítom róla, hogy a pályázata beérkezett hozzánk.
Köszönettel és Üdvözlettel,
Lebonyolító csapat
Cactus
Etele Appon belül - Bejelentkezés, majd - Etele Klub menüpont (kis gyémánt ikon) - Gyűjts pontokat (plusz jel) - Blokk befotózása
Etele Appon belül - Bejelentkezés, majd - Etele Klub menüpont (kis gyémánt ikon) - Gyűjts pontokat (plusz jel) - Blokk befotózása
Sziasztok. Etele appban hol lehet feltölteni blokkot?
Írtam Knopperszéknek...
Mikor sorsolják a LIDL "mondja el véleményét és nyerjen" kérdőíves játékban (ami elvileg 2020 óta fut) az Iphone 15-öt? Jsz-ban erről egy szó sem esik. Majd a végén, ha egyáltalán vége lesz valamikor?
https://www.lidl.hu/c/velemenye-fontos-jatekszaba
lyzat/s10014816
https://www.lidl.hu/c/velemenye-fontos-jatekszaba
lyzat/s10014816
Knoppers:
A feltöltés után játékra ugrik, a játék után nekem gratulált, DE NEM a feltöltéshez és javasolta, hogy játsszak újra, hogy több pontot érkek el...
Dilettáns banda csinálta ezt a játékot.
A feltöltés után játékra ugrik, a játék után nekem gratulált, DE NEM a feltöltéshez és javasolta, hogy játsszak újra, hogy több pontot érkek el...
Dilettáns banda csinálta ezt a játékot.
Nekem még semmi értesítő nem volt róla, pedig szerintem megvolt a 10 feltöltésem
A srevo jóváhagyta azt 10 000pontot Nektek amit úgy lehetett, hogy 10 játékban részt venni?
A coop knorr-baba játéknál coop esetében 5000ft-t el kell érnie a vásárlásnak???
A coop knorr-baba játéknál coop esetében 5000ft-t el kell érnie a vásárlásnak???
Sze
Én csak 1x "próbáltam" a Knopperst, de mintha a játék VÉGE / LEJÁTSZÁSA UTÁN írta volna ki az oldal, hogy sikeres volt a feltöltés.
Amúgy csak a játékkal nem lehet nyerni? Van BÁRMI értelme (esély növelés, akármi) a játéknak? Vagy ez amolyan modern Captcha?!
Én csak 1x "próbáltam" a Knopperst, de mintha a játék VÉGE / LEJÁTSZÁSA UTÁN írta volna ki az oldal, hogy sikeres volt a feltöltés.
Amúgy csak a játékkal nem lehet nyerni? Van BÁRMI értelme (esély növelés, akármi) a játéknak? Vagy ez amolyan modern Captcha?!
Sziasztok,
-A knoppers, blokk feltoltes utan, csak siman atdob a szorfversenyre, semmifele visszajelzes a sikeres feltoltesrol. (es fel is tudtam meg egyszer tolteni a blokk adatait, mindenfele hiba visszajelzes nelkul. Nalatok is ilyen?
- A Prevital toletek sem kert blokk masolatot a Garfield filmvetitesi nyeremennyel kapcsolatban?
-A knoppers, blokk feltoltes utan, csak siman atdob a szorfversenyre, semmifele visszajelzes a sikeres feltoltesrol. (es fel is tudtam meg egyszer tolteni a blokk adatait, mindenfele hiba visszajelzes nelkul. Nalatok is ilyen?
- A Prevital toletek sem kert blokk masolatot a Garfield filmvetitesi nyeremennyel kapcsolatban?
nálam
A játék időtartama:
2024.04.17 - 2024.05.17
A játék időtartama:
2024.04.17 - 2024.05.17
A játékszabályban és a játék nyitó oldalán 15. van,
2:1
2:1