én is hasonlóan jártam a Screvo-val:
'Sajnos a készleten már csak S-s méret maradt, ha ez is megfelelő akkor máris továbbítjuk a ruhamárka felé és hamarosan postázzák neked a nyereményed!'
Radler - screvo.
Nyert a férjem egy "póló vagy vászontáska" nyereményt.
A nyerés tényéről csak a játék végeztével jött e-mail, hogy írjuk meg melyiket szeretnénk. Megírtuk. Ma jött egy e-mail, hogy sajnos nincs póló, csak vászontáska. Még jó, hogy lehetett választani...
Más is járt így?
Burn feltöltés most sem működik.
Vágási Feri
én kérnék számlát
A piros ABC-ben?
Nem fér be több cucc.
A Centrummal szemben figyelő CBA-ban (Minimál Csemege) van gond a gépekkel, rosszul vágja a blokkot, a blokk tetején figyel az előző blokk AP-kódja. Szóltam nekik számtalanszor, nagy ívben sz@rnak rá.
Egyébként találó a név: Minimál... Gyakorlatilag NULLA a választék.
A blokk tetején sincs ott az AP?
Ha rosszul van beállítva a vágás, akkor te megkaptad az előző vásárló blokkjának a végét.
Ma szaladgáltam boltokba, beurottam az ALDIba is Pick húsért + Pickolinoért.
Rohantam, nem néztem a blokkot. Persze a blokk alját levágta a pénztárgép, oda a lényeg (AP kód, dátum, óra, perc). De akkor is bepáHáztam, körülbelüli adatokkal, az AP kód talán stimmel is.
Majd kimagyarázom, ha nyerek valamit. Tartom az ALDI hátát.
Nyert még valaki ajándékkártyát a Győri Édestől? Majdnem 3 hete küldték az emailt hogy megoldják az aktiválási problémát a hét második felére és értesítenek ha működik, azóta sem történt semmi....
Auchan-Wai Moment
Szerettem volna legalább egy blokkot,el is mentünk az 50 km-re lévő boltba (férjemet nagy nehezen rávettem) és nem volt egy szem sem, rá is kérdeztünk, szóval nem lesz pályázatom.... vettem persze mást is,de ez ugrott.....
jojó
Évek óta megrendezik ezt a játékot, mindig 2 borcsomag az ajándék.
Nem túl "nagylelkű".
én is álmatlanul forgolódok éjszaka mióta várom a főzőiskolát
Goldenburg MasterClass főzőiskola hozzáférést nyertem január 7-én, igazi 'nesze semmi, fogd meg jól' nyeremény.
Július 2-án érdeklődtem, hogy mi újság, de nem kaptam választ (az az email cím gondolom megszűnhetett).
Augusztus 11-én ismét érdeklődtem egy központi e-mail címen, itt még aznap azt a választ kaptam, hogy 1-2 hét és indul a főzőtanfolyam, legyek türelemmel. A 7 hónap várakozás nálam már kimeríti a 'türelem' kategóriát

" alt="

">
Csányi nyeremények

" alt="

"> igazán "kitett" magáért

" alt="

">
A nyerő termékeknél
https://veddahazait.amagyartermek.hu/termekek
elég határozottan megjelölték, mi játszik már most és mi csak később.
Újratervezés:
Csak októbertől játszik, de nem félkövérrel írták a jsz-ban, így csak a másik kettőre figyeltem, hogy még ne vegyek...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Magyar Termék játék
A Szerencsi csokikat elfelejtették belerakni a listába...
Nekem sem fogadja el és a kapcsolatra sem tudok levelet írni
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások