Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 253 / 275 oldal |
ja, akkor ennyi volt.... 1 órája még ment az akció. csinálnak néha ilyeneket....volt a LEVEL-nél is kb. fél éve
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Én nem találtam ilyen olcsón.
" alt="
">
" alt="
">most az AIR Canadánál Budapest- New York, jövő május, kb. 50.000.- oda vissza
" alt="
">
" alt="
">Akkor mi legyen a neve? Kéztörlő?
" alt="
">
" alt="
">Azt elhiszem, hogy van, aki örülne neki. De nem kell egy ilyen ajándékot "strandtörülközőnek" címkézni és még szép képet is mellékelni hozzá a füvön. Szerintem.
" alt="
">
" alt="
">Nekem nagyon tetszik, és sokan örülnének neki. De mint külföldi ismerőseim mondják, nekünk semmi sem jó... és semmi sem elég.
Hát az a baj sajna az Oreos törülközővel, hogy nem strandtörülköző...Én is meglepődtem (negatívan), mikor megláttam. Van régről egy Veet nyereménytörülközőm, mai napig azzal járok, vastag, nem engedi a színét, szép. Tényleg nem a világ legnagyobb problémája, de az ilyen nyeremény rossz fényt vet a cégre.
De irigylem ezt a problémát, nem jó egy oreo törcsi... akkor add oda olyannak aki nem nyert, vagy add el, jó drágán, mert szerintem szép...
Anyám borogass...
Istenem adj erőt, elviselni az elviselhetetlent... bocs ma igazán rossz napom volt...
Bárcsak ilyen gondjaim lennének, nem jó az oreo törcsi...
Sőt, amikor küldték a knoppers párnát a nápolyi meg volt olvadva...
A Badacsonyi wellnessnél is nekünk kell fizetni a vonatot, meg az ifát is...
A libresse táska, meg annyira rózsaszín...
...és ma csak 1 cappy kupakot talált Pityesz... de szörnyű...
Anyám borogass...
Istenem adj erőt, elviselni az elviselhetetlent... bocs ma igazán rossz napom volt...
Bárcsak ilyen gondjaim lennének, nem jó az oreo törcsi...
Sőt, amikor küldték a knoppers párnát a nápolyi meg volt olvadva...
A Badacsonyi wellnessnél is nekünk kell fizetni a vonatot, meg az ifát is...
A libresse táska, meg annyira rózsaszín...
...és ma csak 1 cappy kupakot talált Pityesz... de szörnyű...
trendy!
A magyar szöveg szerint Bulgáriában gyártották a törcsit de a vonalkód
642-vel kezdődik.A bolgárok száma 380.Nem értem!
A magyar szöveg szerint Bulgáriában gyártották a törcsit de a vonalkód
642-vel kezdődik.A bolgárok száma 380.Nem értem!
sada!
60% pamut és 40% poliészter.Sajnos nem fürdőlepedő méretű.
60% pamut és 40% poliészter.Sajnos nem fürdőlepedő méretű.
" alt="
">Neeem,nem sport törölköző,csak egy Bulgáriában gyártott,pamut-poliészter keverék.
Nem mikro szálas?
Heldinke!
Az,hogy a képről nekem egy strandtörölköző méret jött le,ez ahhoz képest kicsi,de ez a kisebbik baj.A nagyobbik az,hogy egyrészt elég vékonyka és nem 100%pamut.Az ilyennel csak tologatod a vizet magadon.Nem szeretem.
Az,hogy a képről nekem egy strandtörölköző méret jött le,ez ahhoz képest kicsi,de ez a kisebbik baj.A nagyobbik az,hogy egyrészt elég vékonyka és nem 100%pamut.Az ilyennel csak tologatod a vizet magadon.Nem szeretem.
trendy! Mi a baj vele?Nem pici és nagyon puha.
Gia! Működik.
Asztali gépen nálatok működik a facebook? Nálam nem. Mi a csuda lehet?
A könnyüsulira a páromnak online vásárlós pályázata volt, de ott ugye AP nincs, a játék felületén viszont szlszám regire nincs lehetőség.
Jeleztük @-ben, hogy mi a helyzet, erre azt írták, hogy elméletben online vásárláskor is van AP szám
" alt="
">
" alt="
">
Lehet, hogy ők még a gyakorlatban nem vásároltak online?
Jeleztük @-ben, hogy mi a helyzet, erre azt írták, hogy elméletben online vásárláskor is van AP szám
" alt="
">
" alt="
">
Lehet, hogy ők még a gyakorlatban nem vásároltak online?
Nem írom a negatívba éppen,de azért ez az Oreo törölköző max.dísznek jó,annak meg minek?!